Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pityipű (törölt)

0 bejegyzést írt és 140 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Origo úgy tudja, hogy Krasznai Tünde pornós múltja miatt nemkívánatos személy lett a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat parlamenti karácsonyi ünnepségén. Az ünnepséget hátrányos helyzetű gyerekek javára rendezik meg évek óta a Parlamentben, ahol rendszeresen felléptek…..
Pityipű (törölt) 2013.12.18 16:43:28
@kamarti: Mit kéne megbocsátani? Azt csinál, amit akar, de azért hadd legyen már mindenkinek szíve joga eldönteni, hogy a pisipornós ribivel akar-e együtt mutatkozni vagy nem.
És Jézus is. A Slate-ben nemrég arról írt cikket egy fekete szerző, mennyire furcsa volt úgy felnőni, hogy az iskolában fehér volt a Mikulás, otthon pedig fekete. Az apja persze próbálta neki megmagyarázni, hogy a Mikulás bőre mindig pont olyan színű, mint azoké a gyerekeké,…..
Ebben a posztban a Dalai Láma egy idézete kapcsán szeretnék néhány szót szólni úgy nagy általánosságban az életbölcsességekről, amiket az ún. „tanítók,” „spirituális vezetők”, „mesterek” szájából lehet hallani. Jegyezzük meg, az idézet valójában nem tőle…..
Pityipű (törölt) 2013.11.09 10:55:27
@Brendel Mátyás: Na, nem is tudtam, hogy a Dalai Láma benne van az alkotmányban és támogatást kap az államtól.:) A vallással van bajod, vagy azzal, hogy pénzt kapnak az államtól? Ha az utóbbival, akkor miért nem azt kritizálod? Vagy mindegy, csak fikázni lehessen, hogy bizonygathasd az igazadat. A hitleres dologra nem is reagálok, olyan primitív, de aranyos, hogy egy sorba állítottad a Lámával és Müller Péterrel.
Pityipű (törölt) 2013.11.09 10:58:26
@Brendel Mátyás: "a jelenben elni nem azt jelenti, hogy a jelennek elni."

"szerintem azt."

Mi alapján kritizálsz valakit, ha azt sem tudod, miről beszél? Súlyos tárgyi tévedésekben vagy, rohadtul nem azt jelenti. Ilyen felületes tudással én nem mernék nekiállni posztokat írni.
Pityipű (törölt) 2013.11.09 10:59:46
@Koós István: Aham, és te ezt egy nekitulajdonított mondatból így megállapítottad. Hadd gratuláljak:)
KKBK A konyári tanár esete 2013.10.11 05:49:00
2013. január:Vizsgálatot indít a cigányozó konyári tanár ellen a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ. A fenntartók megerősítették, hogy az internetre a minap kikerült felvételen valóban a község iskolájának tanára látható, ugyanakkor azt állítják, nem volt tudomásuk…..
Újabb lebilincselő részletekkel kedveskedünk a Szepesi úszónő munkásságáért rajongóknak, ezúttal a Bors jóvoltából. Mint azt a mai számukban írják, Szepesi szerintük egyértelműen leírja könyvében, hogy az egyik kereskedelmi tévé valóság showjának forgatásán, melynek…..
Pityipű (törölt) 2013.05.30 09:39:53
Semmi sem egyértelműbb, mint hogy a távozók, akik a tagság többségének álláspontját nem osztják és jól láthatólag az LMP-re szavazók nagy részének meggyőződését sem, megtartják a parlamenti mandátumukat. Igazi szdszes megoldás, mondhatjuk tehát, hogy az szdsz távozik az…..
Pityipű (törölt) 2013.01.28 13:14:39
@épészmérnök:

