Regisztráció Blogot indítok
Adatok
AdSafari

224 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
the apple blog Elhunyt Steve Jobs 2011.10.06 08:17:00
Szomorú napra ébredtünk. Tegnap hosszú betegeskedés után végül győzedelmeskedett az Apple alapítója felett a rák. Steve Jobs, 2011. október 5-én, 56 évesen halt meg.RIP, Steve PAUL Jobs! ..
Környezetvédelem, ökótudat, meg sok modern keletű cucc. Vajon tényleg mindig meg kell venni azonnal a legújabb, és "legmodernebbnek" kikiáltott cuccokat?!  Nos, szerintem nem, minthogy az alább bemutatott OS X Lion-nal is érdemes még várni egy kicsit. S mint a…..
Reggel fél kilenc. Az iroda üres, és sok más dolog is. Köztük a fejem, amelyet azzal törtem, mikor mozdul már rá az Apple a Lion update piacra dobására. S íme a jég megtört, megkaptuk amire vártunk. Ugyan csak 17 MB, ami egy kicsit meglepő, ha belegondolunk, hogy ennél bugosabb…..
Döbbenetes funkciók, gyönyörű grafika. Mi kell más? Talán hogy működjön majd elsőre a CS5-tel. :)Alább egy kis összefoglaló, amit találtam a sajtóban róla. Szerintem egész jól összefoglalja a pontokat:Az Apple bejelentette, hogy a Mac OS X Lion rendszer, a világ legfejlettebb…..
the apple blog Fluor Mizu 2011.05.06 14:34:17
Pont azért mert nincs semmi köze az apple-höz (hacsak nem garageband-del komponálták) ajánlom figyelmetekbe Ónodi Zsolt szuper elemzését erre a napra. Május elsején úgy tűnik azért mégis ráért valaki dolgozni. íme:Fluor – MIZU (műelemzés)A költő nem sokat teketóriázik,…..
the apple blog Itt az új iOS 4.3 2011.03.10 08:29:00
Tegnap miután visszaállt az oldalunk már új hírrel is tudunk szolgálni. Eljött a Hotspot korszak az iPhone-ba is.Amikor a HTC bemutatta a Desire második szoftver update-t már éreztük, hogy itt az idő, hogy ez ne maradjon megfelelő ellencsapás nélkül. Igaz egy bő fél évet váratott…..
Sziasztok!Elnézéseteket szeretnénk kérni, hogy egy hete eltüntünk, de ahogy látjátok nagyban változtattunk az oldal struktúráján, skinén, reklámmennyiségen, illetve a jövőben már nem linkekkel fogtok itt találkozni, hanem különböző érdekes hírekkel és infókkal. Az oldal…..
No igen, a Home Sharing az egy dolog, de mi van, ha mást is szeretnél streamelni. Erre találta ki az Apple az Air Play funkciót. Az iOS 4.3 az AirPlay szolgáltatást is továbbfejlesztett változatban tartalmazza. A forradalmi AirPlay vezeték nélküli technológia zene, fényképek és…..
Van már iPhone-od, iPad-ed és Apple TV-d. Nos akkor már csak egy LCD kell, hogy teljes mértékben tudd kihasználni a Home Sharing bővített funkcióit. Az új iTunes Home Sharing szolgáltatással az iOS 4.3 felhasználói helyi Wi-Fi hálózaton keresztül játszhatják le Mac…..
A 9to5mac.com adatai alapján az iOS 4.3-as update, ami most március 11-én debütál a világon, az A5-ös processorra vetítve 1/3-ára csökkenti az eddigi böngésző betöltési idejét. Persze, ha azonos készüléken vizsgáljuk pl. iPhone 4-en, akkor is marginális a böngészési idő…..
