Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Herkules Irma

154 bejegyzést írt és 114 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ma egészen hihetetlen élményben volt részem. A BKV ellenőreiről általában nem a legjobb az emberek véleménye, elsőre valószínűleg az jut legtöbbünk eszébe, hogy az udvariasság, a figyelmesség legalapvetőbb jeleit se mutatják (tisztelet a kivételnek!), ha viszont sokan vannak,…..
Herkules Irma 2014.02.28 22:21:44
@Dzoli: Az!!! :)
A Hazatérés templomában (Budapest,  Szabadság tér) vasárnap szobrot avattak, Horthy Miklós szobrát. A rendezvény szervezése leginkább a Jobbikhoz köthető. A helyszín a Magyarországi Református Egyházhoz. Számos református hívő áll értetlenül előtte, hogy az egyház…..
Herkules Irma 2013.11.04 12:28:54
@komplikato: totál jogos az észrevételed!
Csepregi János Zsolt (1980-): Az amerikai fiú Ulpius-ház, 2013.magyar / kortárs / ifi(?) / regény Hát ez meg mi a tököm volt, kicsávó? Csak szégyen a bloggerekre, hogy ez a szarság blogon indult el. Valaki majd magyarázza el, miről szólt, és miért, mire fel adták ki… Az ulpiust…..
Önnek nincs még elege abból, hogy fizetni kell az áramért, a gázért meg egy csomó minden másért is? Miért ne lehetne megfordítani a dolgot? Eddig a nép fizetett, mostantól fizessen a...a...a... tőke, a... a... a... nagyurak, a multik, az idegenek, akik eltapossák a népünket vagy…..
Balog Zoltán levelét megírta. Kirekesztő, rasszista műsorvezetőnek mégsem jár díj. Tévedés volt, ő nem tudott róla. Ennyi. Nincs itt semmi látnivaló, oszoljanak, kérem! Az ember már-már meghatódna, ha nem lenne a KDNP és az ECHO TV sok éve partnere egymásnak, ha csak egy kis…..
A Békemenetet támogató körökben hatalmas felháborodást váltott ki Nemzeti Ünnepünk, Március 15-e kapcsán kiosztott állami díjakat kapó személyek névsora. Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere a kultúra területén végzett kiemelkedő művészi tevékenységet végző…..
 ..
Szerencsétlen technikai malőr következtében kedden este nyilvánosságra került Széles - Békemenet -Gábor titkos terve, mely a magyar nagytőkés múlt heti facebookos bejegyzése szerint hatalmas fellendülést, sosem volt fejlődést hozhat Magyarországnak 2012. negyedik negyedévétől,…..
Elképzelhető, hogy ma Magyarországon vélt világnézetük, pártszimpátiájuk, szexuális identitásuk, vallásuk vagy etnikai hátterük miatt listázzanak, minősítsenek embereket? Pillanatnyilag úgy tűnik, minden további nélkül. Ráadásul megtörténhet mindez az ország egyik…..
Azt sokan sejtették, hogy a 2012-es gazdasági eredmények még az előrejelzettnél is csapnivalóbbak lesznek. Hogy hiába halljuk Orbántól, Matolcsy Gy-től újra meg újra, hogy jön az elrugaszkodás éve meg már egy (szép) új világ kapujában állunk, valójában a hihetetlen…..
Bármennyire pitiáner, nagy múlttal rendelkező tradíció Magyarországon a választást megelőző osztogatási hullám. Ilyenkor még annyira se számít, hogy egy-egy döntésnek milyen gazdasági, társadalmi, szociális etc. következményei lesznek, amennyire máskor. A választások…..
Január 27. a holokauszt emléknapja. Ez a nap nem valakikről, hanem mindnyájunkról szól. Nem csak 6 millió ember és a világ tragédiájáról, hanem rólunk is, akik most élünk. Arról szól, hogy mire képes a gyűlölet, a kegyetlenség, az emberi gonoszság, hová vezethet a hatalom…..
Nemcsak súlyos társadalmi, de még inkább súlyos pszichés problémákat feltételez, ha valaki vagy valakik mások megölésében, elpusztításában (megoldás bármilyen eszközzel, ahogy Bayer próféta fröcsögi) látják egy szebb és jobb világ zálogát. Tartozzon az illető akár a…..
