Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dany007

0 bejegyzést írt és 88 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
5/2, nem túl jó arány. Videó leírása: Kíváncsiak voltunk, hogy kiszolgálnak-e egy 14 éves lányt a trafikokban. Ötből kettőben simán kapott cigit. A többi helyen nem járt sikerrel. Az új szabályozás szerint azonban be sem léphetett volna a trafikokba. ..
Rossz PC Játékok Sorozat 2007 április 16 - 2011 február 16 Ezzel az összeállítással búcsúzik ez a sorozat. A videók továbbra is elérhetőek itt A Youtube csatornámon fenn vannak a legutolsó videóim és egyéb kiegészítők, trailerek. Ide továbbra is fel fogok tölteni…..
Tavaly januárban írtunk egy nagyon vicces esetről, amikor is Csenki Attila a Best magazin egyik újságírójának kamuzott saját magáról, USA-ban élő ikertestvérről meg hasonlókról, a hetilap meg nem nem ellenőrizte le az infót, és lehozta a bődületes baromságokat az…..
Végül, de nem utolsósorban álljon itt Gyökeres Vilmos alkotása, a Space Pixels, ezzel teljes a pályaművek sora. A játék érdekes példája annak, hogy valaki gonoszságra használja a mesterségét: nyilvánvaló, hogy Vilmos ért a flashjátékkészítéshez, van érzéke a…..
Dobos Bence Flapo című alkotása nyitja meg a pályaművek sorát. Ügyességi-logikai játékkal van dolgunk, amiben egy golyót kell elirányítani a kijáratig, miután áthaladtunk minden világos pályaelemen (ezek azután eltűnnek). A feladatot a jól megtervezett pályák teszik…..
A látogatók értékelése alapján a Kongregate legjobb játéka a GemCraft, ami a KMK toplistáján is benne van az első háromban. A tower defense játék nagy sikert aratott más oldalakon is, stratégia kategóriában jelölték az idei Flash Gaming Summiton. Kevesen tudják, hogy a program…..
Nem mintha sokat érne ez a szöveg, de felnőtt tartalom miatt csak 18 éven felüliek nézhetik meg. Aki lemaradt volna az előzetesről Egy kínos erotikus kalandjáték, amely nem erotikus és kalandjátéknak is vacak. 2005-ös játék. (A videószerkesztő valamiért leharapta egyszer a mondat végét. Elnézést…..
w Lassú hajnal 2008.11.24 08:30:00
A magyarok istene lusta dög. Most sikerült felfogni, hogy tényleg nincs pénz.   Ld. még: Hitel, világ, stádium..
Ez az első 100%-osan nem Movie Makeres videóm. Konkrétan ez a videó több szerkesztővel is készült (tesztelgettem mindegyiket), szóval sajnos néhol vannak szépséghibák (hang meg kép egyaránt). Még nem boldogultam teljesen az átállással, remélem elnézitek.A videó…..
Rossz PC játékok sorozat Update 2008.09.22 00:05:37
Csupa jó hír. Először is végre kicsit felturbóztam a gépemet és annyival jobb minden! Te jó ég... Azért képzeljétel el, hogy eddig az összes videó 256 MB Rammal jött létre. Nincs többé Fraps-es szaggatás, szerkesztéses rémálom. El sem hiszem.Aztán végre szakítottam a…..
Rossz PC játékok sorozat Update 2008.04.07 15:07:00
Voltak már mélypontjai a blognak. A Football Generation körüli hercehurca, mikor nem ment a videókészítés technikai gondok miatt, mikor hülye youtube miatt nem lehetett órákig megnézni a videókat, pedig megígértem... De a tegnapi volt aztán az armageddon...Ne tudjátok meg, milyen…..
Rossz PC játékok sorozat Update 2008.04.03 15:26:00
Múltkor már említettem, de most itt van feketén-fehéren. Küldtek nekem egy oldalt, ahol le van írva, hogy a videókat jobb minőségben is meg lehet nézni. Van ahol automatikusan felajánlja, van ahol kell kis manipulálás. Szóval ha a videóm internetcímének a végére beillesztjétek,…..
Eddig azt hihettük, hogy a Mesterlövész csak egy kis szerencsétlen gagyi, de szerethető játék. De Sam küldött a tegnapi Blikkből egy cikket, ahol egy nő gázpisztollyal lett ámokfutó. Mivel a Blikk írta, ugyebár teljes mértékben biztosak lehetünk, hogy minden úgy történt, ahogy…..
No ezt is megéltük. Kicsit hektikusan alakultak az utóbbi napok. A más általi feltöltés ténye nem volt épp váratlan. Már kezdetektől volt rá egy B-terv, igaz azt hittem, ha az első 2 nap nem kerül ki, akkor talán nem is fog. De miért pont ez nem menne az internetre, mikor minden…..
Szeretnék témailag továbblépni, Radaconte pár hete küldött nekem egy Big Rigs modifikációt, ahol ha Stella politikus lenne, szerintem így nézne ki a kampánybusza Streets Racer 2 videó jövő hét elejére várhatóUI: Mozikritikám egy király filmről..
Monnyon le. Monnyon le. Egy szörny vagyok. Egy kapitalista disznó, fúúúújjj. Mi történt? Csütörtök óta kapok kedves kis kommenteket, e-maileket minden felől. Nem kutattam utána különösebben, de volt aki gyűjtött nekem párat, és elküldte e-mailen. Jöjjön egy kis válogatás…..
Dany007 2007.11.25 11:36:45
Freddy !

