Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kegyu452

7 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Város Mindenkié Utca és jog kutatócsoportja 2011 őszétől végez kutatást a fedél nélkül élő embereket érő hátrányos megkülönböztetésről. A kutatás során kérdőív segítségével közel 400 hajléktalan embert kérdeztünk meg ebben a témában, és többek között a főpolgármesterrel is készítettünk interjút. A…..
Timelord A közlekedés 1958-ban 2012.06.14 16:00:00
Mi is történt 1958-ban? Rövid emlékeztető következik. Magánszemélyek autót csak gépkocsi vásárlási engedély birtokában vásárolhattak. Az engedélykéréshez hatósági erkölcsi bizonyítvány is szükséges. Bevezetik a négy számjegyből álló forgalmi rendszámokat. A…..
Kegyu452 2012.06.15 09:32:57
@Azúrkék égbolt: és kőkemény lószarszag az egész városban...
köszi nem vágyom rá...
A Manga Cowboy szintén az ehető hamburgeresek táborába tartozik. Ritkán járok a Ráday utca környékén, de a mai napon arra felé keveredtem, benéztem. Rövid gondolkodás után rámentem a Kamikaze hamburgerre.- Csípős.- Oké, olvastam, köszönöm.Azért a csípős és a gyakorlatilag…..
Tisztelt Munkahelyi terror! Az egyik munkatársammal már hónapokkal ezelőtt megromlott a viszonyom. Mivel azonban szakmai téren nem tud belekötni a munkámba ezért más módokat eszel ki arra, hogy negatívumokat találjon ellenem, és így, nem kevés örömére, megkeserítse a…..
A címbeli mondat - különböző változataival egyetemben - szinte beleivódott a magyar családi mentalitásba: ha nem is anyáink, de nagyanyáink, dédanyáink tuti felemlegették már, hogy mi bezzeg csak becsüljük meg magunkat, örüljünk, hogy nem kell éheznünk. És milyen dolog…..
Kedves Mindenki!Régen jelentkeztünk, ezért először is szeretném részvétemet kifejezni minden banki alkalmazottnak. A vezérünk beszélt... ugyanúgy mint tavaly októberben és decemberben is.... Én aki nyugdíjpénztárnál dolgozom tudom mi történt ezután... és sejtem mi fog…..
A legújabb vicc.  A köztársasági elnöki rezidencián a takarítónő az egyik WC-ben takarít, közben egy darab szaros vécépapír kirepül a kezéből az ablakon. Utánanéz és látja, hogy az a lichthofon keresztül éppen az elnök ablakán repül be. Odarohan a titkárságra és…..
Nos nem saját szerzemény, de úgy érzem itt a helye... A nagymama lélegzetvisszafojtva állt az ajtó mellett, két ráncos kezével erõsen szorította a Nemzeti Együttmûködési Nyilatkozat gondosan bekeretezett példányát és várt. Az ajtó lassan kinyílt és  kirajzolódott a…..
Találkozzunk a Hősök terén december 12-én 14 órakor! Öltözz fel melegen, kutyahideg lesz. Lehetőség szerint termoszban hozz magaddal forró teát, hogy melegen tartson! A jó hangulatról mi gondoskodunk, ha Te is benne vagy:) ..
Kegyu452 2010.12.13 14:24:30
@Xorg9999: Na csak hogy akkor tiszta legyen...

Nem akarlak sem megbántani sem egyebek,de...

Szerinted egy ilyen demonstrációt olyan egyszerű megszervezni?
Szerinted volt időnk bármelyikünknek is olvasgatni és kommentelni is?

Elmondom neked, NEM!
Olvastuk a híreket...
Egyeztettünk mikor ki beszél...és mit.

Megkerestük a hasonló civil szerveződéseket...
És igen lehet, hogy valamelyik mellett ott áll esetleg egy párt, vagy annak valamelyik csoportja, de attól még ezt a demonstrációt ahogy az előzőt is mi magunk kb 8-an keztük el szervezni és finanszíroztuk meg. Nagyon szívesen bemutatok neked minden háttéranyagot, ha ahogyan én is kiálltam mindenki elé te is ideállnál elém.

Lásd kivel van dolgod még egy kávéra is meghívlak...

De kazd a hócipőm tele lenni azzal, hogy mindenki ezen lovagol...
Tudod mi a szomorú odáig süljedt a magyar öntudat, hogy nem néznek ki belőlünk annit, hogy 10 értelmes ember akadt aki ki mer állni...

