Regisztráció Blogot indítok
Adatok
PankóT1

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A tél nem szegi kedvét a motoros kísérletezéseknek. Ma hiánypótló írást kaptam Szeged környékéről: Iván Gergő 1977-es Simson Schwalbe átalakírásának részleteit árulja el.   „Egyik ismerősöm szólt a bioetanolos üzemeltetés előnyeiről, és olcsóságáról.…..
A múltkor a Vaterán egy egészen új E85 elektronikára leltem. A képek alapján kisszériás magyar gyártmány és hihetetlenül olcsó. A Vatera szabályzata szerint az eladó kiléte titkos de nem tartott sokáig, hogy kinyomozzam ki lehet. Még aznap jött levelemre a válasz, tényleg jó…..
A Saab szelepfedelén van egy alu lemez ami a gyertyákat takarja. Alapból fekete lemez, semmi extra. Én már tettem egy kísérletet és zöldre fényeztem, e85 tuning tükörfóliával. Mindketten elég jól bírták a meleget ezért úgy határoztam nagyobbat lépek.Megkerestem Mike Tomit, aki…..
A hét végén beállított Huba barátom egy rommal. Régebben beszéltük róla, hogy egy sufniban találtak egy régi MZ-t, én felelőtlenül azt mondtam hogy ki ne dobják, nekem kell. Kirángattuk a Comboból, és partot érve talán még elkeserítőbben nézett ki. Sebaj, az ikreknek már…..