Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tündértantra

7 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Rockinform nevet viselő zenei szaklap Lemeztelenítés című rovata ezúttal András Tündértantra című CD-jéről közölt rövid recenziót. Ezt olvashatjátok itt is.  Laár András – Tündértantra(CLS) Ismerhetjük Laár András kiváló munkásságát a KFT-ben,…..
Március 24-én az m1 Teadélután című műsorában látták vendégül Andrást, ahol több mantrát és bhajant is énekelt élőben, mikor bemutatta a Tündértantra című lemezét. Gundel Takács Gábor műsorvezetővel még arra is maradt ideje, hogy picit a buddhizmusról beszéljen és…..
Andrást - mióta megjelent a Tündértantra című gyógyító, stresszoldó lemeze - egyre többször hívják szerepelni a televíziók beszélgetős műsoraiba.   Így volt ez a napokban a tv2 Mokkájával is, ahol a sok elképesztő, harsány, nyomasztó és lüktető téma után…..
Az RTL Klub ismét időt szentelt arra, hogy András - sokak számára különleges - életének egy-egy szeletébe bepillantást nyújtson. Mivel a Reflektor magazin vagy nagyon korán vagy nagyon későn kezdődik (így volt ez a szerdai adásnappal is), úgy gondoltuk, hogy beágyazzuk a…..
A Magyar Hanglemezkiadók Szövetsége, együttműködésben az Előadóművészi Jogvédő Irodával, 2010. február 10-én, szerdán, este 8 órai kezdettel rendezi meg a magyar zenei élet kiemelkedő eseményét, a Fonogram - Magyar Zenei Díj Gálaestet.   Mint András nemrég…..
Kedves olvasók! Mivel itt a karácsony, András úgy döntött, megajándékoz benneteket az új Tündértantra lemezről egy dallal, ami a Hópihék címet viseli. Ezzel kíván Ő áldott ünnepeket mindannyiótoknak! Hallgassátok szeretettel! Üdv, Vömi bloggazda  Hópihék by…..
Tündértantra 2009.12.25 00:37:08
@Direktx72: Őszintén remélem, hogy hamarosan még több örömet tudunk szerezni Neked (és másoknak) itt a Tündértantra blogon (is) és a CD-n is. Van sok minden a tarsolyunkban!

Áldott ünnepet!
Vömi
bloggazda
Terjed egy videó az interneten, ami hasonlatos egy tavalyi kóla-mikulásos filmhez. Híradó-részlet, benne pedig maga a Mikulás kér segítséget a karácsony megmentéséhez. Mi pedig kitölthetjük szívünk szerint választott barátaink nevével a videót, mintha róla beszélnének.…..