Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mr.BrightSide

10 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem semmi dologra vállalkoztak a címben szereplő project fejlesztői: olyan videókat készítettek, amiben interaktív módon nézelődhetsz. Tehát zajlik az esemény, nyilván a kamera szempontjából látod a dolgokat, de mozgathatod a kamerát!! Olyan mintha ott lennél az akció…..
Oriza triznyák nem először örvendeztet meg minket ütős poszttal, és bizton állíthatom, mai írása is ott van a szeren. Fogadjátok hát nagy-nagy szeretettel! Tizenhárom és hatvan év között fordulnak elő belőle példányok, de most összpontosítsuk figyelmünket az ifjabb…..
Bár 2009 már elmúlt, szeretném a figyelmet felhívni erre a csodálatos galériára, melynek fotói a Magyar Természetfotósok Szövetsége által kiírt pályázatának díjnyertesei közül kerültek ki. Lenyűgöző képek, biztos vagyok benne, hogy nemzetközi szinten is helytállnának.…..
The Playground Erik Johansson 2010.01.05 08:30:00
A svéd fotós portfóliójába belekukkantva rögtön láthatjuk, hogy stílusos egyéniséggel van dolgunk. Photo & Retouch. A nagyobb hangsúly talán az utóbbin van, hiszen elképesztően realisztikus hatásokat hoz létre, miközben a legtöbbször lehetetlen dolgokat ábrázol. Van…..
A londoni Cinnamon Chasers valójában 1 embert takar, méghozzá Russ Davies az elkövető. Őszintén szólva kicsit nehéz már belőni a mai világban milyen stílusú zene is ez, így hát tájékozódtam: alternative electro / indietronica. Legyen. A lényeg, hogy a Luv Deluxe című szám…..
1. Válasszunk egy tetszetős irányvonalat, jelen esetben: fun is the easiest way to change people's behaviour for the better, azaz szórakozással tudjuk a legkönnyebben rávenni az embereket, hogy tegyenek a közös jóért. (ez amúgy meglepően jól működhet is, ahogy majd a videókban is…..
The Playground The PEN Story 2009.11.10 11:10:00
Az Olympus ebben az évben ünnepli a PEN fényképezőgépeinek 50. születésnapját. Ennek örömére előrukkoltak egy új modellel és egy évfordulós kisvideóval. Ez már júniusban történt, de muszáj volt beválogatnom a játszótérre, kétségtelenül itt a helye. Mi mást…..
Az Amanita Design ismét maradandót alkotott, nagyjából fél perc kellett, hogy beleszeressek legújabb játékukba. A Machinarium világát kézzel rajzolták, minden egyes apró részletet kidolgozva, sokkal szebb, mint a Samorost sorozat volt. Maga a játék a point'n'click vonalat…..
The Playground Kávészünet 2009.11.08 01:49:00
Szomorú tény: a nagyszerű versmegzenésítés nem kell, a seggriszáló, erőtlen hangú kölyök és a csoportos ugra-bugra hasizomvillantó majmok igen. Meglepődöttség, csalódottság. Rendkívüli bejegyzés ez a blog rövidke életében, remélhetően többet nem fogok írni televíziós…..
Webkettes utazási portálok, blogok, utazási fórumok elcsépelt tanácsa, hogy külföldön járva - főként városlátogatások alkalmával - ne az útikönyvek, hivatalos prospektusok ajánlásai alapján válasszunk éttermet, hanem nézzük meg, hol esznek a helyiek. Szintén gyakorta…..
Mr.BrightSide 2009.11.03 23:43:07
Hosszas gondolkozás után ez a bejegyzés mégis meglehetősen rövid felvezetőt kapott, ugyanis feleslegesnek éreztem túlmagyarázni. Összefoglalva: szívhez szóló, őszinte, megható, keserédes, életszagú, elgondolkodtató. A zene és a klipp tökéletes összhangja. Az élet…..
The Playground Feketén - fehéren 2009.10.31 11:00:00
Nem múlhat el év a méltán híres World Press Photo Contest nélkül, amelyre tömegével érkeznek a világ rengeteg országából a jobbnál jobb sajtófotók, hogy abból a zsűri kiválassza a kategória legjobbjait. Ezekből aztán kiállítás szerveződik, amely például Budapesten is…..
The Playground Her Morning Elegance 2009.10.29 23:39:00
Egy újabb gyöngyszem a mostanában nagyon "divatos", úgynevezett stop motion videók közül. Oren Lavie videóklippje hatalmas népszerűségre tett szert a neten, nem alaptalanul.Stop motion. Aki nem tudná, hogy mi is az, dióhéjban: ha sok-sok képet készítünk egymás után kis…..