Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Erika Ino

25 bejegyzést írt és 43 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Épp ott tartottam, hogy ha nem érkezik segítség, akkor az illető szabadulni fog karjaim közül, mikor végső megoldásként elengedtem, ám sálát erősen fogtam, és ahogy elakart futni, az lesiklott arcáról, amit én nem láttam, hisz nekem háttal volt, de Linda még épp meglátta…..
-Ne segítsünk rendet rakni?-ajánlottam fel.-Á, nem kell, majd én megcsinálom.-mosolygott.-Biztos?-nyelte le Linda a gyógyszert. Daniel bólintott egyet.***-Megjöttünk!-kiáltottam el magam a ház ajtajában. Anya egyből odafutott hozzánk.-Kicsim, hogy érzed magad?-kérdezte, aggodalommal…..
Reggel dél körül ébredtünk. A szokásos reggeli teendők után le mentünk a konyhába reggelizni, persze csak miután elfogyasztottuk a szokásos Redbullt. Aztán társasjátékoztunk, beszélgettünk, TV-t néztünk, meg ehhez hasonlók, egészen este hatig, mikoris elkezdtünk készülődni…..
Erika Ino 2011.07.18 13:23:49
-Sajnálom...-csak ennyit mondott, majd eltűntek a kocsival.-Ez nem lehet igaz!-rogytam össze sírva a földön. Linda átölelt, majd felmentünk a szobánkba és csak ültünk az ágyon sírva. Ez jó darabig így ment, majd este 6 körül bejött hozzánk Anya. Mindent elmeséltünk neki, a…..
Erika Ino 2011.07.17 23:39:46
-Értem. És ma is azzal a Billel mész el?-kérdezte Apa. Hirtelen nem tudtam mit válaszoljak. Mondjam el az igazat? Vagy tagadjam le?-Igen...-feleltem halkan.-Tudom, hogy sokat jelent ez neked...Szóval menj csak.-nézett rám apa. Egyből felkaptam a fejem.-Na mi lesz, menj már! Szerintem az a…..
. Épp menni akartam fürdeni mikor megcsörrent a telóm. A kijelzőn Bill neve villogott.-Haló!-szóltam bele.-Szia, Bill vagyok. Csak szeretnék bocsánatot kérni, picit talán túlságosan is nyomultam, és nem szeretnék elkapkodni semmit.-hallottam Bill jelenleg picit félénk hangját a…..
Itt van pár kép, hogy mégis hogy kell elképzelni a szereplőket :) Bocsi hogy ilyen sokáig nem jelentkeztem, de azért remélem tetszeni fog amit írtam :/ Majd még rakok fel részt jövőhéten, mivel ez így még nincs ám befejezve ;) Jó olvasást :) Erika jobbra el! Tádáá XD Na jó,…..
Hellóóóóóóóó minden kedves olvasómnak, ha még vagytok :D Igen, Erikának kész a gépe, és Erika ennek nagyon örül, és jól vettétek észre, Erika rászokott arra, hogy első szám harmadik személyben beszéljen magáról :D Először is, egy heteró sztorit hozok majd nektek, amit…..
Hát sziasztok skacok! Tudom hogy már jó rég nem jelentkeztem, de már több mint 1 hónapja nincs gépem, és csak info órákon jutok géphez, meg néha bátyámtól, de ott meg nem merem a ti oldalaitokat nézegetni, szal ezer bocsánat hogy nem olvaslak titeket és nem írok kommentet.…..
Hello kedves olvasóim! Nos, meghoztam a novellát amit a múltkori bejegyzésben említettem. Aki olvasta az "Egy valóra vált álom" című régi blogomat, az ismeri már ezt a novellát,  mivel oda is kiraktam, de az legalább már egy éve volt. Most kicsit feljavítgattam,…..
Hello Mindenki! Nos, még mindíg írogatom azt a projectet, viszont addig is kirakom nektek az egyik dalszövegemet, ami az egyik kedvencem. Igazi Erika Ino szerzemény :D És igen, én dalszövegeket is írok :) Remélem tetszik. :) Jól becsüljétek meg, eddig még sehova nem raktam fel…..