Az lehet, de a bizonytalan szavazók, akikre most hajtanak majd, kicsivel többen vannak, mint az lmp eddigi 4 %-os lefedettsége.
A TV4 nevű piacvezető svéd tévé hírműsorában meglehetősen kellemetlen malőr zavarta meg a nézőket pár napja. A műsorvezető úgy a hírek felénél tarthatott, amikor a háttérben látható, és csak díszletelemként szolgáló televízió képernyőjén egyszer csak egy hardcore…..
Pityipű (törölt) 2013.01.09 21:14:08
@Gyeprefing Padrafos: Kivételesen nem a tartalomra, hanem a dizájnelemekre gondoltam:)
Pityipű (törölt) 2013.01.10 00:26:38
@randomgenerator: origo-n volt.
Annyira tipikus: a köztévének egy normális műsora indult az utóbbi két évben, azt is megszüntetik, miért is ne, hiszen kilóg a közepesen sem nézett fostengerből: Gundel Takács Gábor Maradj talpon! című, teljesen vállalható vetélkedőjéről van szó. Az adásokat átlagosan…..
Pityipű (törölt) 2013.01.07 14:40:23
@Link Elek: Persze, és ez csak most tűnt fel nekik , eddig nem. Ha a hülyeség fájna:D
Pont úgy vagyunk ezzel, mint az országos kereskedelmi televíziók. Nem arról van szó, hogy mi is hiszünk az emelt díjas sms-ekkel megtámogatott tehetségkutatókban, vagy rákapnánk az amatőr színészekkel eljátszatott családi drámákra. Viszont nekünk is túl sok a tartalmunk, és…..
Pityipű (törölt) 2013.01.07 08:24:11
@titok84: Az, hogy balos lett az egy dolog. A kettős mérce az, ami igazán felb.sz. Hogy a coloradoi gyilkos keresztény volt, a címben hozzák, ha itthon a cigányok késelnek, lapítanak, mint szar a fűben.
"Nézem ezeket az "egyeztetéseket". Izgi, hogy szinte minden résztvevő az MSZP kennelből jön, sőt, néha egész "családias" a hangulat... ;)" – írta Szanyi Tibor a demokratikusnak nevezett ellenzék első, közjogi kérdésekről való tárgyalása után, ahol a felek megegyeztek…..
Pityipű (törölt) 2013.01.03 18:01:19
@capacete: Látom az érveid elfogytak, és jól bevált recept szerint ilyenkor a másik személyét támadod. Aranyos..
Pityipű (törölt) 2013.01.03 18:36:54
@capacete: Konkrétan a DK-ra. A DK 2 százalékon van, és hogy be akarják betiltani a jobbikot. Ezt te lazán ignoráltad, és felszólítottad, hogy vallja be, hogy fideszes.
Azért elég nagy lehet a baj, hogy ha a miniszterelnöknek még karácsony előtt muszáj interjút adnia Hajdú Péternek. Pedig nagy a rohanás, ott a költségvetés, a felsőoktatás átalakítása, a közüzemi díjak ellen harc, meg a diáktüntetések. És valakinek el kell menni még négy…..
Pityipű (törölt) 2012.12.24 19:10:04
@reccs: Egy szóval nem mondtam, hogy nem kéne az orvosoknak több pénzt adni. Kéne. Csak arra akartam felhívni a figyelmet, hogy elég álszent dolog az indextől szórakozni ezen az agyelszívás dolgon, amikor tényleg erről van szó.
Ónodi György, a Heti hetes producere a hir24.hu-nak úgy nyilatkozott, hogy miután kiderült, nem Alföldi Róbert nyerte a Nemzeti Színház igazgatói pályázatát, szeretnék, ha visszatérne a Heti hetesbe. „Robit mindig nagyon szerették a nézők, ő volt a Heti hetes történetének…..
Szerda este a szervezett megmozdulás lezárultával a tömeg nem oszlott fel, hanem spontán tüntetés jelleggel a Lánchídra ment (1986. március 15, megvan?). Az eddig a tüntetőkkel, még a spontán szakaszban is együttműködő rendőrség innen több fiatalt bekasztlizott, bevitték őket…..
Pityipű (törölt) 2012.12.19 22:32:03
@kúrórudi: Sajnálom, de veled ellentétben én nem egysejtű pártkatona vagyok.
Pityipű (törölt) 2012.12.19 22:38:51
@kúrórudi: szeptemberben igen, októberben nem. Na most hogy fogsz habzó szájjal fikázni?
Hát mindenki megveregetheti a saját vállát: Orbán Viktor és stábja annyira megijedt az utcára lépő hallgatók, oktatók, szülők és középiskolások tömegétől, hogy totális hátraarcot csinált. Jól figyeljünk, most épül a nyugdíjrendszerhez hasonló újabb szent tehén, és…..
Pityipű (törölt) 2012.12.16 12:37:40
A Voice egyik mesterét, a tévés haknizásért 7 millió forintot felmaró Malek Andreát, egészen pontosan az énekes-színésznő rocksztárokat megszégyenítő, különleges igényeit ekézi a mai Blikk. A szokás szerint névtelenség homályába burkolózó stábtagok ugyanis olyan kínos…..
A Gyanú árnyékában Családi titkok után újabb scripted reality-be vágja kreatív fejszéjét a Tv2. A címe Bűnök és szerelmek lesz, és bűnözőkről, rendőrökről és szerelemről szól majd, bezony. A naponta jelentkező epizódokban három társaság kalandjait követhetjük majd,…..
Pityipű (törölt) 2012.12.04 14:53:03
Timelord Egy pesti házibuli, 1869 2012.11.23 16:00:00
Az alábbi rajzsorozat egy pesti kereskedőcsalád által szervezett házibuli (házi bál) lebonyolításával járó fontosabb mozzanatokat örökíti meg. A házibuli megrendezésének célja: a család két eladó sorba kerülő lányát férjhez kell adni. A szülők a házibuli…..
Aki a Milla tüntetését azzal a céllal kereste fel, hogy útmutatásra leljen az elmúlt hetek "ki kivel nem fog össze és ha mégis akkor miért nem" játszmája után, az nem csalódott. Bajnai csapata ismét profi teljesítményt nyújtott, ami komoly versenyelőnyhöz is juttathatja az…..
A rendszerváltáskor kicsit megbicsaklott a magyar humor, a humoristák csak álltak ott zavartan a a színpadon, hogy az még rendben, hogy ezentúl nem kell Cenznének és urának hívni a cenzúrát, de azzal mégis mit lehet kezdeni, hogy már nincs is cenzúra és bárki bármit kimondhat. És…..
A Vatikán hivatalosan felkérte Törökországot, tegye lehetővé, hogy megvizsgálja egy állítólagos apokrif evangélium 1500 éves másolatát, amit a török rendőrség talált meg egy műkincs-csempészet elleni akció során még 2000-ben. A török hatóságok állítólag Barnabás…..
Pityipű (törölt) 2012.02.29 09:39:29
@In lak'ech - अवतार:

