Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Xmas

0 bejegyzést írt és 338 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az üzleti életben eltöltött éveim alatt rengeteg emberrel tárgyaltam sok-sok iparágból. Hol született megállapodás, hol nem. És bizony a megkötött üzletekből nem mindig lett virágzó együttműködés: számtalan nemfizetés, behajtás vagy akár per is lett a vége egy-egy gyömölcsözően induló üzleti…..
Az OECD egy tanulmányában a munkaerő hatékonyságát vizsgálta. Ez alapján arra jutottak, hogy a magyarok jelentősen le vannak maradva az átlagtól. Míg az OECD átlagában 50-es a mutatószám (a GDP-t osztották le a ledolgozott órák számával), addig hazánkban mindössze 35.  A…..
Igen, nem kérdés, nekem van a világon a legszebb Anyukám, és valahogy úgy látom, hogy ahogy múlnak az évek, csak egyre szebb lesz. Neki ösztönösen, természetes egyszerűséggel sikerül az, amiért mások óriási összegeket ölnek a kozmetikai iparba: elegánsan öregedni, úgy, hogy akárhanyadik x-be is lép,…..
Egy férfi sem lehet igazi gentleman ha nem tanul a hibáiból, és ha párszor nem fizeti ki annak az árát, hanem fordít kellő figyelmet arra, amit visel. A túlzott piperkőcködés nem tesz stílusossá, de a megfontolt és következetes öltözet egy egészen más benyomást ad viselőjéről. Vigyázat, elrettentő…..
Viszik "az egész falat a picsába" - mondták, és így is tettek. Édesanyám (66 éves) vásárolt egy lakást, és elkezdte a felújítást, hogy beköltözhessen. A postaládában talált szórólap alapján hívta a Panel Star Kft-t nyílászáró-csere ügyében. Már az első pillanattól…..
És mi van, ha Sanyi épp szabadnapos? Hát ez. (Azokba a még borzongatóbb, rendszer-kiakasztó helyzetekbe bele se merünk gondolni, hogy Sanyit esetleg áthelyezik, vagy horribile dictu kirúgják/felmond.) Bementem a Magyar Telekom Allee üzletébe és megrendeltem az…..
A croque monsieur (krok mösziő) egy "egyszerű" francia melegszendvics, besamellel. Vitathatatlanul Franciaország legnépszerűbb melegszendvicse, a lényege a mustáros besamel. Rendszerint toast kenyérből készítik, a besamelbe pedig tesznek némi dijoni mustárt. Olvastam olyan verziót…..
Xmas 2015.10.09 14:50:03
Az egyik leggyakoribb allergén ma a házipor-atka: ez növeli gyerekeknél az allergia és asztma kialakulásának kockázatát. A házipor-atkák imádnak a matracokban, szövet borítású bútorokban, plüssfigurákban éldegélni. Az atka elleni szerek meglehetősen drágák, de megfelelő…..
Bár az egeket veri az aszalt gyümölcs ára a boltokban, ennek ellenére csak kevesen próbálkoznak az otthoni aszalással. Pedig az aszalás az egyik legősibb tartósítási eljárás, amihez nemhogy tartósítószer, de még hatalmas szakértelem sem kell. A legolcsóbban természetesen…..
Úgy látszik kivezet a Knorr is. Ők a korszerűtlen darált húst száműzték a bolognai mártásból, van viszont helyette természetesség meg verenyképes ár és séf tipp. Valószínűleg az történt, hogy annyira fel kellett volna emelni a húsos verzió árát, hogy annyiért senki nem…..
Amikor azt mondja egy Michelin­csillagos étterem séfje, hogy majd ő lerajzolja, hogy merre is keressük a környék legjobb termelőit, akkor az ember nagyon boldogan figyel. Főleg, ha évekkel korábban is megpróbáltuk már, akkor egy váratlan márciusi hóesés hiúsította meg a…..
 ...vagy már elfelejtetted. Nem volt olyan rég, amikor a most harcos antikommunisták még a mozgalom oszlopos tagjai voltak, vagy amikor még a hitbuzgó kereszténydemokrata képviselőkön gúnyolódtak a fiatal demokraták. A teljesség igénye nélkül emlékezzünk arra a Fideszre, amelyet…..
Xmas 2015.01.26 11:07:06
@♔bаtyu♔: Erre a kellemesen vicces kommentre csak annyiban reagálnék, hogy mutass már egy darab negatív GDP-t. Nagyon-nagyon szépen kérlek erre! Úgy szeretném látni!
#229 A pisztácia kurva veszélyes tud lenni, a szállítására vonatkozóan külön tengerészeti előírások vannak: mivel nagyrészt telítetlen zsírból áll, ezért meglehetősen gyúlékony és ami igazán nehézzé teszi a szállítását az az alacsony gyulladáspontja. Emiatt rengeteg…..
Xmas 2013.09.02 10:39:12
@zaza42: Annyira nagyon nem lehet hülyeség, ha elolvasod azt, amit te magad linkeltél be.

