Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vadakatterelő Juhász

11 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Balesetben, rákban, és számtalan egyéb módon vesztheti életét az ember. Olykor-olykor még munka közben is - a munkanélküliségi ráta aktuális állásától függően - érheti a halál. Például Benedek Elek is írás közben halt meg. Ő sem lett hősi halott, pedig mi mindennel…..
Nem pöcsöl Szőcs, az erdélyi magyar költő-politikus, aki – lévén a kulturális terület felelőse – nyilván szakmai érdeklődésből vigyázó szemeit a pornóiparra vetette. Górcső alá venné, azaz rázoomolna a csúnya-rossz nénikre és bácsikra, hogy a pénzben lucsogó…..
Azt gondolom, a közoktatás problémáinak puszta felsorolása sem férne be egyetlen posztba. Már a választás is, hogy mivel kellene kezdeni, önkényes döntés lenne, amelyre nem érzem magam hivatottnak. Nem tudom ugyanis, mi a súlyosabb probléma: hogy felkészületlen – morálisan,…..
"Gyönyörű racka bárányok Békéscsabán a Jókai Színház előtt, az Aska és a Farkas című zenés-táncos mesejáték reklámjaként" - írta nekünk Tímea.Nem tudtuk nem észrevenni, hogy a fenti bárány Mona Lisa mosolyát igyekszik utánozni, feltűnően nagy sikerrel.…..
Vadakatterelő Juhász 2010.02.03 09:52:55
Polír Csendháborítás 2010.02.01 08:05:00
Magyarországon nem divat az, ami igazából minden társadalom, kultúra alapvető ismérve, kritériuma: a kommunikáció (sokszor gondolom, hogy ez akkor hát nem is társadalom, sőt, a fentiekből igazából az a szomorú tény is következik, hogy nem is kultúra). Pedig egymás közt vagyunk,…..
Polír Miért érdekel? 2010.01.27 15:26:00
Rövid leszek. És pozitív. Találtam egy jó műsort a tévében.   Jakupcsek Mert érdekel című vitaműsora minden szempontból színvonalasnak mondható. A műsorvezető aktuális és izgi témákat kínál, sőt intelligensen és tisztességesen moderálja őket. A koncepció a…..
A kétéves Tessa nevű Basset hound hat hím és öt nőstény kiskutyának adott életet. Tessa gazdái, Jill és Philip Alcock négy kiskutyára számítottak, ennyit is tudtak kitapitnani a vemhesség idején.Tessa a szülés napján reggel nyolc és tíz között négy nőstény kutyának adott…..
Polír Életképek: A pizzafutár 2010.01.07 21:00:00
Elnézést a címért, ígérem, Csűrös Karola nem fog felbukkanni többször a cikkben. (Meg lehet nyugodni, őt nem tartom ranglistás celebnek.) Természetesen a nagy magyar valóság a téma, azon belül is a lakótelepi puszták népének fia: a Családos, Főállású Pizzafutár. A…..
A magyar sztárok többsége borzalmas, nevetséges, sok esetben egyenesen szánalmas figura, akiket a szememben tovább nyomorít az a hagyomány, hogy néhány éve őket is – a világsztárokhoz hasonlatos módon – a „celeb” titulussal kezdte illetni a hazai média. Ettől…..
Vadakatterelő Juhász 2010.01.06 02:05:41
@Thaddeus Griffin: sok sikert a vizsgádhoz! mindazonáltal valaki vagy szociálisan érzékeny - időbeosztásától függetlenül - vagy nem. számomra is olykor szinte hihetetlen, hogy emberek hajlandóak magukról egy ilyen mónika-showban mindenféléről nyilatkozni. biztosan állíthatom neked, hogy van olyan nyomor és leépülés idehaza, hogy nem kell ezt direkte megrendezni. épp ez az ijesztő, és ezért van irtózatos szükség a mónikákra, mert nincs az a tanítónéni, lelkész, orvos, miniszterelnök, aki ezzel a tömény, a társadalom minden szegmenségből szivárgó nyomorúsággal képes volna megbírkózni. döbbenetes, h mennyi figyelemre, meghallgatásra, segítségre szoruló ember van körülöttünk! Az, hogy a fél ország (az ország másik fele) rajtuk, megalázottakon röhög, na ez álszentség a javából. röhögni valakin, miközben sajnálod őt, vagy sajnálod őt, miközben kiröhögöd?
nem tudom, hogy kapcsolódik ide a feltétel nélküli (?) állami támogatások kérdésköre (az utazási költségeket állja a kereskedelmi tv a műsor vendégei számára, tehát nem állami pénzt, hanem magánszemélytől tanácsot kapnak cserébe a nyilvánosság vállalásáért) de ebben maximálisan egyetértünk, sőt: szerintem nem kéne pénzt osztogatni gyerekszülésért sem, nem kéne arra ösztökélni az embert, hogy már 40 évesen kapjon gutaütést, de azt sem pártolom, hogy munkanélküli segélyen éljenek a naplopók, és ingyen szerezzenek diplomát a fafejűek...
A te és a családod élete példaértékű lehet sokak számára, akiknek még van/maradt valami büszkeségük vagy önbizalmuk. De sajnos sokan vannak, akik végső kétségbeesésükben már csak Mónikában reménykedhetnek...
Polír A magyarokhoz (II.) 2009.12.13 08:37:00
A lakótelep, ahol élek, igaz, budai és nem 10 emeletes hard core, de mégiscsak panel, minden retró bájával, és természetesen minden borzalmával, egy kis közös szeméttomb, amin osztoznunk kell, ha tetszik, ha nem. Ahol ma az én gyerekem eszi meg a játszótéren talált csikket,…..
Polír A magyarokhoz (I.) 2009.11.27 09:00:00
Elképesztő, hogy Kertész Imre minek van kitéve a hazájában. Micsoda képmutató, gusztustalan egy média az, amelyik címoldalra teszi, és nem is véleményét vállalva, hanem csak mintegy tájékoztatásul (a sok érdektelen, pánikkeltő, vagy csak szimplán undorító szemét mellett),…..
Polír A szabály az szabály 2009.11.14 09:55:00
Tegnap nem először történt meg, hogy a 134-es (Békásmegyer-Margitsziget), szinte kongó ürességű viszonylaton a sofőr fülkéjét elhagyva, személyesen keresett fel, hogyaszongya „a szabályok” értelmében leszállítson a buszról, mert „sajnos” csak egy kutyát…..
Polír Csuklós tolvaj nyomában 2009.11.11 07:50:00
Mi történhetett Dobozon? Ki nem emelhette el azt a csuklós buszt? Valószínűleg ugyanazok, akik a juhnyájat sem tavaly Napkorról. Aki nem lop juhnyájat, az sárgabuszt sem szokott csenni. Pedig lehetne rá oka. De - komolyra fordítva a szót - egyazon elkövetőre vallhat az a tény, hogy…..