Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vaciensis

5 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az elegáns egyes villamoson olvasta egy harmincas férfiú Frank Herbert A dűne gyermekei című kötetét. Szerencsére jó magasra tartotta, és így kedvemre kigyönyörködhettem magam az esztétikus borítóban...
Vaciensis 2010.08.02 20:32:09
Vaciensis 2010.08.02 20:33:31
@Vaciensis: S milyen szép lehet, ami belül van. Bár ki tudja, még az is lehet, hogy jó. De a külső sokat elárul.
 A kéthéttel ezelőtti teamhez hasonlóan a két órás megbeszélést kettébontottuk.  Az első órában ismételten a szolgáltatások elmúlt heteiről számoltak be az intézményvezetők.  Az utcai szolgálat kollégája elmondta, hogy az egy hónappal korábba,…..
Játék!Miden ügynök leleplezheti saját magát! Az önfeladás ódiuma [ez olyan szép szó, rég el akartam sütni] nélkül!Mindenki "fotózzon bele" a saját táskájába, hogy milyen könyv van nála!Ha moly-tag vagy, itt is csatlakozhatsz a játékhoz: moly.hu(Ugyanott bővebben a…..
  Egy nő ül a villamoson a legutolsó ajtónál. Itt-ott állnak a járművön, a vele szemközti ülés mégis üres. Mintha szándékosan nem akarnának odatelepedni. A nő nem fiatal, de vonásai még frissek. Akár szépnek is mondható. A villamos mellett elhúznak a házak, a…..
Vaciensis 2010.01.12 11:28:25
Elég vegyes képet mutatnak az e héten "levadászott" könyvek. Kezdődött a 3-as metrón egy 20-as fiatal lánnyal, aki Nikosz Kazantzakisztól olvasta a Zorbász a görög-öt. Rögtön mellette ült egy hasonló korú lány, aki Margaret Mitchell Elfújta a szél c. opusát…..
Avagy a mitolvas ügynökhálózat elé példának állítható 007-es!Az ügynök, aki fényképez is! ..
Csekély ügynökmúltam - két hét - tapasztalata volt, hogy a távolsági, vagy inkább helyközi (Bp.-Érd) sárga buszokon nemigen olvasnak az emberek. A két hét alatt mindössze egy olvasót fogtam ki Fejős Éva: Hotel Bali-jával, egy huszonéves nő személyében.…..
Volt még e hét pénteken egy-két elcsípett könyv és olvasója, mind a 3-as metrón. Egy idősebb 60-as férfi Ken Follett-től Az ígéret földjét bújta lelkesen. Egy szemüveges, rövid barna hajú 40 körüli nő a vonzás - nem fizikai - törvényéről olvasott Lisa Love tollából, a…..
Vaciensis 2009.11.29 15:35:30
@Vaciensis: jó-jó, most már értem és javítottam, köszi :)
Íme álljon itt az elős igazi jelentésem. Következzenek az első hét eredményei.Kedden kora délután az 1-es villamos megállójában láttam egy 25 év körüli fiút, aki elmélyülten olvasta P. Howard Az elsikkasztott pénztáros c. könyvét.Nem sokkal utána a 3-as metrón,…..
Jobb híján, míg dolgozni nem indulok hétfőn, magamat "jelenteném"... Két könyvvel birkóztam az elmúlt két hétben, a 3-as metrón és a 196-os buszon. Az egyik még folyamatban van.Az egyik Háy János A gyerek c. opusa.A másik pedig Michael Blake Farkasokkal…..
Vaciensis 2009.11.24 00:06:18
TagfelvételÜdvözlünk!Írj email-t bármely tagunknak, a poszt tetején a névre kattintva, csak hogy lássuk az email-címedet, ugyanis az kell a meghívó küldéséhez. A blog.hu meghívólevelében csak kattintani kell egyet a mellékelt linkre, és automatikusan kész a…..