Regisztráció Blogot indítok
Adatok
barkoricsi

1 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Holnap Kapitány Vendég a Gyepün 2010.04.10 09:21:00
A vályogfalakon körbefutó, fonott vesszőből készített díszítés újra magához vonzza Szabolcs figyelmét, és elhessegeti furcsa gondolatait. A férfi elmélázik a mai reggel eseményein, azokon a kisebb-nagyobb megpróbáltatásokon, melyeken máris túl vannak. A nyugtalan éjszakát…..
Nem, ez nem egy telefonszám. És nem is a lottó heti nyerőszámai összekeverve. Ezek a számok az LMP előtt álló feladatot jelentik, és azt, ahogy ezzel a Pilis-Budavidéken állunk. 176 egyéni választókerületben sikerült jelöltet állítanunk, vagyis az összes létezőben. Ahhoz, hogy indulhassanak az…..
barkoricsi 2010.02.17 14:41:13
@Eaven: Bíztam is benne, hogy így lesz, elvégre a tudatos polgárok pártja vagyunk. Ez persze nem válthatja ki a mi aktivitásunkat...
A rendszerváltás, a piacgazdaságra való áttérés váratlanul, felkészületlenül érintette az ország lakosságát, köztük a kisgyermekes családokat is. Nőtt a munkanélküliség, a jövedelmi különbség, a szegény családok, benne a szegény gyermekek száma. A bekövetkezett…..
barkoricsi 2010.02.14 10:06:10
@kgergő: Lehet, hogy idealista vagyok, de szerintem igen.
barkoricsi 2010.02.14 10:06:59
@kgergő: No meg ha nem hinnénk benne, nem csinálnánk ezt az egészet...
Tehetetlenség vagy lehetetlen felkészülni az ítéletidőre? Mármint arra az arasznyi hóra, ami minden páratlan évben meglepi országunkat?   Ki gondolná, hogy az egyre ritkább hazai havazás miatt megbénult MÁV egy bő hétre elegendő témát biztosít a szak- és kevésbé…..
 Térségünk egyik legégetőbb problémája az ellehetetlenült közlekedés. Naponta ezrek araszolnak a dugókban, és aki a közösségi közlekedést választja, az sem jár sokkal jobban.Albert Einstein szerint „egyetlenegy probléma sem oldható meg azon a tudatossági szinten, amelyen az…..