Regisztráció Blogot indítok
Adatok
agatity

32 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem tudom, érzékeltétek-e, hogy mostanában több az időjárási szélsőség, és a világpolitikában is mintha egyre idegesebbek lennének az atomhatalmak, nem is beszélve a hazai állapotokról. Mindez egyértelmű jele annak, hogy az univerzum kezd kibillenni egyensúlyából, aminek oka nyilván az, hogy Sasát…..
agatity 2018.07.20 08:39:33
@Stöki: Köszi. :)
Szeretnéd Stökinek részletesen megmagyarázni, hogy miért nincs igaza a Settlersszel kapcsolatban? Kérdőre vonnád Grathet túlzott konzolpártisága okán? Egyre felháborodottabb posztokban osztanád meg a világgal, hogy miért halott és tökfelesleges dolog ez az egész podcastosdi? Na ebben az esetben…..
agatity 2018.07.12 16:47:50
agatity 2018.07.20 08:38:50
@exactlee: Köszi! :)
Különös levelezésre került sor a polgármester és a Szentendrei Kulturális Központ napokban felmentett ügyvezetője között nem sokkal azután, hogy a képviselő-testület zárt ülésen úgy döntött, nem szeretnének a továbbiakban együttműködni Kálnoki-Gyöngyössy Mártonnal...
A közügyeinkbe való beleszólás, véleményalkotás, a szentendrei közéletben való részvétel nyitott kell, hogy legyen bárki számára, ezért kérünk minden szentendrei polgárt, hogy kövesse figyelemmel a város közügyeit! A fontosabb, a közérdeklődésre inkább számot tartó…..
Az év első testületi ülésére január 22-én került sor. Már rögtön az ülés elején komolyabb szóváltásba bonyolódott Holló István jobbikos képviselő Gyürk Dorottya kulturális alpolgármester asszonnyal. A képviselő beszámolt az alpolgármesterrel folytatott négyszemközti…..
Az önkormányzati hivatal épületének kazánja elavult, cserére szorul, tulajdonképpen bármikor felmondhatja a szolgálatot. Még 2014. szeptemberében döntött a képviselő-testület a beruházásról. A tavalyi év utolsó rendes, dec. 11-i testületi ülésének egyik előterjesztése…..
Péntek reggelre rendkívüli testületi ülést hívott össze Verseghi-Nagy Miklós polgármester. Az előterjesztések az alábbi linken tölthetők le:https://drive.google.com/file/d/0B7PIWb3XB095YnNZT1JNTWhaU00/view?usp=sharing(az előterjesztéseket tartalmazó fájlt egészében töltse…..
Ma a lenti hivatalos levelet küldtem el Szentendre megbízott jegyzőjének, Dr. Gerendás Gábor aljegyző úrnak. Az ún. "Ellenőrző Bizottság" elnökeként tényleg utána kívánok nézni mindennek, komolyan veszem az ellenőrző szerepet. Felkészültem arra is, hogy miközben ezek…..
A valódi szentendrei nyilvánossághoz hozzátartozik az is, hogy a havi képviselő-testületi ülések anyagai előre hozzáférhetők legyenek az érdeklődők számára.A közügyeinkbe való beleszólás, véleményalkotás, a szentendrei közéletben való részvétel nyitott kell, hogy…..
A vagyonnyilatkozatok idáig is nyilvánosak voltak, de a gyakorlatban ez azt jelentette, hogy a képviselők beadták az önkormányzat iktatójába a papírokat és kész. A nyilvánosság tehát azt jelentette, hogy bárki kérte, akkor megkaphatta őket. Az elmúlt 4 évben - ha jól tudom -…..
Szentendre képviselő-testülete a nov. 13-i ülésén megszavazott 10 millió forint keretösszeget az önkormányzati hivatal teljes átvilágítására, melynek célja, hogy hatékonyabban, olcsóbban, végső soron jobban működjön a hivatal. Az előterjesztést a TESZ képviselőiként mi is…..
