Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kancso

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A múlt hónapban nyílt az első Young Versace butik Milánóban, most pedig itt is van az első kampányfotó, amelyhez Kaia Gerbert, azaz Cindy Crawford és Rande Gerber lányát választották, hogy a divatház gyerekeknek szóló kollekcióját népszerűsítse Mert Alas és Marcus Piggott…..
Kicsit sem áll össze nekem a Sorapol tavaszi kollekciója, szerintem az összes öltözék egy külön történetet mesél és kezd el, mely a következő kép megjelenésével teljesen befejezetlen marad. Bár tavaszi kollekcióként van címkézve, szerintem sokkal inkább egy bátor és…..
Kalifornia nyári hangulatát hozzák el az amerikai piacra szánt Armani Exchange márka új tavasz-nyári kampányképei, melyeknek főszereplője a magyar szépség Palvin Barbi. Az abszolút casualnek számító márka képein most sem találunk semmi kirívóan egyedi ruhát vagy…..
Persze ha nem lenne ilyen gyenge a forint, akkor olcsóbban is meg lehetne kapni az 595 dollárért árult körömlakkduót, amit a Fashionphile oldalán (vintage, limitált kiadású dizájnercuccokat értékesítő webshop) vásárolhatnak meg az érdeklődők.A piros és bézs színű lakkokból…..
Korábban már beszámoltuk a Versace új H&M-nek készült Cruise kollekciójáról, ahol meg is állapítottam, hogy nem túl nagy szám a sok zöldségben burjánzó nyári darab. Most azonban érkeztek újabb a képek és meg kell állapítanom, hogy Abbey Lee Kershawon persze sokkal jobban…..
OurFashion Párducmese 2012.01.06 10:45:00
Lily Cole arcocskáját mindig előszeretettel látom viszont mindenféle magazinokban, mostanában sajnos egyre kevésbé tündököl valamiért. Ha jól tudom a tanulmányait folytatta az egyetemen, így kevesebb ideje jut a modellkedésre. Kár, mindenféle Wixon lányok helyett fotózhatnák…..
DSquared2 új 2012-es pre-fall kampányképén a fiatal magyar modell Palvin Barbi repít el minket az igazi '50-es évek világába. A színek, a ruha és a cipő gyönyörűek, a kedvencem mégis Barbi tupírozott haja. Mindig remekül áll neki ez a stílus, talán ilyenkor a legszebb.A kérdés…..
Vannak fotósorozatok, amik egy-egy életérzést közvetítenek. A Vogue Australia egy ilyen képsorozata olyan vágyakozást váltott ki belőlem, hogy többször vissza-vissza néztem az oldalra, hogy megnézzem a fotókat. Ezután döntöttem el, hogy muszáj megosztanom veletek azt, hogy minden…..
Egy nem kispályázó nemkislány, aki nem érti, miért nem rakják meg az első randin és egy menőkocsis pasi, akinek baj van a gatyájában. Nem szeretnénk ítélkezni. Szilveszter éjszaka történt, hogy a barátaim leléptek fél kettőkor, de az év első napján nem akartam visszafogni…..
Kancso 2010.02.24 14:56:22
@Muha: Nem verte be a lompost! :D Nem tudta ugyanis! :D
Kancso 2010.02.24 15:02:34
@Muha: Én a félutonra hittem, hogy be se dugta.
Kancso 2010.02.24 14:55:43
@Kendan: Vagy csak annyira kikészült az első alkalmi lekonyulástól, hogy inkább nem is próbálkozott többet. :D

Ez milyen már:
"Aztán szinte letépte a bugyimat és minden előjáték nélkül csak úgy bedugta"

És az előjáték hol marad???