Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lonicera

64 bejegyzést írt és 429 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Próbálok asszimilálódni. Mert az angolok, ugye, ferde szemmel néznek az olyan emberre, aki a kocsmában nem a futballról beszél. Valahogy nem tartják teljesen normálisnak, az ilyen alak igyon csak egyedül. Ez abból a szempontból teljesen érthető, hogy az angol szurkoló is –…..
Lángoló Gitárok Jeee! 2010.03.06 14:15:00
Volbeat, The Bulletmonks @ Diesel, 2010. 03. 05. Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!! Höj, höj, höj, höj! … TananananaVOL! TananananaBEAT!…..
Nem túl barátságos a stílus, semmi kérjük hogy, egyszerűen tilos. De hát a nyelv mégis egy rendszer, és van némi logikája is, ezért van benne annyi különböző szófaj, például határozók, alany, állítmány. Vegyük csak az első mondatnak látszó dolgot: Tilos dohányozni és…..
2010 első magyar lemezmegjelenése a Soerii & Poolek Ua-Mua albuma volt. A komolyan abszolút nem vehető zenekar Takács "Jappán" Zoltánból és Kovács Geriből áll, akikhez olyanok csatlakoznak legtöbbször egy kis örömzenélésre (a meztelen nőkön és a törpén kívül),…..
lonicera 2010.02.25 22:26:36
A Felföldi Péter, Kiss Barnabás, Pándi Palázs alkotta Chief Rebel Angel most ugyan takaréklángon működik, de ettől még elkészítettek egy új klipet a Double Speed Double Standards című dalukra, ami a tavaly augusztusban megjelent - mondjuk úgy - kislemez egyik szerzeménye volt. A…..
Egy vámpíros játék zombikkalA videó végén lévő elírásért így utólag is jár nekem az ejnye-bejnye Játékot köszönöm Tony-nak és Rekettyelovag-nak  ..
lonicera 2010.02.23 17:39:45
Tovább folytatódik a hullámvasutazás a táblázat elején, és eközben kezd beállni a végén az a massza, amelyik ki fogja termelni azt a három szomorú csapatot, amelyek augusztustól a Championshipben kergeti a labdát. A forduló tíz meccséből kilencen olyan eredmény született, ami…..
Fantasztikus hír a Homár törzsolvasóinak, hogy a rendőrség pár órával ezelőtt lerohanta blogunk réges régi kedvence, a telefonos zaklatócégek etalonja, a Capital Partners irodáit a budapesti Belvárosban. Öt embert, köztük cégvezetőket és brókereket, a helyszínen őrizetbe…..
lonicera 2010.02.23 14:56:35
ágy - asztal - tv Elbetonosodás 2010.02.13 10:47:00
Share | A lakberendezésben is, akár a divatban, jönnek-mennek a trendek: előfordul, hogy amit pár éve még mindenki hájpolt, mára kissé ciki lett...avagy fodítva, olyan anyagok, textúrák kerülhetnek a nyitottabb szemléletű megrendelők otthonaiba, amiről régebben…..
A magyar internetet órák óta lázban tartó fotó képvicces megoldásával fostosrecska ajándékozta meg az emberiség rosszindulatú, lelki szegény részét. Örüljetek, férgek! Ja, a megoldás persze Orbán Viktor nem PCUpdate1: heves.jeges alternatív megfejtése:…..
lonicera 2010.02.04 12:20:40
Subba Laptop lopás videón 2010.02.04 11:11:00
Szuper kis videó egy lopásról (rettenet mixeléssel), és törjön el az összes tolvaj fasza!   2010. feb 1-én elloptak egy táskát benne egy macbook pro-val. széria szám: 7394903B66D ha tudsz valamit ide írj légyszi: megyunklopni@gmail.com ja és a rohadt tolvajoktól függetlenül…..
Tankcsapda, 1991, Nevelési Központ, Pécs Az egészből leginkább csak a stroboszkópra emlékszem, ami a zenészek mögött volt a színpadon, és gyakran az egyetlen fényforrást biztosította a koncert alatt, de ez elképesztően újszerűnek és hatásosnak bizonyult, mint látványelem.…..
Az új Sherlock Holmes-filmnek többen felrótták, hogy a tisztes, bár kissé különc és enyhén kokainista brit úriember nem átall félmeztelenül verekedni benne. Én lennék az utolsó, akit zavar, hogy egy filmben verekszenek, de ráadásul mindez egyáltalán nem is üt el attól a…..
Valljuk be, hogy a földrajzot – mint tantárgyat – nem mindenki szerette az iskolában. Az a rengeteg elnevezés ugye: minden rohadt legelőnek, szemétdombnak és pocsolyának külön neve van (a gombamód burjánzó országokról és ezek városairól nem is beszélve), ráadásul…..
lonicera 2010.01.18 18:48:43
4.3-as magyarázat, bizonyíték itt :
www.youtube.com/watch?v=Fa7ck5mcd1o

