Regisztráció Blogot indítok
Adatok
adamo.blind

184 bejegyzést írt és 299 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ma lépett volna fel a Pearl Jam Budapesten. Ilyet eddig csak egyszer csinált a zenekar, 1996. november 17-én. Lett volna még egy buli azóta a kétezres évek elején, de annyira nem érdekelt senkit a csapat akkor, hogy inkább az utolsó pillanatban duplakoncertet csináltak Katowicében. Most viszont…..
adamo.blind 2020.07.16 18:09:28
@ungabunga: A Pearl Jam a világ legjobb zenekara. Szívesen ott lettem volna a helyedben, de '96-ban sajnos még csak 7 éves voltam...
Pár nap múlva megjelenik a Pearl Jam új nagylemeze Gigaton címmel, szóval a rajongók már nagyon készülhetnek a dologra. Ürüm az örömben, hogy a fizikai kiadások valószínűleg csak akadozva érnek majd el a rajongókhoz a vírusjárvány miatt, de online minden további nélkül lehet majd hallgatni. Ahogy…..
Merthogy az új Mastodon-dal elég jó lett így, stúdiókörülmények között, de sajnos Brent Hinds gitáros megint túl sokat énekel benne, ami meg élőben inkább macskanyávogás szokott lenni, de mindegy, ez már veszett ügy. A Sultan's Curse a zenekar március 31-én megjelenő Emperor Of Sand című nagylemez…..
A Blind Myself messziről indult, és magyar viszonylatban a lehető legmesszebbre jutott. Már ami az agresszív metálzenét illeti. Egy dolog biztos volt már a kezdetekben is: mindig figyeltek arra, hogy mi történik a világban, mi van a nyugati undergroundban és mi az, amivel többek lehetnek, mint a…..
adamo.blind 2016.11.11 17:36:35
<3
Ahogy azt az már megírtuk, a Megadeth rockmaratonos fellépése (hivatalosan) lábtörés miatt elmaradt, ezen pedig nem csak a rajongók, de a főszervező, Varga Zoltán is úgy kiakadt, hogy kissé elragadtatta magát a színpadon, és olyan dolgokat is elárult a zenekarról, a szerződésről, amiket nem szoktak…..
Van a Pearl Jamnek ez a Ten Club Holiday Single programja, amiben a rajongói klub tagjai minden évben kapnak egy ajándék kislemezt. Idén ezen a kislemezen a Free Wishing Well című dala lesz hallható, illetve Eddie Vedder Beyoncéval közös Bob Marley-feldolgozása, a Global Citizen fesztiválról. Erről…..
adamo.blind 2016.05.03 15:07:37
Pár hete megjelent (és itt is meghallgatható) a nagymágocsi Angertea ötödik albuma, a Snakes in Blossom. Mivel ismét premiernek lehettek tanúi a Lángolón, nem hagyhattuk ki a lehetőséget, hogy beszélgessünk velük az új lemezről. Alább a klip és a terjedelmes interjú...
adamo.blind 2016.03.25 19:50:10
A Pearl Jam annyira kikészült attól, hogy Brian Johnson AC/DC-énekesnek le kellett állnia a koncertezéssel süketedés miatt, hogy mostantól minden Pearl Jam-koncerten füldugót biztosítanak a rajongóiknak (egy kis adakozásért cserébe). Jeff Ament basszusgitáros ki is fejti, hogy senki ne legyen…..
A SuperSize Recording indulása óta az egyik, ha nem a legkomolyabb hangstúdióvá nőtte ki magát Magyarországon. Ezen persze nincs mit csodálkozni, hiszen két elődje szintén az itthoni élvonalba tartozott. A stúdió nemrég ünnepelte ötödik születésnapját, és az önmagukért beszélő eredmények mellett…..
adamo.blind 2015.12.04 18:16:55
Ma hivatalosan is megjelent a Slayer új lemeze, a Repentless. Hogy teljes legyen az öröm, máris itt a címadó számra forgatott börtönlázadásos klip, amelyben majdnem annyi vér folyik, mint a Kill Bill első részében. Danny Trejo láthatóan nem is bírta ki röhögés nélkül az egyik…..
adamo.blind 2015.09.11 16:54:28
Azt írják a tagok, hogy két nagyon fontos információ van velük kapcsolatban. Egyrészt, hogy a Plastic Bitch feloszlott. Ezúton szeretnénk köszönetet mondani mindenkinek, aki bármilyen formában is támogatta…..
