Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zorita

0 bejegyzést írt és 792 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Modorosblog Ötéves a Modoros 2013.10.29 10:49:52
Ezt is megértük! Ha iskolaérettek lennénk, jövőre mehetnék isibe, mint Vackor az első bébe - mellesleg középső csoportosok vagyunk, és élünk-virulunk. // // Történt 1-2 dolog, amióta Józsival elvégeztük egy 2008 őszi éjszakán a kezdőrúgást: Józsi a Szlenggel…..
Zorita 2013.10.29 21:06:48
Mert színvonaltalan, reménytelen, szar pénztemető az egész. Öntik bele folyamatosan a milliárdokat, kalandoroknak-haveroknak bevallottan kiváló pénzmosási lehetőség, de jobb az nem lesz. Megy az adófizetők pénzén a luxusakadémia, Stadler után újabb és újabb csillogó…..
Zorita 2012.12.27 16:50:44
@Matróz Kommandó: Nem hiszem, a nőknek aztán végképp nem szokott leesni, hogy a Barcelonának drukkolni mennyire égő.
Mint azt a newsokbol halhattunk, tegnap reggel szornyu incident tortent a Connecticut allambeli Newton varosanak Elementary School-jaban. Azota nem gyozom hallgatni a kulonbozo hirforrasok anyagait, igy a magyar hir-portalokat, commenteket is eloszeretettel olvasgatom. Egyes volt honfitarsaim…..
-Mi annak idején állandóan csajoztunk a srácokkal. A mi korosztályunk még a Tabánban, az idősebbek az Ifiparkban, az utánunk jövők meg inkább a dizsikben meg a punkkoncerteken. De ment rendesen a nőzés, versengtünk, hogy egy este ki tud több csajt felcsípni. A lekérések után…..
Zorita 2012.12.06 10:50:28
@clfo: hát, nem tudom, Muci, talán egy szobanövényre lehet csak szükséged akkor, nekem van egy csomó, tényleg szépek, bearanyozzák a reggeleimet.
Történelmi pillanat: újra olvasói poszt. Igen tudom, rengeteget küldtetek, de sajnos lusták vagyunk őket nemhogy megszerkeszteni meg lehozni, de még elolvasni is. Meg hát sajnos úgy vagyunk ezzel, hogy valójában csak a sajátjainkat szeretjük igazán. Ezért elnézést kérünk…..
Zorita 2012.12.04 22:30:42
@Somló November: Ilyen egy csoportos törpeesküvő Kínában (és lám, a sárga törpék nem is olyan amorfak, mint a fehérek!)
Csak egy kicsit, tényleg. Annyira szeretném már tudni, milyen, ha az embert tényleg, de úgy istenigazából gyűlölik. De nem csak a szokásos flegmaság vagy cinizmus, amit bárki megtapasztalhat, ha mondjuk az ügyintézőnek-eladónak rosszabb napja van, hanem amolyan igazi, sistergős…..
Zorita 2012.12.02 19:33:55
@Vérnyúl, Döme, Dagi, Fufu, avagy a Jó, a Rossz, és: én meg most aktuálisan az agymosott, egydimenziós nyugatiakat utálom, de bakker, ez még mindig nem gyűlölet :(
  Kedves, Drága Beosztottam! Rubintos bazsarózsám, kis mimózám. Ha már egy céghez sodort minket a Sors és Jóisten jobbkeze - pláne egy ilyen szerencsétlen, alá-fölérendelt minőségben -, akkor fegyelmezz rám pár minutácska erejéig, kérlek. Mivel ez a csudálatos…..
Kedves Szüleim! Kedves barátok, rokonok, ismerősök, munkatársak! Előre leszögezném: nem szeretnék eltűnni, elszökni, elmenni sehova. Mostani életemmel tökéletesen elégedett vagyok; boldog, kiegyensúlyozott, sikeres - Titeket pedig imádlak, szeretlek, nem kicsit. Ámde viszont, ha…..
Zorita 2012.11.12 09:44:33
@A Lesből Támadó Ruhaszárítókötél: van egy olyan sejtésem, hogy cukorhallal nem az a baj, hogy más a véleménye, hanem hogy ennek a posztnak az elolvasása után reagált egy jó kis fröcsögéssel, hátha végre az ő blogja is befut, de legalább egy jó adaggal több hozzászólást kap; de ne legyen igazam.
Zorita 2012.11.12 10:09:17
@Modor Tibi: Igen, bonyolult ez, azért kicsit drukkolok neki, és akkor kicsit majd mindenki boldogabb is lesz
Véget ért hát eme nemes versengés, szavazataitoknak hála fellibben a fátyol a tavalyi év legmodorosabbnak járó mellényke tulajdonosáról. A mezőny valósággal kettészakadt, hiszen az első két helyezett között minimális különbség alakult ki, ráadásul a dobogó harmadik…..
Zorita 2012.11.02 11:21:26
Zorita 2012.11.02 13:28:17
@blur7: és TÖRKÖLY Erikával írta, ezek tuti, hogy álnevek...
Mai postunkban egy szomorú - mondhatnók - szívfacsaró és nagyon igaz történetet olvashatunk a festői Limerickből, egyenesen a Boldogság smaragd szigetéről. Bár nem tisztje a szerkesztőnek, hogy véleményezze is az olvasói leveleket, ezúttal kivételt teszek: sajna minden…..
Zorita 2012.10.30 19:48:40
@666E: "ez remek volt. a molett házaspár a végén is tetszett bár sehogy se tudom megfogalmazni miért."