beszartam ezen :) szerintem Mega Shark és Gigant Octopus a felelős minden eltűnésért :P vagy Lorenzo Lamas...
lonicera 2010.01.18 18:52:19
Belsőség Üssek, vagy fussak? 2010.01.15 07:29:00
  Na, gyere csak ki! Szelíd emberek sanszot szereznek forró helyzetek kezelésére. A Suzuki, mint vagyontárgy és fegyver. Bónusz: verik Angélát, de tetszik neki. Vélemények azonos című írásunkról...
Ha nem számítjuk ide bizonyos személyek monogramosítását, az utóbbi időben egyetlen jó dolog kapcsolódott össze a BKV nevével. Ez pedig a karácsonyi villamos, amely Mikulástól vízkeresztig közlekedett esténként a pesti Duna-parton a 2-es illetve a 2A vonalán. Több ismerősöm is…..
Bár nincs megerősítve itthonról, nagyon valószínű, hogy a 13 éves deszkások kedvence, a nemrég ismét összeállt Blink-182 tiszteletét teszi a 2010-es Szigeten. A zenekar 2003-as utolsó lemeze óta teljesen inaktív volt, Tom DeLonge frontember az Angels & Airwaves nevű…..
A Lángoló Gitárok szerkesztősége is visszatekint 2009-re, meg kicsit előre is az idei évre. Megmondjuk mi tetszett nekünk tavaly a legjobban a megjelent lemezek közül, mik voltak a legrosszabbak, mik a csalódások, mik voltak a jó koncertek, mik voltak a szánalmas pillanatok és mit is…..
Lángoló Gitárok A drog az rossz 2009.12.07 14:20:00
A Junkies legutolsó lemeze még tavasszal jelent meg Degenráció címmel, az első klip pedig a Csatornapatkányra készült szintén még akkor. (Persze csak ha nem számoljuk a Rockandrollból ötös dalra forgatott alkotást, ami az Uj Péter által vezetett azonos című MTV-s műsor…..
lonicera 2009.12.09 10:19:04
@Void Bunkoid: Na majd ezt a választ fogod kapni : Isten Háta Mögött szövegek... ne kérdezd, hogy mért, én sem tudom. De most menő dolog arra esküdni, hogy az a legjobb :/
A múlt hét végén a dél-koreai Busanban megrendezett G-Star játékshow-ról kitessékeltek két booth babe-et, azaz hoszteszlányt, mert túlságosan lengén voltak öltözve. A hölgyek az Ncsoft kiadó Blade & Soul című MMORPG-jét népszerűsítették, de a szervezőknek nem tetszett,…..
lonicera 2009.11.30 15:03:12
@Bukowszky: és ezt mért gondolod így? igazából semmi különös nincs benne, azt is lehet sokféleképpen csinálni, nem kell hozzá így kinézni... én host voltam párszor, öltönyben, nem vezettek ki sehonnan :D

a hangulat miatt vannak ott ezek a lányok, ugyanabból a megfontolásból, mint mondjuk egy reklámban a dögös csajok, rém egyszerű történet :) de nem hiszem, hogy ez rossz, csöcs mindenhova kell :D
Subba A nagy magyar diss-poszt 2009.11.23 10:30:00
A sztori a múlt héten kezdődött, ekkor raktuk ki a második kerületi parkolóőrék Fankát fikázó klippjét. Mivel olybá tűnt, hogy érdekel titeket a téma, úgy éreztem nem árt egy alaposabb cikk a téma magyar vonatkozásairól. A rapnyelv blog definiciója szerint a diss lényegében…..
Még nincs youtube-on link, úgyhogy ne is keressétek. Gondoltam szakítok a hagyománnyal és most a "trailer" (ami inkább teaser, csak sokan nem ismerik ezt a kifejezést) korábban kerül ki, mint maga a videó És nem kell félni, nem fogom csúnyán kicsinálni a játékot.…..
A Flaming Lips is csatlakozik a pöcs- és puncimutogató klipet készítő zenekarok köréhez. A zenekar a Watching The Planets című dalára készített videót, amiben van meztelenül kerékpározás és meztelenül szaladgálás is, a végén pedig még Wayne Coyne énekes is megmutatja mije…..
Sok elemző szerint a zeneipari hanghordozók jövőjét az mp3-ak és a díszdobozok értékesítése jelenti majd. Hogy ez így lesz-e, még nem tudjuk, mindenesetre a Rammstein az utóbbi formátum megalkotásakor most tényleg kitett magáért. Október 20-án jelenik ugyanis meg a német…..