Zártkörű sajtótájékoztatóján a magyarok katasztrofális mentális állapotával magyarázta döntését Orbán Viktor, a legnagyobb hazai pénzügyi cég, a FIDESZ első embere. ÁLHÍR Mint a vezérigazgató elmondta, nagyot csalódtak Magyarország lakosságában, jelenleg pedig úgy…..
Kitüntették a Békemenetet. "A díjat a Fidesz alapítványa (melynek kuratóriumi elnöke Balog Zoltán miniszter) minden évben annak adja, aki a legtöbbet tette a polgári közösségek erősítéséért." (Index) Az egész éves fáradhatatlan munkáért jár a kormánypárt civil…..
A magyar politikai elit jelentős része tehetetlen, ha kiderül, hogy az emberek, az ügyek nemcsak eszközök a szavazatok megszerzésre. Itthon sajnos politikusaink eddigi tapasztalatai azt támasztották alá, hogy az ország három részre osztható: az egyiket a ti bandátok manipulálja,…..
Herkules Irma 2012.12.21 11:46:08
@civil polip: kösz, jogos!
Kövér László „fizetett forradalmárokhoz” és az egykori KISZ-vezetőkhöz hasonlította azokat, aki most „hergelik” a hallgatókat. Úgy fogalmazott: a KISZ-vezetőket „ugyanúgy a kutya sem választotta meg a fejünk fölé, és ugyanúgy nem képviselték a valóságos…..
Herkules Irma 2012.12.17 23:40:27
@Zb74: csak sajnos az úgy nem működik, megjelenik a fekete téglalap, de nem játsza le. :( mindegy, mostanra csak megoldódott. :)
Az újabb kormányzati blöff remélhetőleg nem jön be. OVI megint szeretné eljátszani a gondoskodó apa szerepét, ő megnyugtat mindenkit, ő rendet tesz mindenhol, így lesz ez a felsőoktatási "reformmal" is, állítja. Hiszen minden csak félreértés, hiszen, ha gyerekek ti másként…..
Én már belefáradtam, hogy rettegésben éljek, és még álmomban is csak azon rágódjak, hogy mi lesz majd, mikor hétfő reggel a suliba érek. De már nincs visszaút. Ha nem betegedtem volna meg, akkor talán még lett volna esélyem, de másként alakultak a dolgok. Mert ha még meg is…..
A Jobbik valamit rondán benézett vasárnap megint. Kimenni, zsidózni - ó azok biztosan nem ők voltak! - egy demonstráción, ami a kirekesztés (nem "csak" a zsidók védelméről szólt) ellen szól, pláne akkor, ha parlamenti botrányos megnyilatkozás miatt már ők is magyarázkodásra…..
Arányait tekintve Magyarország, pontosabban a magyar állam nagy nyertese volt az előző uniós költségvetési ciklusnak. 25,3 milliárd euró közösségi forrásra volt jogosult, míg befizetése nem érte el az említett összeg ötödét sem. Abban pártállástól függetlenül egyet lehet…..
Herkules Irma 2012.11.23 11:20:31
@don piano: szeretném hinni, hogy ez nem így van... :(
- Újabb településeken cserélik fideszes politikusok arcaira az óvodai jeleket, márciusra pedig nem marad olyan óvodai csoport az országban, ahol ne történne meg az átállás! - jelentette be sajtótájékoztatón Giró-Szász András kormányszóvivő, aki elmondta azt is, hogy ez ugyan…..
Ha a FIDESZ-KDNP eddigi tevékenységét bárki bírálni merte idáig, soha nem önvizsgálat következett a kormány részéről, hanem a kritikák asztalról történő lesöprése, ami jól megmutatta, hogy a kormányzatnak még véletlenül sem fordul meg a fejében, hogy létezhet más…..
A kényszerből történő kivándorlás, nemcsak a pénzről, pláne nem a hazafiatlanságról szól, hanem leginkább arról, hogy akik hazájuk elhagyása mellett döntenek, azok nem érzik úgy, hogy az ígéretekből valaha is lesz valami, hogy olyan jövő vár rájuk (a máról nem is…..
Persze a Dancs Viki meg az iskolai rajzverseny is borzasztó meg félelmetes volt, de most egészen másról van szó! Még azokhoz képest is félelmetesen komoly dolgokról! Ez a vészesen közeledő hétfő pedig pont olyan, mint amikor egy totál izgalmas lapozgatós könyvben választanod kell…..