Igen! azon én is elmeditáltam egy picit, hogy milyen frappáns is, megkockáztatom, hogy talán úgy lenne a legszebb, ha maga Erdélyi Mónika konferálná őket ezen a címen.
Modorosblog Irodaházas sportok 2012.10.29 12:11:45
Láttunk már ugye sokszor ilyen humoros videókat, ahol pl. gátfutást rendeznek a boxokban, de ezek nem annyira túl viccesek - úgyhogy arra gondoltam, megírom én jobban, ahogy általában szoktam. Alul tehát pár tuti tipp, hogy varázsolhatjuk át az unalmas-szürke,…..
Modorosblog Magyarország – 2016 2012.10.26 21:01:12
Hat, kínkeserves év telt el a harmadik köztársaság bukása óta. Az elnyomó államhatalom két éve újabb választásokon biztosította be egyeduralmát. Minden eddiginél durvább eszközökkel kezdte üldözni a hajdani szabadság megmaradt híveit. A keserűséget, nincstelenséget és…..
Kedves vidéki (esetlegesen külföldi) olvasóinkat előre is kérjük, közöljék velünk mindenképpen kommentben, hogy ők nem budapestiek, fogalmuk sincs ezekről a helyekről - és nem értik, miért nem mindegy, hogy Buda-e vagy Pest. Köszönjük. És most következzen egy kis…..
Zorita 2012.10.25 09:57:54
@Somló November: lól!
vagy az abszolút minimál: 'Astoriánál a metrómegállóban, de lent, és ne is szállj le, majd figyelek, és felhuppanok én is!'
Az a baj, gyerekek, hogy ahogy a korszakok-kormányok változnak, úgy változik folyamatosan a múlt is. Hősökből bűnbakok lesznek, forradalmárokból csőcselék és fordítva. Sajnos '56 is azon sajnálatos történelmi események közé tartozik, amelyeket képtelenek vagyunk tiszta fejjel…..
  Kedves, illetve kedvetlen Olvasóink! 8-)) Örök dilemma, egymásnak feszülő ellenvélemények - hívők, rajongók, ellenzők, szakértők vitáznak-harcolnak egymással vehemensen a világháló megannyi fórumán: valóban ilyen nehéz lenne kiválasztani a számunkra megfelelő…..
"Szeretném, ha az emberek látnák, hogy még egy olyan „könnyedebb” esetben is, mint az enyém, milyen el nem múló hatásai vannak a családon belüli erőszaknak. Szeretném, ha végre a társadalomkutatók, a szociológusok is felszólalnának az ügyben, ha kiderülne, hogy azok a…..
2010 óta a politikai témájú blogok elképesztő koncentrációban jelentek a magyar elektronikus közéletben. Ilyen műfajban alkotni mindennapos, kimerítő tevékenység. A szédületes fordulatszámon pörgő mókuskerekek hamar lemerítik a szókimondó, bátor, kreatív bloggerek…..
Zorita 2012.09.10 20:19:06
@Somló November: :)))
mszp: fekete műbőr kagylófotel
fidesz-kdnp: besárgult szőttes díszpárna
  -Olyan sápadt meg beesett az arcod, ez már egészségtelen... nekem azért jobban tetszettél olyan mokányabban. Tiszta csont és bőr vagy, minden rendben van? De tényleg? De tovább már ne fogyjál! Ez tuti anorexia vagy valami hasonló lelki eredetű étkezési zavar. Szerintem menj el…..
  Kedves Olvasóink! Bizonyára Nektek is feltűnt az utóbbi napokban példátlan hisztériát kiváltó forró fejű Grúz hadnagy ügye. Mivel szemmel láthatóan itt is sajnos mindenki pártszimpátia-véleménycsomagok mentén foglal állást és eleve túl nagy jelentőséget tulajdonít…..
Zorita 2012.09.02 21:54:33
  Kedves Nem-Biciglisták! Kedves négykerekű, két-és négy lábon járó Embertársaim! ;-) Nektek szól ez a mostani kis szertelen szösszenet. Lépten-nyomon hallhatjuk-olvashatjuk, hogy elszemtelenedtek a kerékpárosok, túl sok van belőlük, divatoznak, hülyén öltöznek,…..
Kedves Embertársaim! Új bűnbakra talált a közvélemény - napjainkra szabályos boszorkányüldözés indult a nácik ellen. Mainstream lett bárkit, akivel nem értünk egyet, lépten-nyomon bizonyíték nélkül, büntetlenül lenácizni, megszólni. A médiákban, blogokon, facebookos…..
-Jujj, utazhatsz megint? De jó neked, jujj, Argentína, Kína, Indonézia? Jajj, de sajnállak, te szegény, mindjárt megszakad a szívem... kis hely a bőröndödben van még esetleg? Mert ugye a céges út az jutalom, elismerés, megtiszteltetés, nyaralás, üdülés, világjárás. És…..
Zorita 2012.07.10 13:05:08
@driopios: nem baj, elég súlyos írás, nem csoda, ha megráz, nehezen emészted :)
Nevetséges ez az egész. Végre lett volna egy épkézláb ötlet, de a megvalósítás elégtelen, ezt is sikerült profin elkúrnunk. Igen, vonjuk be a Dunát a közösségi közlekedés vérkeringésébe, hiszen a folyami szállítmányozás az egyik legolcsóbb megoldás - aki valaha tanult…..