Sz.tem szarjál bele az ilyeneknek a képükbe!
Fogalmam sincs, hogy miért kértél pénzt, miért nem, de én szarok is rá!
Ha ebből gazdagodnál meg, akkor járnál a legjobban!
Sok tudatlan kis 12-14éves köcsög akiknek fogalmuk sincs róla, hogy hogy működik a világ!
Tudtommal a pcguruban van benne a következő nagy video, amit majd pár hét múlva a neten is meg lehet nézni! Ennyi!
Kaptál egy kis nagy nyílvánosságot, egy elég "nagy" újságban, ezért cserébe te csak később teszed fel a netre a videot ennyi!
Aki ezt nem bírja felfogni az menjen vissza az oviba.
A másik meg hogy azok után, ahogy itt egyesek !követelni! szokták a videókat, nem is csodálkoznék ha pénzes lenne!
Tudom, hogy nem egyszerű ilyen videókat csinálni! Főleg nem olyan színvonalon ahogy te teszed! Nemvárhatja el mindenki, hogy minden szabadidődet erre áldozd.
Azonkívül a Nerd videói nagyon messze vannak a tiedtől!Egy ocsmány, túljátszott erőltettett szarok!
Sz.tem az lehetne egy megoldás, ha egy ilyen sms-web-es oldalt készítenél!
Mondjuk nevetséges összegért, havi 100Ft-ért mondjuk, bárki felcsatlakozhat, megnézheti a videókat stb! Ebben nincsen semmi törvénybe ütköző, és a 100Ft amit sms-ben lehet elküldeni, senkit se vágna földhöz, VISZONT kiszűrné az ilyen kis 12-14éves köcsögöket, akik nem képessek kulturálltan ép ésszel felfogni az ilyen dolgokat.
És akkor kialakulna egy normális igaz kevésbé nyílt közösség! Aztán kész!

Ennyi erővel lehetne szidni a PC gurut is , hogy mért nem publikállják minden írásukat a neten! Ahelyett hogy köcsög módon eladják egy újságban!Nem? mekkora geciség....
LoL
Elérkezett a blogom új nagy állomása.Nagy megtiszteltetés, hogy a PC Guru megkeresett azzal, hogy mit szólnék ahhoz, ha készítenék egy videót a havi DVD mellékletükre!Ez még a nyár végén volt, és 2 hónapnyi csúszás után (kifutottam az időből illetve technikai okok miatt)…..
Rossz PC játékok sorozat SOS 2007.11.15 20:50:00
Kész az új videóm.Volt vele munka rendesen. Menteném el...Hmm...Itt valami nem stimmel.9 és fél perces az első videó, erre dupla olyan hosszú elmentve.A hang 9 és fél percnél befejeződik, de az ÖSSZES filmanyag dupla olyan lassan megy mint kéne. Oo Tehát kapok egy 18 perces videót,…..
Itt az AVGN új videója. NAGYON furának tűnhet azoknak, akik nem látták a Texas Chainsaw Massacre-t (Texasi láncfűrészes). Szerintem jó volt, főleg a vége a biciklivel :D Tipikus olyan játék, ahová kell körítés, mert nem lehet hosszasan bemutatni. Nagyot röhögtem,mikor az őrült…..
Tényleg itt van,nem volt üres duma. Kész az angol petíció, rögtön 3 cégnek címeztem, valamelyik csak fog reagálni rá.Mielőtt még páran mondanák, tudom hogy az esélyünk szinte 0, de az egész egy jó poén, és jelzésértékű (lehet).Szóval a linkre kattintani -> make…..