Az észosztás előtt nem ártana tájékozódni kicsit. A szabadkőművesek eleve csak a 18. századtól léteznek, nehezen lehetne a Vatikán csatlósuk 500 évvel korábban. Ezenkívül a templomosok utódainak tartják magukat, és masszívan Vatikán-ellenesek kezdettől fogva. A Vatikán pedig többször is elítélte a rendet.
Pityipű (törölt) 2012.02.29 10:28:01
@Juhari Zsuzsanna: Köszönöm, várom.
Minden probléma ellenére, amit előző részben felvázoltam a távol-keleti harcművészeteket valóban áthatják azok az alapelvek, amelyek a XXI. században is befolyásolják az ott élők hétköznapjait. A helyzetet jól példázza az a vándoranekdota, amely szerint egy közvélemény…..
Pityipű (törölt) 2012.02.21 09:51:55
@Napi Maflás: Kicsit rohantam reggel, kifejtem: Az európai vívóiskoláknál megvolt valóban egy nagyon hasonló szellemiség, mint keleten. Az egyik vívókódex címlapján konkrétan egy mágikus kört rajzol fel a vívó kabbalisztikus jelekkel rajta, de a Lichtenauer-i kódex is tele van varázsigékkel, és "életvezetési tanácsokkal" is. Gondolom ez az akkori mindenhezértő reneszánsz embertípus okán is volt, bár ezt most csak hasraütésre mondom. Később viszont Európában egyrészt a hadászati fejlődéssel a és a tradíciók elhagyásával a vívóiskolák kihaltak, másrészt az európai gondolkodás sokkal tagoltabb lett, és eltűnt a mindenki ért mindenhez gondolkodás, keleten ez sokkal inkább fennmaradt, és nincsenek olyan éles határok, minthogy ő filozófus, ő meg harcművész. Várom a harmadik részét a cikknek.
Én még kisgyerek voltam mikor először hallottam a VHK-t. A tesómék nagy rockerek voltak egyébként is, és a VHK nagy hatással volt rájuk. Én még nem is igazán érdeklődtem a zene iránt, csak bandázni akartam volna. A VHK-ról az első benyomásaim nem voltak túl jók. Persze hol…..
Pityipű (törölt) 2012.02.15 22:27:34
Uralkodói trón a Lordok Házábansydneyinlondon.blogspot.comKOMMENTÁRÚgy tűnik, hogy a dühödt demokratizálási hullám elérte az arisztokrácia utolsó bástyáját is: a Lordok Házának tagjait pár év múlva nem kinevezni, hanem választani fogják. Minden a demokrácia ellentmondást…..
Pityipű (törölt) 2012.01.16 22:40:44
@Counter: Onnantól, hogy a konzervatív-liberális kormány meg akarja kurtítani a jogköreiket, nyilván őket is rákényszerítik a pártpolitikára. Ez már a remek demokrácia velejárója. Pont erről beszéltem.
Sherlock Holmes karaktere az egyik legtöbbet megfilmesített regényhős, 1900 óta nem volt olyan korszaka a filmművészetnek, amiben ne készült volna legalább egy Holmes-film, de erről bővebben Hamlet kolléga cikkében mesélünk az Indexen - itt inkább a tévés adaptációkkal…..