Gondoltál arra, hogy iPad-ed legyen, de lemaradtál Karácsonykor a megjelenési akciókról? Akkor ez a hír neked szól! iPad -  akár 35.000 Ft-tal olcsóbbanSzerdai bemutatója után a piac izgatottan, erős akciókkal reagált a hírre. Gyakorlatilag minden kereskedőnél azonos…..
the apple blog Apple iPad 2 2011.03.04 16:25:00
Szerdai nap folyamán, ahogy olvashattátok a Facebook-os live feed alakalmával sok újdonsággal szolgált az Apple designer csapata. Voltak spéci App-ek, szoftverfrissítés és persze az új iPad2! iOS 4.3Ahogy azt szerdán beharangozták sok újdonság nem került bele az új csomagba,…..
the apple blog iPad 2 árak 2011.03.04 16:24:00
Árak és elérhetőségAz iPad 2 Wi-Fi alapú változata március 11-től kerül forgalomba; a 16 GB-os modell ajánlott fogyasztói ára 499 dollár, a 32 GB-os modellé 599 dollár, a 64 GB-os modellé pedig 699 dollár. Az iPad 2 Wi-Fi és 3G-alapú változata esetén a 16 GB-os modell…..
Valentinnapra egy nagyon kedves ajándék lehetneBár Amerikában már kapható, hozzánk, még egy kicsit késve fog beérkezni - mint általába az újdonságok. ára: 25 USD. S amire képes az magáért beszél. Szóval, ha új nano-d van. "It's a must have" kategóriába esik.…..
Sziasztok!Az AlmaMánia.hu oldalán levő bejegyzéseket a jövőben itt is teljes egészében olvashatjátok majd. Ezért nem lesz szükség többet egy linkre kattintva átgörgetnetek egy másik oldalra. Mivel többen is jeleztétek ezt az igény, így egy rövid szünet után most már itt is…..
MAC 24 www.almamania.hu 2010.01.22 16:24:24
Sziasztok!reméljük kellemesen teltek az ünnepek! jól érezte mindenki magát és aktívan estetek bele a munkába/tanulásba. mi se panaszkodhatunk, igen aktívak voltunk. ennek egyik jele, hogy már csak 2 nap és elindítjuk új apple termékekkel foglalkozó oldalunk beta verzióját. ha még…..
AlmaMánia www.almamania.hu 2010.01.22 16:23:27
Sziasztok! reméljük kellemesen teltek az ünnepek! jól érezte mindenki magát és aktívan estetek bele a munkába/tanulásba. mi se panaszkodhatunk, igen aktívak voltunk. ennek egyik jele, hogy már csak 2 nap és elindítjuk új apple termékekkel foglalkozó oldalunk beta verzióját. ha…..
kb. 1 hete, hogy az új software a piacon van, s elérhető a fogyasztóknak. mióta feltettem, az észlelt hibák (a 3.1-nél) eltűntek. így mindenkinek csak figyelmébe tudom ajánlani! egy fontos update!..
Apple has realized the mayor failures of the 3.1 software, and so launched the new upgraded upgrade. connect your device to iTunes and launch the check for updates button.let's hope it will manage all our problems...
 http://www.youtube.com/watch?v=jD6wti-ayOs..
Megelőzve a kellemetlenségeket, szeretnék mindenkinek előre szólni, hogy az új - tegnap feltett - 3.1 software nagy problémákkal bír. folyamatos a fagyás és az összeomlás. ha tehetitek és még nem frissítettetek erre a verzióra, skippeljetek. ajánlott megtartani a 3.01-es verziót.…..
 Mac OS X 10.6 alatt az alábbi érdekes szövegre bukkanhatunk a kalandozásunk során. (A pontos helye: “System preferences – Language & Text – Spelling – Setup”):Ez önmagában nem mond semmit, viszont a szemfülesek észrevehetik, hogy ez bizony nem más,…..
 New versions of Apple's (AAPL) Mac OS X software usually make a big visual splash. But Snow Leopard, the operating system that's available on Aug. 28, is so short on eye candy that it was hard for me to tell anything had changed after I installed it on my iMac. In contrast to Windows 7, where…..
 Apple Premieres iTunes 9September 9, 2009Apple today introduced iTunes 9, the latest version of the world’s most popular software application to purchase, manage and play media, packed with innovative features such as iTunes LP, Home Sharing and Genius Mixes, as well as a redesigned…..
the apple blog Safari 4.0 2009.06.09 14:03:49
A Safarinak a február óta beta-ban futó, az új "Top Sites" funcióval, s tovább fejlesztett biztonsággal ellátott 4.0 verziója mától elérhetővé vált a nagyközönségnek. Mac Userként csak a Software Update... linkre kell a menüben kattintani, s minden frissül is…..