Van egy jó és egy rossz hírem. A jó, hogy kaptam egy pár díjat, igaz még pár nappal ezelőtt, de csak most volt időm felrakni. A rosszat majd a végén elmondom.1. számú díj:    Na most ez azt mondja hogy írjak magamról 6 dolgot, és küldjem tovább 5 embernek.…..
Nagyon nagyon hálás vagyok ezért a díjért Mollynak, Tosionak, Ayuminak  és xXSlashXx-nak, pedig én tényleg nem akartam elfogadni :D De innen is látszik hogy a TWC-hez jobban értek mint a simához. :) Na most nekem ide írnom kéne 7 dolgot magamról ha minden igaz. Hááát…..
Ez a nap elég húzós volt. Először az erotikus fotózás, aztán David szerelmi vallomása Billnek, utána a paparazzi, most meg anya... Pedig reggel még azt hittem ez egy jó nap lesz. Egy darabig ültünk ott csendben, majd Bill megszólalt.-Tom...-Bill.-Mond édes.-néztem rá.-A lábad…..
-Most mit csináljunk?-kérdeztem tanácstalanul Billt.-Nem tudom, de úgy látszik ki fog derülni a titkunk.-mondta Bill majd hozzámbújt én pedig védelmezően átkaroltam.-Ez ellen már nem tudunk mit tenni. De ne félj, én megvédelek, téged senki sem bánthat.-nyomtam Bill homlokára egy…..
Bill csak ült ott a bőrkanapén, kezei az ölében, és meg sem szólalt. Az arca először értetlen volt, aztán átváltozott meglepődötté. Csak nézett maga elé, mintha nem értette volna mi folyik körülötte. Mondani akart valamit de a hangok nem jöttek ki a torkán.-Bill! Bill jól…..
Bill befejezte a telefonbeszélgetést és rám nézett.-Sajnálom Tom, de most mennem kell. Valami nem stimmel Daviddel. Majd este folytatjuk, jó?-adott egy csókot a számra.-Áhh jó...-sóhajtottam.-De ezt még törlesztened kell azt tudod?-vigyorogtam ördögien.-Meglesz ne félj.-vetett Bill…..
Felöltözött és elindultunk a kocsival. Nemsokkal kettő előtt ott voltunk a Berlini fotóstúdióban.-Csak nem fotózásra hoztál?-kérdezte Bill meglepődve mikor meglátta a kiírást az ajtón.-Nem hétköznapi fotózásra.Erotikus fotózásra, velem.-suttogtam a fülébe.-Dehát akkor a…..
Bill be volt öltözve...Méghozzá playboy nyuszinak.Hát mit mondjak, elég izgató látvány volt. Feszes, fekete selyem forrónaci, hozzáillő fekete top, fekete selyem nyuszifülek a fején (mármint egy ilyen hajpántszerűségként volt megoldva szóval a hajába volt beletűzve),…..
-Jó kis nap volt.-összegezte Bill a napot mikor beléptünk az előszobába.Leraktam a napszemüvegem és lehúztam a cipőm.-Jó?Te ezt jónak mered nevezni?Ez csodálatosan fantasztikus nap volt!-lelkendeztem.-Látom jól érezted magad.-mosolyogta meg Bill az előbbi kitörésemet.-Miért te…..
Ezután készülődtünk, lefoglaltuk a parkot és elindultunk. Délután egyre ott is voltunk. Egyáltalán nem látszódtak a tegnap esti nagy vihar nyomai, sőt az idő is jó meleg volt, legalább 35 fok körül. Maga az épület nagyon nagy volt, és voltak fedett részek. Melegvizes…..
Fekszem az ágyon és már megint rá gondolok... Vajon mit csinál most? Este 10 óra van, lehet hogy már alszik. Mindig is szeretett korán lefeküdni, nem úgy mint én. Az is lehet, hogy TV-t néz, vagy csak fekszik az ágyában és gondolkodik mint én... Lehet. Milyen szép is lenne ha ő is rólam álmodozna!…..
Na gyerekek, ez itt az új blogom, ide írom a TWC-s történeteimet. Amiket eddig Tosionál raktam fel most ide fogom írni. Nagyon köszönöm Tosionak hogy felrakhattam a részeimet hozzá, legalább elolvasták őket egy páran :D Nélküle nem hinném hogy ilyen sikere lett volna, szóval…..