A beszámolókat, melyeket a TESZ honlapjára írok, mindig kifejezetten szenvtelen, objektív stílusban fogom írni.Az első beszámolóra kicsit sokat, több, mint egy hetet kellett várni. A jövőben ez gyorsabb lesz. Olvassátok:…..
Barátok, ismerősök kérdezgetnek, hogy "jó, jó, gratulálok, meg örülök, Áron, de mondd csak, tulajdonképpen mit csinálsz, mint önkormányzati képviselő?"Ha most, este állítanának meg, akkor azt mesélném el, hogy éppen jövök a Közbeszerzési Bizottság üléséről. Szentendre…..
A valódi nyilvánossághoz hozzátartozik, hogy bárki hozzáférhessen az előterjesztésekhez abban a pillanatban, amikor mi is. A TESZ célja többek közt a valódi szentendrei nyilvánosság megteremtése. A közügyeinkbe való beleszólás, véleményalkotás csak akkor valósulhat meg, ha…..
comment:com Trailert kapott a Treme 2013.09.11 11:00:00
Nem nézem a sorozatot, de azt azért látom, hogy ez könnyen megríkathat pár embert. Mindegy. A negyedik évad december 1-én indul, addig van idő felzárkózni és bekészíteni a százas zsepit. ..
Annyira nem hittük el, hogy elérünk a negyedik adásig, hogy most teszünk róla, hogy ne legyen folytatás! Egyből rápakoltunk még egy fél órát a múlt heti monstrumra. Heti témánk a vallás a sorozatokban: megtudhatjuk például, hogyan kell egy autóban reinkarnálódni, mi a…..
Sokszor halljuk, sok mindenre: nem a méret a lényeg. Az univerzum azonban máshogy látja: ő szereti elképzelhetetlen méretekben gyűjteni az anyagot egy helyre. Egyes esetekben ez egy fekete lyuk segítségével történik, aminek a méretéről nem tudunk nyilatkozni (már ha van neki…..
IDDQD Japán, lóverseny, WTF 2011.05.30 10:00:00
Oké, kicsit magas labda nyugati szemmel nézve totál nemnormális japán játékokról posztolgatni, de ez most tényleg kiütötte a biztosítékot. Pedig nincs benne semmi csápos-szörnyes mangapornó meg hasonlók, csak egy sima lóverseny. Oké, a "sima" kis túlzás volt:  …..
Kedves Barátunk!Ezúton szeretnénk felkérni, hogy vegyél részt pályázatainkon, TERVEZZ TE IS!!! Az alábbi pályázatokat írtuk ki: - a Művészköztársaság szimbólumai/jelképei   PDF - művészköztársasági bizsuk   PDF - "szentendrei Festő"…..
Kedves Barátunk!Ezúton szeretnénk felkérni, hogy dolgozz velünk projektünkben: tervezz Te is jelzőtáblát!A részvételhez/pályázáshoz az alábbiakra van szükség: "A szabványos közúti jeltőtáblák látványából kiinduló grafikai terv tetszőleges módon prezentálva…..
Időpont: 2011.03.15.Helyszín: az ismert Borpince utcaMiről lesz szó:- aktuális ügyek,- az alapítás körüli kedves történetek,- aktuális és tervezett projektek,- a 2011. évi tennivalók. ..
Új könnyűzene Alvajárók 2011.01.06 20:59:00
                                       Nem kommentálom, minden szava aranyat ér 1994-ből, imádom.…..
Új könnyűzene Albatrosz 2011.01.06 19:21:00
       Több helyen is az olvasható a neten, hogyaszondja: "Magyarország egyik meghatározó country zenekara". A néhol Albatross-nak írt zenekarról egyébként nem sok infó lelhető, talán, mert a 90-es évek végén a Bojtorján újjáalakult (Új Bojtorján…..