Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Photoshop Guru

217 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rühellem mikor sor kerül arra a bizonyos nagytakarításra, amit egy évbe általában 2-szer el KÉNE végezni. Minden egyes nagytakarítás után megfogadom, hogy mostantól rend lesz az összes szekrénybe, nem fogok csak úgy hébe-hóba bedobálgatni mindent, amiről hirtelen nem tudom,…..
Nagyon sokan szeretnének gyönyörű, üdezöld, sűrű füvet a kertjükbe, de természetes úton ez nagyon nagy melót igényel. Még a profi automata öntözőrendszerek se segítenek olykor, főleg ha nagyobb területről van szó. Egy gyors megoldás lehet viszont a gyepszőnyeg, amellyel…..
Mindenki utálja a fogszabályozást, főleg a fiatalok. Amikor megkapod a fogszabályzót (feltéve, hogy rögzítettről van szó, és nem éjszakairól) minden tini, vagy gyerek fejében megfordul, hogy itt a világ vége, nem lehet csajozni, se pasizni, és mindenki csúfolni fog. Teljesen…..
Elég pocsék idő van az utóbbi napokba, sokan valószínűleg mégis úgy érzik, hogy már itt az ideje egy kis nyaralásnak, kell egy kis pihenő a sok-sok munka után. Ilyen rossz időbe érdemesebb olyan szállodákat keresni, amelyeknek kitűnő wellness hétvégi ajánlatai vannak! A…..
Amikor ilyen erősen süt a nap, mint az utóbbi két hétben, az emberek azt szokták mondani, hogy fúú milyen jó idő van! Az a poén, hogy miközben ezt kimondják a saját izzadtságukban fürdenek, és szenvednek. Akármennyire is utálja mindenki a klíma berendezéseket, lénytelenek…..
A felmelegített test jótékony hatással van szervezetünkre, a vérkeringés jobb lesz, fokozódik a vérellátás, megnagyobbodik a szervezet salakmentesítése, azaz az izzadás. Ezentúl a magas hőmérséklet mozgósítja a fehérvérsejteket, és egyre jobban mutatja a tapasztalat, hogy…..
A nappali otthonunk központja, ebben a helységben tartózkodnak vendégeink a legtöbbet, ezért nagyon fontos a megfelelő kialakítás. Talán a legnagyobb részét a bútorok képezik az előbb állítottaknak.        Érdemes olyan nappali bútort…..
A makett készítés egy olyan hobbi, amihez hihetetlenül nagy kreativitásra van szükség, ha profi szintű maketteket akarunk kreálni. Amit általános iskolában csináltunk technika órán, az semmiség volt ahhoz képest, amiket a profik csinálnak, viszont egy átlagos technika órán…..
Itt a nyár, bár elég pocsék idő van, mégis közeleg az az idő, amikor egyre többen vesznek ki szabit. Nagyon rossz úgy dolgozni, hogy megsülsz a melegben, és látod, hogy milyen szép idő van kinn. Amikor már nehezen bírod a melót, vegyél ki csütörtök-péntekre szabit, és…..
Tisztelt férfitársak! Volt már valaha olyan "élményetek", hogy elutaztatok valahova a párotokkal, és az elején minden szép és jó volt, de egy idő után besokaltatok a rengeteg problémájától, és hisztijétől? Nos, akkor ez a kép remek útmutató ahhoz, hogy mi is a…..
Itt a június, és gyakorlatilag ahogy kezdetét vette a nyár meg lettünk szórva rengeteg zivatarral, néhol még jégesővel is. Tegnap Csepelen valami iszonyatos nagy jégeső volt, a kocsik a parkolóban össze-vissza riasztó berendezések úgy visítottak bennük, hogy az emberek idegei…..
Lépjünk túl egy kicsit a Photoshop bakikon, eleget szörnyülködtünk már a falat és csuklót törő izmos ciciken, és a szuper-gabonapelyheken, amiktől fogyasztás után kifehérülsz.                 Ez a kép nekem kifejezetten tetszik, van benne…..
