Regisztráció Blogot indítok
Adatok
marley

1 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mostanában egyre jobban kezdem megérteni, hogy az élvezetes örömautózáshoz nem kell 200 lóerő. Mindenkinek kellene egy 127-es Fiat, hogy helyre zökkenjen a világnézete. Nem, nem találtam fel a meleg vizet, volt már erről írás a Totalcaron. Csikós is nagyon szerette  és egy…..
Belsőség Kombi nélkül. Tovább 2012.02.26 07:00:00
  Eladtam hát. Utoljára áll a házunk előtt Era Vegyes érzés ez. Ellöktem magamtól egy hű barátot, meg ott van a sok munka, a sok idő, a sok pénz is, amit beleöltem. De volt három jó évünk együtt, lehúztuk huszonkétezer kilométer jobbik felét – ami a tipikus…..
Kellett pár év, mire kidolgoztam a tökéletes állatságot, de most már megvan, bizton állíthatom. Ilyenkor télen jobbára sötétben futok, végig a Népszigeten, aztán jön a vasúti-híd és a Római-part. De a Futás Közbeni Hülyeség (FKH) szempontjából a híd a lényeg. Évekig…..
apa vagyok Na kezdjük! 2011.08.30 04:31:00
Kedves Szülők!Ez a blog hetente fog frissülni. A gondolataimat összeszedtem. Elkezdem verni a billentyűket. Életem eddigi legdurvább vállalkozásáról szólnak a történetek. Apa vagyok...
Miért menne bárki is motorral, ha be akarná tartani a KRESZ-t? – a felvetés tulajdonképpen jogos. Ehhez hasonló magvas gondolatokat fogalmaz meg az olvasónktól bővebb kommentár nélkül kapott ismeretterjesztő, de kár is lenne magyarázni. Play-gomb, hátradől, okul. ..
  Még közel sincs vége az idei MotoGP szezonnak, mi több, az igazi tűzijáték még csak most kezdődik. A világbajnoki címeket ugyan lassan borítékolhatjuk az illetékeseknek, azonban az érmekért még keményeket fognak meccselni.   Egy kis játékra invitálom az olvasókat.…..
marley 2010.09.07 14:56:27
Szombate este sikerült végre belenéznem a TV2 új giga-szuper műsorába, a Kiválasztottba.Nem kellett volna.... Szerencsétlen műsorba nincs szívem nekem is belerúgni, megtette ezt már a hazai netes társadalom, de nem tudtam figyelmen kívül hagyni a versenyzőket beharangozó…..
marley 2008.04.07 08:53:54
Bőven 100 kiló feletti harcsát fogott csütörtök este 8 óra tájban az észak-olasz Pó folyón erdélyi magyar haverunk, Farkas Levente. A rettenetes dagadék - nem Levente, hanem a zsákmánya - pontos tömegét ma délután fogjuk megtudni, akkor viszik el ugyanis lemérni egy hiteles…..
A Népítélet-ben minden új és frissített ítélet ellenőrzésen esik át, és a problémások a kukában végzik. A gyanakvás-jelző is bejelez egy ilyen remekbe szabott írásra, mint például ez a kissé marketingszagú Linea. Igaz, azt állítja: nem vagyok Fiat kereskedő. Döntsenek,…..
w Milyen málác? 2007.10.25 08:00:00
Hiába keseríti meg milliók mindennapjait, hiába tud róla mindenki, a magyar politika a mainstream sajtóval karöltve söpri szőnyeg alá. Mintha nem is lenne ilyen. Mintha a statisztikákból nem látszana napnál világosabban, mi a helyzet. Kár tagadni: a fonyi fatolvaj, az olaszliszkai…..
Közel negyed évvel az amerikai start után a briteknél is bejelentették a mobilt. Maga Steve Jobs közölte a hírt: a 8 gigabájtos modell 269 fontba kerül majd, és november kilencedikétől lehet megvásárolni. Az ár valamivel magasabb, mint az Egyesült Államokban, dollárra…..
Azt még az olasz futball legmegátalkodottabb rajongói is elismerik, hogy a Serie A komoly melegágya a burjánzó köcsögség legváltozatosabb formáinak. Íme hát az elmúlt szezon gonoszai, bénái és rossz arcai.Zeljko Kalac (Milan)Bár elsősorban nem a játéktudás alapján állítottuk…..
comment:com Tenkes újratöltve 2007.01.22 14:40:00
Biztos mindenki azt hiszi, hogy megint egy jókorát kívánunk rúgni a BP TV rózsaszínű, párnás, nagy seggébe, pedig dehogy. Egyszerűen csak megérdemlik a fokozott figyelmet. A BP TV Magyarország titkos IQ bankja, hihetelenül kreatívak, és mindig bedobnak valami…..