www.tis-gdv.de/tis_e/ware/nuesse/pistazie/pistazie.htm#selbsterhitzung
Xmas 2013.09.02 10:41:25
@zaza42: Az előző hozzászóláshoz pedig, kifejezetten szellősen javasolt szállítani. Lehetőleg óránként 10x-es légcserével.

www.tis-gdv.de/tis_e/ware/nuesse/pistazie/pistazie.htm#lueftung
#223 A víziló nemcsak azért vagány, mert Washington szájában is non-stop volt egy kis darab belőle és mert növényevő emlős létére egy évben több embert megöl Afrikában mint az oroszlánok, tigrisek és a többi macskaféle összesen, de életmódja miatt is. Ürítéskor…..
addict Playboy akkor és most 2013.04.15 14:31:00
Minden valamire való autószerelő műhely faláról kacsingat ránk egy fakult mosolyú miss augusztus vagy miss október. A gondosan kiragasztott punettik legalább annyira jellemző szereplői a tesztoszteron fűtötte műhelyeknek, mint a párizsi fotók a sarki kávézók falainak. A…..
6. Alabárdos Nyugdíjkérdések 2012.11.22 07:01:44
Az ember gyereke – legalábbis bizonyos kor felett – békés nyugdíjas évekről álmodik, miközben a többség meg van győződve arról, hogy esélye sincs megérni azt. Ráadásul évek óta sulykolják, hogy "a nyugdíjasok [értsd az eltartottak] megeszik a fiatalok…..
Zsolt nem adja fel egykönnyen. Négy napon keresztül harcolt a Marina parti konditerem ügyfélszolgálatos trolljával emailben, aki egyre durvábban szólongatott be neki egy teljesen hétköznapi kérdés megválaszolása helyett: Alábbi levelet az adatvédelmi okokból szükséges…..
Xmas 2012.11.22 10:40:31
body.builder.hu/magazin.htm4?url=/gym

Idéznék egy részt a hirdetésből: "ahol nem flegmáznak a pultosok"

Szerintem gáz :D
Tisztelet Mt!   Volna egy olyan gondom. Én egy márkaszervizben dolgozok. mint karosszéria lakatos. Csináltam egy autót, amivel ki kellett menni próba útra (olyan munkát csináltam ami indokolta a próba utat). A próba út során vezetett autóban fel villant egy "STOP" felirat,…..
Kigondoltam A dinnyeipar titkai 2012.07.20 15:16:00
 Az uborkaszezon után jön a dinnyeszezon, a lényeg, hogy a víztartalom 90% felett legyen! Dinnyét ennék! -hangzik fel a sokat hallott óhaj, az ember ilyenkor elindul a dinnyeboltba, már ha olyan hülye, és képes cipekedni valakiért. A dinnyeboltok kínálata ezerszínű, kis dinnye, nagy…..
Xmas 2012.07.21 10:06:13
@mrZ: No igen :) A jó dinnye bőven 10 kiló feletti :)
Anno sose voltunk hajlandóak 15 kiló alattit megvenni... egyszerűen nincs értelme.
Megelégelték, hogy itt-ott már Budapesten is felbukkant néhány magas bicikli: a Közlekedéstudományi Egyesület jópofa, de ön- és közveszélyes játéknak minősítette a szerkezeteket. A társaság levelét közöljük: „Egy új, Amerikából származó extrém kerékpár használata…..