Regisztráció Blogot indítok
Adatok
barbapapa

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A törvényességre ma már alig adó kormánypárti politikusok számára csak az a fontos, hogy a választókhoz kizárólag a Nemzeti Együttműködés Rendszerének üzenetei jussanak el. Minden eszközzel megakadályozzák tehát az olyan plakátok kihelyezését, melyek foltot ejtenek az Orbán-kormány becsületén. Ezért…..
Nagyon kérem a KDNP képviselőit, hogy ne csináljanak már ásatag hülyét belőlünk, katolikusokból...
barbapapa 2017.10.10 10:35:56
@Jakab.gipsz: neked a halàl is jutalom lenne
„Magyarosították” a cafeteria-rendszert hat éve. Most megfizetjük az államosítás, az OTP és az Orbán-kormány kapzsiságának árát. Úgy, hogy mindezt látni lehetett előre. ..
barbapapa 2017.09.21 11:42:00
@Ballib cenzúrázók réme 25: te huseges kutya, ha ugyesen csaholsz, orban bacsi beled torli a labat, mielott anyad torkara lep :) szart se jelentesz a fidesznek, te ocska, olcso szerszam :)
barbapapa 2017.09.21 11:43:51
@MACISAJT: na, hol vannak az adatok? Vagy csak jol hangzott, ugyhogy eldadogtad itt, amit egy nalad okosabbnak hitt haverod guglizott?
Kevés dologtól retteg úgy egy tévécsatorna, mint az elsötétítés, amikor nemhogy műsorokat, de ami a nagyobb baj, reklámokat sem lehet sugározni, úgyhogy az ilyesmi kemény büntetésnek számít. A Nickelodeon mégis maga döntött úgy, hogy szeptember 10-én, vasárnap két órán keresztül csak a feketeséget…..
barbapapa 2017.09.05 22:08:58
@RTB: semmi sem elég jó az egyszeri parasztnak :/
barbapapa 2017.09.05 22:10:34
@campobaszo: teged sajnos csak hulyenek lehet nezni, kepes vagy sirva fakadni, mert valami tortenik :ddd
barbapapa 2017.09.05 22:12:41
@scuynat: vajon kit erdekel, hogy ez a program szamodra nem felel meg? Sirjatok, parasztok, a meleg tul meleg, a hideg tul hideg :ddd es ezek agy nelkul szaporodnak!
A mai világban a jóga népszerűsége folyamatosan növekszik, a gyakorlás mostani formájában milliók élvezik az egészség és fittség előnyeit ennek az ősi mozgásformának. A sportolóktól és vállalattulajdonosokon keresztül egészen a hírességeikig sok sikeres ember rajong a jógáért. A jóga nem csupán…..
barbapapa 2017.09.04 10:05:28
Elképesztően lélekölő lehet a TV2-nél szórakoztató műsorokkal foglalkozni, programmingot tervezni vagy eladni a sajtónak az újabb és újabb bukást, és ezt azért mondom, mert megnéztem a tegnap esti nézettséget, és kivert tőle a víz. Ha a TV2-nél melóznék, sírnék is, mert iszonyatosan frusztrálna,…..
Versetto Remény 2015.10.21 09:45:03
Szívem tántorgó,lelkem kéri,kéri oly szüntelenüla megoldást. Milyen jó lenneegy olyan világban élni,ahol a szeretet uralkodik,s nem a mocsok. Miért? Kérdezem meghasadtan,s kérdezed fürkészve,Nem tudom... Miért kell átélnünka kegyetlent? Ki tudja lehet,ezek a dolgokvisznek oda minket,ahol…..
Válasz a "milyen csapdába is kerülök, ha ezt a munkát folytatom?"-kérdésre: "Olyanra hogy rájössz hogy azzal hogy megdugatod magad sokkal könnyebben pénzhez jutsz mintha becsületes munkát végeznél mint a normális emberek. És így sosem akarsz majd rendes…..
Egy bonmot-t átfogalmazva viccesen mondhatnánk azt, hogy "a vallás kiválóan alkalmas mind ama problémák megoldására, amelyek nem léteznének a vallás nélkül". A valóság nem ilyen vicces, mert a vallás nem is alkalmas eme problémák megoldására, illetve okoz olyan problémákat,…..
Szalai Miklós könyve, amely azt a vitát foglalja össze, amit a mai angolszász analitikus filozófusok Isten létéről folytatnak, két alapvető ateista érvet jár körül (Szalai Miklós: Létezik-e Isten? Ateista érvek a mai angolszász filozófiában. L’Harmattan, Bp., 2005). Az egyik a…..
Miközben tegnap a magyar sajtó és a blogoló társadalom a villamosvezető által megvert terhes nővel volt elfoglalva, egy másik sajnálatos eset is történt Budapesten. Kora este a Ferenciek terén a megállóból az Erzsébet híd felé elinduló 107E busz satufékezett. A Mercedes Citaron…..
hacsaknem A gyermek tragédiája 2013.05.02 09:32:10
Kis magyar helyzetkép: Orbán Ráhel, a magyar miniszterelnök lánya  az állami tulajdonú Magyar Turizmus Zrt. pályázatán első díjat nyer újszerű témaválasztás kategóriában. A hír címlapokra kerül, ilyen ez ha apuka Magyarország miniszterelnöke.  Másnap magyarázkodni…..
Külfödi munkavállalásom során elégé átvertek. A L J KFT. pesti irodája közvetitet ki Londonba. Pesten 80 000FT-t fizettem programdíj néven.  Erről kaptam számlát és megbízási szerződést is írtam alá. és még kint 150 fontot fizettem a kinti ügyintézőnek. A megbízási…..
barbapapa 2013.05.02 14:01:49
jah van egy szint, ami alá nem sokan tudnak süllyedni, de azért neked sikerült: kilencnad.blog.hu/
:DDD

life is hard csak irigy, mert a posztot író kicsit előrébb jár az általánosban, pl. már használ írásjeleket :))
Mint sok nagyváros, New York sem mentes a rágcsálóktól. Elsősorban a patkányok okoznak gondot. A problémára sajátos megoldást találtak ki Manhattanben: kutyákkal vadásznak rájuk. Sajátosan nagyvárosi megoldást találtak kutyáik kondícióban tartására a New Yorkiak, akik az…..
barbapapa 2013.05.02 14:01:10
@Dr. No: főleg komondort lenne érdemes átesik rajta a patkány, és egyből kimúlik
A trafikügy maga korrupció. És egyetlen célt szolgál, hogy a kormánypárt közeli érdekcsoportok kezére játsszon egy újabb monopóliumot. Az egy héttel ezelőtti eredményhirdetés óta sorra derült ki a koncessziók nyerteseiről, hogy ilyen-vagy olyan módon kötődhetnek a Fideszhez. Eközben a minisztérium…..
A külcsín versus belbecs évezredes vitája máig eldöntetlen, de annyi azért bizonyosnak látszik, hogy az alkotók jobban teszik, ha nem esnek egyik végletbe sem. A Halhatatlanok  intő példája e kissé közhelyes gondolatoknak, hisz a szemet ugyan kényeztetik Tarsem Singh…..
barbapapa 2012.06.17 19:15:37
@endike:
fos film. nulla sztori, látványnak 12 egy tucat kategória, 1 eredeti képkocka nincs benne, faarcú szereplők, monoton és unalmas szinvilág, erőtlen akciók, egy spongya bob epizódban több váraltna fordulat volt, mint ebben, és még az éjszakai égbolt is látványosabb...