Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bitay Andi

9 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azonnal ideges leszel, ha megcsörren a telefon? Már előre görcsbe rándul a gyomrod, ha arra gondolsz, hogy valakit fel kell hívnod? Nem vagy egyedül! Manapság szinte el sem szakadunk a mobilunktól, mégis egyre többen félnek telefonálni. Szerencsére már annak is vannak szakemberei, hogy miként lehet…..
Sokat dob egy ingatlanhirdetésen, ha azonnal költözhető otthont kínál. Mit kell tenned ezért? Megmutatjuk!..
Kell valami izgalom, valami bizsergés az unalmas földszint vagy első egy-két emelet után. Ne aprózza el, költözzön a tetőre, akár tetőkertbe. Itt van néhány ötlet arra, mások hogyan csinálják...
Hűvösvölgy különleges atmoszféráját elhelyezkedése adja. Már elég távol esik a főváros belső körzeteinek állandóan lüktető nyüzsgésétől, de még kényelmesen megközelíthetők a főbb csomópontok. Aki szereti a természet közelségét, ugyanakkor mégsem akar kiköltözni a fővárosból, ideális otthonra lelhet…..
A szentendrei Óvárosnak megvan a maga romantikája, hát még az ott található otthonoknak! Ha Te is álmodoztál már arról, hogy milyen lehet az élet a macskaköves utcák szomszédságában, akkor ezeket az ingatlanokat mindenképp nézd meg!..
Ha szeretnél jó áron megválni az ingatlanodtól,  akkor nem elég kattintani róla pár fotót, vonzóvá kell tenni a keresgélők számára. Kevés, ha csak te tudod, hogy mik az otthonod előnyei, erősségei, ezt meg kell tudni mutatni mások számára is. Íme 5 tipp, hogyan keltheted fel a vásárlók figyelmét már…..
Kóstoltál már pesti borbárban friss hordómintát vagy még éppen nem palackozott borkülönlegességeket? A DiVino Juniborászai 2016-os tételeikből hoztak ízelítőt - és azt kell mondani, lesz közöttük pár olyan, ami új sztárjává válhat a fővárosi éjszakának!..
Bitay Andi 2016.11.22 08:36:01
A nyitott polcok egy lakás legkényesebb pontjai, ugyanis nagyon könnyen tönkreteheti mindazt, amiért annyit dolgoztál a design kialakításakor. Íme, 4 tipp ahhoz, hogy ne uralkodjon el a káosz és mindig rendezett polcokkal várd a hozzád betérőket!..
Tévedés, hogy a konyhában csak szekrényekbe és polcokra helyezhetjük az eszközöket. Bár a most következő ötletek megvalósításához szükség van némi extra helyre, de ha sikerül kialakítani, akkor az átlagtól eltérő, izgalmas hangulata lesz a konyhának...
Drága Blog-olvasók! Nehéz elkezdeni ezt a bejegyzést, az utolsót.. Anyu imádta ezt a blogot, itt bármikor megoszthatta Veletek azokat a fantasztikusan érdekes történeteket, felfedezéseket, eseményeket, melyek Őt…..
Audrey cicának köszönhetően tegnap muszáj voltam elmenni hálóinget venni (az összes szétszakadt, én neki tulajdonítom, mivel azóta, amióta itt van az összes függönyt szétszedte, és a szárítóról is lopja a ruhákat, utána viszi nagy boldogan az egész házban, széttépve…..
Az Allee Bevásárlóközpontban sétálgattam, amikor megpillantottam, egy nagyon dizájnos és színes standot a Marcha Ballerina-t, ahol stílusosan sorakoztak a szebbnél szebb balerina cipők! Nem is tétlenkedtem sokat, gyorsan elkezdtem próbálgatni őket. Egyik szebb volt, mint a másik,…..
Bitay Andi 2014.07.16 14:21:15
Két fiatal hegedűművésznek sikerült kimaxolnia az egyik legidegesítőbb (és szerencsére lecsengő) ingatlanközvetítői "eposzi jelzőt": a "kis ékszerdobozt". Egy olyan, mindössze 12 négyzetméteres szobából alakítottak ki lakást, ahol eredetileg áram sem…..
Még tombol a nyár, újra meleg az idő, ilyenkor pedig a fesztiválok mellett a strandokat is szívesen látogatjuk. Ha megrögzött zenerajongó vagy, vagy csak szeretnél egy jót bulizni a barátaiddal, bőven válogathatsz még a nyári események közül. Hogy szórakozásod felhőtlen…..
Bitay Andi 2012.08.21 16:21:25
Az év utolsó hónapjában Budapest már amúgy is nyüzsgő belvárosában új szórakozóhelyek nyíltak. Elindultunk felfedezni őket, hogy megtudjuk, vajon csupán újabb asztalokkal bővült a kínálat vagy ennél többel is. Az első állomás az Anker Klub volt, amely XXI. századi…..