Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bandus

0 bejegyzést írt és 87 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Holvoltálfiam?Bartis Attila A nyugalom c. regényét dedikáltattam, anyám.Bizony, az Ünnepi Könyvhét óta ez a remek kis kötet immáron a szerző kézjegyével ellátva figyel a polcomról.SzóvalFigyeljetek csak szépen ide!Ez egy elképesztő hatású mű! Ha jól láttam, korábban…..
Pár éve olvastam a Kockavetőt, s bár az alapötlet jó és az arra fogékonyakban vad gondolatmeneteket generálhat, azt éreztem, hogy egy párszáz oldalas könyvet nem bír el a sztori, valahol a második felében kifullad. Talán célszerűbb lett volna egy novellával abszolváni a feladatot, de ugye azt meg…..
Alap volt, hogy ott leszünk a film bemutatóján: bár csak második hullámban – már a Lipóton – láttam a „színpadi” verziót, de úgy is elképesztőt ütött (itt is, és itt is), 100% Krétakör volt, Mundruczó majdnem tízpontos rendezésével. A jegyünk a filmre tehát már jó előre…..
Ez kevés volt nekem: hiába a gyémántkemény színészgárda, a majdnem meztelen testek, az egyik legmenőbb kortárs drámaíró és a téma, aminél magasabbra a labdát nem lehet feldobni, ez az előadás nem kicsit lufigyanús. Vagy csak én ülök be túlzott elvárásokkal olyan nevekre, mint Csákány, Für, Tasnádi…..
A rockandroll az nem egy tánc, ugye, hanem elsősorban életérzés, világszemlélet, divat, nettó energia és bruttó őrület. Ezt a tünetegyüttest önti egyféle formába az eddig elsősorban Rowan (Mr. Bean) Atkinson untermannjaként (szövegírójaként, na ez meg milyen meló?!)…..
TalpraCigány Jönnek a cigányok 2009.10.04 14:39:00
...és jöjjenek is. Itt volt az ideje. Kállai László roma jogvédő, egy békés menettel kívánja felhívni a figyelmet arra, hogy szarul bánunk a cigányokkal. Jövő vasárnap híveivel együtt, a Hősök terére érkezik. A "szalonrasszisták" -akik mindig készséggel elismerik hogy a…..
Filmdroid Jovovich megmutatja 2009.09.09 21:06:00
Milla Jovovich (Resident Evil - A kaptár) ledobta gönceit és megmutatta, amit meg akart mutatni, azaz konkrétan mindent. A képeket a Purple magazin számára készítették, a fotós pedig Mario Sorrenti, Jovovich ex-fickója csinálta. A modellből lett szinésznő 10 éve már, hogy nem…..
A koncertszervezők jóval a válság előtt bebiztosították magukat a színpadhoz közelebbi állóhelyek vipesítésével. A rajongók még akkor is dalolva fizetik ki drágább jegyet, hogy esélyesek legyenek a tömegbe hajigált hangszerekre (a Homár rekordja egy szintetizátor volt, de…..
Ne legyünk álszentek, és főleg ne legyünk feledékenyek. Minket is megdöbbentett Albert Györgyi hirtelen halála, de ne akarjunk úgy tenni, mintha nem lett volna közpréda, életének különböző fordulatain nem szörnyülködtünk, csámcsogtunk volna hetente. A bulvármédia serényen…..
Hóbelevanc Segélyből alkohol 2008.09.01 15:00:00
Nem a technika legújabb vívmányáról van szó, annál sokkal egyszerűbb az eset, de ne rohanjunk ennyire előre…A tegnap esti Naplót nézve eszembe jutott a klasszikus riporteres anekdota, amiben a kérdezőnk keményen állja a sarat, és megpróbálja legszebb színekben lefesteni egy…..
Dexter, vagy egy lelkes másolója most azokat fogja feltrancsírozni, akiket csak szeretnél, merthogy most te döntheted el, kik kerüljenek fel a sorozatgyilkos listájára. Természetesen csak egy ügyes reklámfogásról van szó, amely az egyik legjobb, a Showtime illetve itthon a Viasat…..
Bandus 2008.07.10 14:57:23
Tök jó hír fogadott minket reggel. A lepénycsöcsű féktelen tivornyázós életmódja szemet szúrt másnak is, és jó állampolgár módjára megkérték szépen az adóhivatalt, hogy ugyan nézze már meg miből futja Szilvikének a fényűzésre. Ugye másfél éve még nem volt gond,…..
