Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hirokin

0 bejegyzést írt és 252 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A C&A pulóverkínálatán kesergő posztunkhoz érkezett az az érdekes felvetés, hogy az üzletekben a legnagyobb baj nem is a ruhák dizájnjával, sokkal inkább a méretével van. Trazz nevű kommentelőnk szerint általában túl nagyok a boltokban kapható ruhák: "Férfi…..
..
hirokin 2012.10.19 18:50:29
..
hirokin 2012.10.11 09:38:01
Nemcsakhogy cserélni nem cserélik az iPhone-t, de hivatalosan javítani sem javítják. Legalábbis a T-Mobile-nál: A T-mobile megértő és ügyfélközpontú hozzáállásáról szóló történetet hoztam. iPhone 4 készülékem (2011. júliusi vásárlás) Home gombja nem reagált 2012.…..
hirokin 2012.10.09 13:46:24
@nyisziati: Speciel az arabokat pont megfenyegették ezzel. Csak ezt az USA persze lexarja.
Cigányokról Régi szép idők 2012.10.01 11:10:23
A műkereskedelemben megint felbukkant egy cigányt ábrázoló Böhm Pál-festmény. Közel milliós kikiáltási árról indul, ami arra utal, hogy a nemzetközi kereskedelemben is jegyzett festőről van szó. A kép az előző századfordulónak a valóságtól már teljesen elszakadt képi…..
A játékautomatákon és pénztárgépeken túl a munkavállalókat is bekötik a NAV-hoz, így online nyomonkövethetők lesznek. Egyelőre kábelen, a wireless megoldásra 2017-ig várni kell. Matolcsy György 400 milliárdos megszorító csomagjának részeként minden egyes munkavállalót…..
Tegnap este publikáltam egy posztot, amiben leírtam az RTL Klub Híradó Couchsurfing riportjáról szerzett forgatási élményemet. A posztban eredetileg közzétettem egy beszélgetést, ami az operatőr és közöttem zajlott az autóban útban a CS party felé. A dialógusunk alatt szóba…..
Holnap lesz a tanítók világnapja. Peter Kažimír pénzügyminiszternek úgy látszik, nem szólt a sajtóosztálya, hogy nem most kellene bejelenteni: nincs pénz a pedagógusbérek emelésére. Igaz, a szlovákiai pénzügyek irányítója a tegnapi kormányülés előtt csak megismételte múlt heti nyilatkozatát. ..
A két múmia önmagában is különös volt, a rejtély pedig csak fokozódott, miután kiderült, hogy legalább hat emberből rakták össze őket.    A múmiákat még 2001-ben fedezte fel a Mike Parker Pearson, a Sheffield Egyetem régészprofesszora vezette kutatócsoport a skóciai…..
Megérkezett végleg Szlovákiába is a Jobbik kísértete: Krasznahorkán Kotleba kísérletezett. Ugyanabban a műsorsávban, szombaton eközben (bezzeg) Prágában a zene tematizálta a romakérdést: "mindannyian cigányok vagyunk"! Te melyik utat választanád? Prága-Holešovice…..
Családok ezreit menti így meg a kormány, hogy még nagyobb legyen a jólét.               Mint azt szerkesztőségünk az Orbán-kabinet egy névtelenséget kérő bennfentesétől megtudta, jövő hét elején újabb rendkívüli kormányülésre kerül sor, melynek során…..
Régen minden jobb volt, de főleg a Traubisoda, a Skála és a Müszi reklámja? Az Index és a Bistro Reklámügynökség most kultúrforradalmat hirdetett a tévéket, a rádiókat, az újságokat és az utcákat elárasztó, gyatra minőségű reklámok ellen, és Aranydisznó-díjjal jutalmazza…..
Félrefordítások Hol van taipan? 2012.09.30 10:23:00
Ez megint csak nem véleményes, de mindegy, a véleményes hétvégébe nálam a nem véleményes is belefér, ráadásul még a poszt címét is a beküldő Csigabitól vettem: A ma.hu oldalon találtam ma: Egy 17 éves ausztrál fiú még küzd az életéért, miután megmarta egy taipanban…..
..
hirokin 2012.09.30 05:30:05
 Napjaink multikulturalizmusa, liberális társadalom felfogása új kérdések elé állítja az európai társadalmakat. A kérdések önmagukban nem problémák, azonban kezelésük (avagy figyelmen kívül hagyásuk) lehet problematikus. Az oly sokat górcső alá vett bevándorlás…..
Sanna Quist svéd fotós találta ki ezt a projektet. Megkérte a barátait, hogy hordják össze a saját dolgaikat egy kupacba és mosolyogjanak a kamerába. Innen a megnevezés: Minden az enyém!”All I own”. Nagyon különleges fotók készültek, érdemes végignézni őket.…..
hirokin 2012.08.26 03:22:57
Nem csupán arról van szó, hogy a Zsolt lassan málló agyából ismét előkerült valami borzalom. Szerintem érdemes rákérdezni a kultúrába ivódott előfeltevésekre, hogy vajon tényleg érvényesek--e; és bizony olyan régi mítoszokat sem árt olykor felülvizsgálni,…..
Egy kis magyarázat: a "HCO" a szcientológia szervezetek személyzeti, kommunikációs és "etikai" (=fegyelmezési) ügyekkel foglalkozó osztálya. Az "enthéta" elvileg rossz hírt jelent, de gyakorlatilag az "egyházat" / Hubbardot / a szcientológiát kritizáló megnyilvánulások…..
Mi jut eszetekbe Hollandiáról? A kerékpárok? A kávéházak? A tulipán? A sör? Mai szerzőnk, Hothead régi írónk és kommentelőnk, egyike a legrégibb törzstagoknak (aki egy ideje már követi a blogot, az biztosan emlékszik a Hollandián keresztül Ausztráliába költöző…..
Szeretnék érdeklődni, megtudni, lehet e tenni valamit?!   Van (külföldön) egy megszokott munkahelyem hónapok óta, egy lánynak,kolléganőmnek sok mindent elmeséltem az életemről, ami sajnos nekem elég nehéz (éreztem ,hogy kicsit tartani kell tőle,de nem gondoltam,hogy…..
Rogernyúl úgy gondolta, nem lehet nagy baj, ha hajlítanak egy keveset szemüvegje keretén a Vision Expresszben, saját felelősségére ugyan, de mégiscsak ebből élnek. Meglepetésére azonban nem a keret hajlott meg, hanem egy lencse tört ketté, amikor ki akarták venni. Rejtély, hogy…..
hirokin 2012.07.28 13:44:10
A képet Sándor lőtte reggel, de azóta többen is jeleztétek, hogy láttok Facebookon terjedni. Hogy az olvasói levéláradat is a marketing része, vagy tényleg ekkora a felhajtás körülötte, nem tudom. Nekem mindenesetre tetszik, aranyos ötlet. És ami a legkülönösebb: a hirdetés…..