Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ancsika1007

10 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Sajnos" elérkezett az idő, hogy Casi találkozzon az állatorvossal és ivartalanítsák.Január 12.-én reggel nyolckor elvittem őt az állatklinikára és fájó szívvel de otthagytam. Azt mondta az állatorvos, hogy megvárja amig felébred és csak utána vihetem el igy jobb ha…..
Casanova Karácsony 2010.01.16 13:02:00
Nálunk úgy zajlik a Karácsony,hogy 23.-án este miután a fiúk lefeküdtek akkorn gyorsan titokban állítjuk fel a fát (merthogy azt is a Jézuska hozza)és másnap az ebéd utáni csendes pihenő alatt hozza az ajeszokat.Nem volt ez másképp most. Amikor a fiúk elaludtak Sanyi nagynehezen…..
Mint a címben is írtam, egy hatalmas egyéniség aki dacol és szembeszáll a világgal és főleg a férjemmel. Sokan nem szeretik én megengedtem neki, hogy velem aludjon. Sanyi ennek nem örül annyira. Mai napig van, hogy "véletlenül" kizárja őt a hálóból. De amikor nem látja…..
Mint minden gyerekes családot, minket is meglátogatott a Mikulás.Mit az a képen is látszik mindenki az ablakban várta, hogy mikor tünik fel az utcában. Persze ebből a mindenkiből Casi sem…..
Casanova Játszunk... 2009.12.05 17:00:00
Szóval legyen az bármi amit a fiúk csinálnak Casinak ott kell elnni aszisztálni. Szinte mindenben benne van. ime néhány példa:Itt ő is szeretne árcédulákat ragasztgatni:  Szuper jó a vonatozás:  A kedvence: a kukáskocsiban való…..
Azért hazudnék ha azt mondanám, hogy minden simán ment. Casi néha sirdogált és sajna nem mindig tudtam miért. Úgy láttam mintha nem mindig találná a helyét, meg mintha unatkozna. A fiúk nagyon jól viselték, hogy itt van. Eszükbe sem jutott emelgetni vagy nyúzni. Amikor leültek…..
Huhhh... Végre elérkezett október 24.-e. Gáborral megbeszéltem, hogy délután egy körül érkezem a cicáért. Az idő ólomlábakon járt.Miután megérkezetm átbeszéltünk mindent.Papirok. etetés, fürdetés és a sok apró kérdés amit ilyenkor egy ujdonsült gazdi feltesz.űAztán…..
Casanova Második találkozás 2009.10.27 14:48:29
Októberben ismét macskakiállítás volt a Lurdyban. Megbeszéltem Gáborral, hogy kimegyek venni cicakajcsit és még egy két dolgot ami hiányzik. Mondta nekem hogy az össze s cicáját kiviszi, igy különösen vártam már azt a szombati napot. Végra újra láthatom az én gyönyörűmet.…..
Nagyon nagyon lassan teltek a napok. Szinte ólomlábakon jártak. Szorgos és lelkes énemnek köszönhetően felvettem ismerősömnek Gábort a nagy közösségi oldalon. Innen már egyenes volt az út hogy a skype partnereim közé is bekerüljön. Na és innentől (Most vissszagondolva)…..
Casanova Az első találkozás 2009.10.18 23:12:00
Amikor elmentünk a tenyésztőhöz, gondoltuk körülnézünk, hiszen annyi helyen olvastam "Nem kell, muszáj rögtön az első tenyésztőtől cicát venni." De amikor tényleg megláttam Őt, hát azt nem tudom leírni milyen is volt. Annyira szép volt az a kis pici szőrpamacs.…..