Állítólag nem véletlen, hogy már kilenc éve várnak a Tool-rajongók egy új lemezre. Adam Jones gitáros most azt nyilatkozta, hogy egy volt barátjuk miatt álltak a munkálatok, mert beperelte őket egy művészi fotó miatt, amit magának tulajdonított. Aztán a csapatot védő cég is…..
adamo.blind 2015.03.18 15:42:16
Egy zenekar, amelyik a karrierje kezdetén nagy százalékban a külsőségekre épít, elég nehéz dolga van, ha később zeneileg is komolynak akarja láttatni magát. A Slipknot köré a kiadója, és a zenekar maga is egy olyan showbiznisz monstrumot építettek, amit egyhamar nem lehet…..
adamo.blind 2015.02.06 14:08:06
@M.Á.G.W.: Jim Root-szólóalbum? What?
Két dologról nem lehetett kérdezni Jim Root Slipknot-gitárost és fő dalszerzőt. Az elhunyt Paul Gray basszusgitárosról és Joey Jordison volt dobosról. Szóval minden másról beszélgettünk a február 5-én Budapesten fellépő zenésszel. Mivel készültök a turnéra? Hozzátok is…..
adamo.blind 2015.01.13 18:54:43
@dankógábor: Köszi a választ! És azt megkérdezhetem még, hogy hogyan zajlik az ilyen? A turnémenedzser ad telefonszámot? (Gondolom, nem privát mobilszámot!) És akkor azt mondják nektek, hogy pl. hétfő délután 4kor hívjátok fel, majd felveszi és max. 15 perc? Bocs, ha hülyeségeket kérdezek!
adamo.blind 2015.01.13 19:22:08
@dankógábor: Köszi! :)
Addig is itt egy új dal róla. Énekelnek benne rendesen. És bár azt mondták, hogy ordítás már nem lesz, azért egy kicsi mormogás ebben is van. Az a címe, hogy Chimes At Midnight. Ez az egyik a 15 új dal közül, de a lemezen csak 11 kap helyet. Így is lesz vagy hatvan perces, ami kicsit…..
Semmi közelebbit nem tudunk, csak a zenekar Facebookján megjelent üzenetet idézhetjük: "Elhunyt Blézs... Mély fájdalommal tudatjuk, hogy tragikus körülmények között elhunyt Polgár Balázs barátunk/zenésztársunk. Nehéz szavakat találni... Mélyen megrendültünk... Nyugodj…..
adamo.blind 2014.05.14 10:35:17
Ha az ember majdnem húsz évet eltölt a magyar rockzene közvetlen közelében, hol kívülről figyelve, hol egy kicsit belekóstolva, óhatatlanul közös történetek alakulnak ki zenekarokkal. Nem csak az emberekkel, hanem a zenéjükkel is. Ennyi idő elég arra, hogy valamit az ember szinte…..
Az egy hete Svájcban fellépő Suicidal Tendencies koncertjén egy színpadmászó olyan szerencsétlenül ugrott vissza a tömegbe, hogy fejre esett, majd a kórházba szállítás után meghalt. A baleset után nem azonnal került kórházba, még elment kezet mosni, és hazaindult, azonban a…..
adamo.blind 2014.01.29 17:14:49
Készül a 4. Subscribe-lemez. ..
raklapfos Anti Alcoholic 12/12. 2014.01.01 15:24:32
Hol is kezdjem? Talán elég lenne annyit írnom, hogy letelt az egy év és teljesítettem a küldetést. Vagy még ennyit sem. De akkor valamilyen hiányérzetem maradna az egész után. Mindenesetre azzal kezdtem, hogy visszaolvastam mind a 11 antialkoholista posztomat, hátha majd így meg…..
raklapfos "Boldog Karácsonyt!" 2013.12.24 10:55:08
..
Két éve vonult pihenőre az Isten Háta Mögött, ami kisebb megszakításokkal azóta is tart. A rockzenekar csak néhány koncertet ad évente, úgyhogy ezek mindegyike kiemelt eseménynek számít. Ilyen lesz december 6-án is a Dürer Kert-es fellépés, ami viszont kislemezbemutató is lesz…..
adamo.blind 2013.12.02 16:06:51
@prick: Éljen! :)
raklapfos Anti Alcoholic 11/12. 2013.12.01 10:49:08
Ráfordultam a célegyenesre, és ezen nincs mit túlmagyarázni. Fiatalabb már nem leszek, de öregebb annál inkább. De ha így az egészségemért tettem valamit, akkor már megérte ez az egész hercehurca. Ami a legfontosabb, hogy megtanultam nemet mondani, és talán a kihívás…..