Subba Képrejtvény: Ki ő? 2008.06.24 10:02:00
Az alábbi képen Magyarország vezető női egyéniségét láthatjátok. Felismeritek ki ő? Megfejtés délután várható...
Bandus 2008.06.24 12:13:30
Zsarufika Felvonulni - UPDATE 2008.06.12 12:14:00
Megtiltotta. Mert megteheti. Mert az Ő kezében van a döntés, vagy mi. Az indoklás: akadályozza a közlekedést. Felvonulás helyett azt javasolják, ne menetként, hanem egy konkrét helyen, helyszínen tartsák meg a rendezvényüket. Ésszerű -  a rendőrség kevesebb munkával tudja…..
  Tavaly nyáron egy nagyon kellemes olasz városban nyaraltam a szüleimmel, és a kisebb családdal, bátyám gyerekei felesége, nagybátyám, annak a családja, szóval rengetegen voltunk. El sem hittem hogy valaha elmúlik a fejfájásom, miután kiszálltam a kocsiból, 3 gyerek…..
Bandus 2008.06.12 12:50:53
Istenem a 101-es Klub! Mennyi boros kóla és mennyi fekete szemfesték folyt el az Enjoy the Silence halllatán. Jöjjön egy rövidre zárt történet ebből az érából.Kedves Szakíts, ha bírsz!Ezennel beküldeném egy régi élményemet, remélem érdemesnek találjátok a…..
A tegnapi feszkós napon azért csak szakítottak időt derék képviselőink, hogy példátlan ötpárti egyetértésben részletes vitára érdemesnek találták a Pálinka Nemzeti Tanács megalapításának törvényjavaslatát. Ez azt jelenti, hogy amennyiben a Parlament nem oszlatja fel magát,…..
Bandus 2008.04.01 11:55:29
Szomorú hír az emberi butaságról: http://index.hu/kultur/cinematrix/ccikkek/0226nyugi/Sajnos hülyékből túlkínálat van a világban. Itt van például ez a Szövetség a Tisztességért Bizottság. (Most szövetség vagy bizottság?) Semmit sem lehet róluk tudni, eddig nem nyilvánultak meg…..
Azt gondolnánk, hogy a mai este se szeri, se száma nem lesz a szeptember 11-es filmeknek, de ez nincs így. Egyetlen film foglalkozik ezzel a témával, az viszont érdekesnek ígérkezik. A 110901 - Szeptember 11 tizenegy rendező tizenegy rövid filmjéből áll. Az érdekesebbek talán nem is…..
Subba Ess el Jézusért! 2007.07.17 14:41:00
Nem minden nap találkozik az ember a Youtube-on az amatőr videós népművészet olyan remekeivel, mint a Drowning Pool és Benny Hinn randevúja. Az előbbi egy teljességgel jelentéktelen amerikai együttes, az utóbbi viszont már érdekesebb jelenség. Amerikai prédikátor ő, aki…..
Subba Random kínzó kérdés 2007.07.16 13:13:33
Elnézést a pöcsölős nyári tempóért, van cserébe egy jó kérdésünk. A múlt heti Snoop-koncert után a híres amerikai rappert 200 euróért szopták le híres magyar lányok. Például melyik férfimagazin "üdvöskéje"?..
Ez a Pride.hu kezd lassan a kedvenc oldalaim közé kerülni, szinte mindig találok valami érdekeset, mulatságosat, egyebet, a hirdetések, hírek között.itt van pld ez az egyszerü hir, ami nekem mégis kicsit visszás.A BRFK tiltsa be a melegfelvonulást!2007-06-27…..
Bandus 2007.07.16 13:41:04
Subba Martin, ez a női 2007.07.12 13:50:00
Mindenkit érdekel, hogy mit csinál kedvenc külföldi előadója a fellépések előtt. Hogyan ismerkedik a kultúránkkal, egyáltalán ismerkedik-e vele, vagy csak ül a hotelben, és nézi a pókokat a sarokban. Mindegy, akárkivel csinál akármit, bennünket érdekel. Persze benneteket is.…..
Bandus 2007.07.12 15:26:50
Bandus 2007.07.13 12:53:55
Reformok ide-oda, kommunikáció dettó, még mindig előfordul, hogy az ellenőrök ordibálnak a külföldiekkel, illetve amikor az ezen kibukó honfitársaink megpróbálnak tolmácsolként segíteni, az ő fejükről is leordítják a poratkákat, illetve levélírónk, Gergő esetében őt…..