Sokak találkoztak már ezzel a pszichodráma szóval még se tudják mi is az valójában, ezért gondoltam indítok egy bejegyzést, hogy felfedjem mi is valójában a pszichodráma.       A pszichodráma nem más, mint egy egyszerű lehetőség arra, hogy…..
Egy rövid kis párbeszéd Edward és Bella között :) ..
Ismét egy érdekes Photoshop bakiba bukkantam percekkel ezelőtt. Fogalmam se volt idáig róla, de úgy látszik külföldön már megtalálták a módját annak, hogyan lehet olyan gabonapelyhet gyártani, amit ha az emberek megesznek kifehéredik tőle a hasuk. Félretéve a…..
Vannak bizonyos csajszik, akik szeretik, ha körülöttük forog a világ valamelyik nagyobb közösségi oldalon, ezért képesek "egy kicsit" elferdíteni a valóságot Photoshop segítségével. A képen látható leányzó úgy gondolta jót tesz a népszerűségének a pasik…..
Az Adobe Photoshop segítségével nem csak különböző fotóhibák javíthatók, hanem rendkívül vicces és abszurd dolgokat is lehet csinálni vele, ha szabadjára tudja engedi a felhasználó a kreativitását. A bal oldalt található kép nagyon élethűnek tűnik, de ne ijedjünk meg,…..
Ez az effekt egyeseknek ismerős lehet, nekem még új volt, miután szembesítettek vele a napokban. Úgy döntöttem, tutorialba "öntöm" az örökkévalóságnak. Nagyon egyszerű és látványos tutorial, ami néhány gyakran használt gyorsbillentyűt is bemutat. Photoshop tutorialok…..
Mint tudjuk, a Photoshop számtalan és még annál is több lehetőséget rejt magában, legyen szó bármilyen feladatról. Ebben a tutorialban a Photoshop kijelölés alapjairól fogunk beszélni, a legegyszerűbb részeit fogom ismertetni. Belemenni most rögtön nem szeretnék az összes…..
A Photoshop felismeri a rendszerünkön lévő összes betűtípust, és azok bármelyikét használhatjuk munkáink során. Vannak bizonyos esetek, amikor egy másik (egyedibb) betűtípus sokkal jobban illene valamelyik képünkhöz, és ilyenkor kerül szóba a Photoshop betűtípusok…..
Még a legszebb hölgyeken is van mit retusálni Photoshoppal, különösen akkor, ha az illető egy újságba kerül, mivel nincs tökéletes külső... a probléma az csupán, hogy ezt a szakértők néha szeretik túlzásba vinni. Ezzel a képpel valószínűleg már többen találkoztatok,…..
Üdvözöllek a Photoshop Tutorialok blogjában! A blog azért jött létre, hogy magyar nyelven segíthessek a felhasználóknak abban, hogy minél könnyebben elsajátíthassák az alapokat, valamint a kisebb-nagyobb trükköket. A Photoshop blog természetesen nem csak tutorialokat…..
A hajhosszabbítás nagyon nagy divat a nők, és a tinilányok körében egyaránt. Számos típusa létezik a mesterséges hajhosszabbításnak, és ezt a módszert azért is veszik rengetegen igénybe, mivel nem képesek kivárni míg magától megnő a haj.A legkedveltebb hajhosszabbítási…..
Több időjárás előrejelző honlapon is azt láttam, hogy a május vége nagyon napos lesz, délután akár 30 fok is lehet. Rengeteg cég megragadja ezt a lehetőséget, hogy különböző rendezvényeket szervezzenek ebben az intervallumban, legyen az időpont hétvége, vagy hétköznap ez nem…..
Hihetetlen mennyit fejlődött a sátortechnológia az évek alatt, ha megnézzük miből is indult ki az egész. Régen az emberek csupán kempingezéshez, táborozáshoz vittek sátrat, ma már azonban a sátor bérlés számos más lehetőséget is hordoz magában. Igen népszerűvé vált…..