Azt sajnálom igazán, hogy kormányoldalon nem jött ki senki...
Tudod annakidején ellenzéki politikusok is kimentek civil tüntetésekre... csak azt nem tudom ott miből szervezték és mozgattak vidékről hetekig embereket a városba...

Várom az időpontot amikor ráérsz kávézni...
És tedd a szivedre a kezed... ha holnap szerveznék egy demonstrációt a Matolcsy pártelnökké választásáért arra is jönne fideszes képviselő... akkor azt má ő pénzelte ugye?

A szomorú az, hogy megint eltűnik a cél amiért dolgozunk, dolgoztunk csak azért mert 2-10 db politikusnak tetszett a felhívás és mert ismert egy két felszólalólt ezért kijött. Esetleg szólt egy két tucat embernek hogy gyertek ki legyenek ott azért emberek ne hadjuk egyedül a civileket...

Tudod nem bánnám, ha egy párt rendezte volna... Mint mondjuk a Jobbik akkor nem az én anyagi felelősségem lett volna az egész és nyugodtan jöhetet volna 100.000 ember és szétszedhette volna a teret. aszt jónapot.
Ennyi....
Mélyen tisztelt hölgyeim és Uraim kedves Barátaim! Pénztártagok!   Három kérdést szeretnék feltenni nektek, amikre nem tudom a választ de a szomorú az hogy ti se. Csak sejtjük.   1. Az első kérdés tehát, miért is fügesztette fel a magánnyugdíjpénztáraknak történő…..
Kedves érintettek!fidesz.hu/index.php?Cikk=156007  Kósa képviselő úr az alábbi példát hozta fel ma reggel ”Kárász úr ha a maga felesége bejelentené, hogy holnaptól nem fizet semmit be a közös családi kasszába, de ugyanúgy onnan eszik és ott lakik maga is…..
Kedves Résztvevők! Jogászként mondom ennek a mintegy 2 milliós tömegnek, hogy messze nem csak a magánnyugdíjpénztári tagdíjakról van szó. Arról van szó, hogy eljutottunk egy olyan állapotba, amikor egyetlen politikai erő rendelkezik akkora hatalommal, hogy lényegében bármit meg…..
Kegyu452 2010.11.25 08:45:29
@nagymama58: Az igazság azért az, hogy a kiegészítést (max. 2%) továbbra is megkapja minden pénztár és be is lehet vallani.
Az igaz, hogy a jogszabály szerint 10 % ra egészíthető ki a tagdíj. Tehát ez a max. 2% az most éppen 10.

Számítunk is mindenkire. A további lépésekről itt a blogon lehet majd olvasni.
Tisztelt Kecskés György!A magánnyugdíjpénztárakkal kapcsolatban íródott levelét köszönettel megkaptam.Az államnak kötelessége megvédeni a nyugdíjasokat és a nyugdíjak értékét, de ezt csak az állami nyugdíjpénztáron keresztül tudja megtenni a kabinet; ezért lehetőséget…..
Kegyu452 2010.11.24 22:04:23
@attischun: Nem tudom kire gondolsz, de tényleg ezt írta... A lentebbi levelemre kaptam válaszként.

Őt sem nevezném annak elvégre a képviselőm, én inkább azt mondanám megvezette a jelenlegi hatalom...
Holnapra vártuk, de már ma megkaptuk. Ha cinizmusból és pofátlanságból lehetne olimpiát rendezni, Matolcsy úr és főnöke egyéniben és csapatban is aranyérmesek lennének. A Hivatalos Jobbkéz mai bejelentése értelmében mindenki maradhat a magánnyugdíj-pénztárakban, csak éppen…..
Kegyu452 2010.11.24 20:38:15
Mélyen tisztelt Hölgyeim és Uraim! Kedves Barátaim! Polgártársak! Bocsánat hogy ezzel a megszólítással kezdek, de kicsit elbizonytalanodtam. Fentiekből melyik vagyok én, mint nyugdíjpénztártag. A tisztelet az már rég kiveszett „Miniszterelnökünk” szavaiból. (az…..
Az én nyugdíjam Voks humana 2010.11.16 00:00:00
Hallom innen-onnan, hogy népszavazás kell a magánnyugdíjpénztári tagdíj visszaállításáról. Ma már azt is megírta a sajtó, hogy mi kezdeményeztük. De nem így van. Akik mondják, nem vették észre, hogy valójában nem kell. Demokratikusan megválasztott kormányunk ugyanis…..