Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gareet

0 bejegyzést írt és 99 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Sokáig tartott mire összehoztam a folytatást, de akkor lássuk mit tudunk még a dél-borsodi pálinkafőzésről. Az előző részben megnéztük, hogy hogyan is főzték a pálinkát, most azt járjuk körbe, hogy milyen fajta pálinkákat főztek leginkább ebben a régióban. Ismét…..
gareet 2013.06.11 03:32:40
@gphilip: Jó izlésed van :)
Részemről is kedvenc, csak ne nekem keljen hozzá darabolni meg pucolni a gyümölcsöt. Család Borsodban főzi, 50-60l van egy évben, haverok Pesten imádkoznak érte hogy hozzak :)
gyulaicsili Mennyire is csípős??? 2013.01.04 21:06:07
Sokakban is felmerül a kérdés, hogy egy adott csilipaprikafajta mennyire számít csípősnek. Természetesen ez függ egy adott fogyasztó ízlésétől, vagy – egy bizonyos csípősség fölött – a fájdalomtűrésétől. Van olyan ismerősöm, aki már azt is megérzi, ha a húslevesbe…..
1998. július másodikán, dél után néhány perccel távirányítással felrobbantanak egy Polskit, amely mellett épp Boros Tamás vállalkozó sétál el. Ez volt az első olyan robbantás, amely ártatlan életeket is követelt. Te hol voltál, hogyan értesültél és hogy éreztél a…..
Ahogy ígértem, sikerült megszerezni a két csillagos lyoni Le Bec-nél, majd a három (világszette összesen 27) csillagos londoni Joel Robuchonnal dolgozó Bernáth Józsitól a tökéletes steak elkészítésének módját. Biztos vannak, akik a képek alapján rámondják, hogy ehetetlenül nyers, olyan is lesz, aki…..
Ismételten felhívjuk a kedves reklámszakemberek figyelmét, hogy a négynapos ünnepek elején a lakások kilincsére kihelyezett reklámhordozókkal magukra haragíthatják a lakosságot: Korábban már írtam egy ilyen kapcsán. Most elutaztam a négynapos hétvégére, mint bizonyára…..
Schmitt Pál új nevét a fenti címben olvashatjátok. Amit tegnap Orbán elnöke előadott, csak egy beteg ember agyszüleménye lehet, ami szánakozást és röhejt kelthet egyesekben. Pedig a helyzet súlyos, még ennél is súlyosabb. Magyarország tovább süllyedt a következmények…..
gareet 2012.03.31 23:46:28
[update 2013. új kedvenc van!]Elég régóta keresgélem a legjobb vietnami marhahúslevest, a phó-t (ejtsd: fö) itthon is. Ahogy azt már korábban megírtam, szerintem ez a világ legjobb levese, aztán a tegnapi vietnami gasztrovideó kapcsán kaptam egy tippet, egy nem titkoltan szoros…..
Bajnaiék már egy éve létrehozták a Haza és Haladás alapítványt, de Bajnai nemigen láttuk azóta sem. Az elmúlt hetekben is korrekt elemzéseket lehetett olvasni a honlapjukon a költségvetésről, vagy az alaptörvényről. Nem is lehetett erre egy rossz szavunk sem, hiszen az…..
gareet 2012.01.10 11:15:55
@Arbet: te konkrétan azt éllítottad, hogy Bajnai emelte saját fizetését, de nem, ellenben Orbánnal aki emelte még a válság közepén is.
gareet 2012.01.10 13:58:30
@Igaz Magyar: csak épp nem közgazdász
Az Ecstasy-ra a legtöbb ember úgy tekint, mint “diszkódrogra” – elektronikus zenére és vibráló fényekre ugrabugráló fiatalok képét társítja hozzá. Kevesen tudják, hogy az Ecstasy tabletták fő hatóanyagára, az MDMA-ra már akkor is ígéretes gyógyszerként tekintettek a pszichiáterek, mielőtt az betört…..
gareet 2011.11.21 09:42:40
@Kompli: Azt tennék, ha az ilyen hhh szerű emberek tovább látnának az orruk hegyénél és nem a demagóg, megalapozatlan hülyeségeiket terjesztenék a világban. De mint tudjuk egy ostobát nem lehet meggyőzni a másik igazáról.
     A 23 éves orosz Radya Timofey a minap sajátos módon állított emléket a II. világháború hős szovjet katonáinak: az "Eternal flame"-re keresztelt projekt keretében Molotov-koktéllal megfestett portréikkal dekorálta egy elhagyatott jekatyerinburgi háborús kórház…..
gareet 2011.10.29 23:53:13
   Jövő hét hétfőtől már ti is megszépülhettek Lola új szépség kollekciójából, amennyiben New York-ban jártok. Tegnap ugyanis bebocsájtást nyertek a szalonba a beauty bloggerek és újságírók (visszafogott promócióként a Material Girl Beauty számára). A…..
Sokan azzal magyarázzák Soros György nyugdíjba vonulását, hogy nemrégiben megérkezett a reálhozama az Arany Alkony Nyugdíjpénztártól. A szomszédok információi szerint 4500 postás két napig felváltva hordta a hozamot, mivel Soros György elfelejtett bankszámlaszámot megjelölni.…..
Fotó: Chung Sung-Jun Arra ébredni az éjszaka közepén, hogy a Kedves Vezetőt éltető propaganda harsog az ember fülébe? Ez a két Korea határán, a demilitarizált övezetben mindennapos dolog, gondolom, a legédesebb álmukból felvert déli kiskatonák legnagyobb örömére. Viszont nem…..
gareet 2011.07.23 14:03:13
A magyar társadalom leküzdhetetlen problémájának szubsztanciája az a művész, aki most a különféle médiumokat végighaknizva panaszkodik arról, hogy milyen kevés a nyugdíja. A blogon nem nagyon szoktunk gazdasági kérdéseket feszegetni, inkább azért dolgozunk, hogy jobban…..
Mihalik Enikő, a Saks egyik reklámarca Akár az egymilliós kérdés is lehetne az, melyik ország legnagyobb városa Almaty? A helyes válasz Kazahsztán, de hogy ott éppen mi is van éppen, na arról aztán fogalmunk sincs. Oké, Bajkonur még talán rémlik, meg az is, hogy rühellik az…..
gareet 2011.07.09 20:16:54
Más Tészta Koriander 2010.12.10 11:43:00
Hát nem. Mégsem éli túl. Mármint a koriander. Apró levelei lefeküdtek a hideg földre, és szétszórta pici magvait, pedig azt sem láttam, hogy virágzik. Ezek szerint a koriander-pestót már csak jövőre készítem el. A kinyúlt emlékére itt egy kis összefoglaló: mit lehet tudni a…..
Lenyűgöző!! További körpanorámák a készítő cég honlapján, érdemes!..
Breaking news! Napok óta azon gondolkozom, hogy fog engem (és minket) rávenni a kormány, hogy hagyjam ott a fenébe a magánnyugdíjpénztáramat, és térjek vissza a langyos lábvíz állami rendszerbe. A megoldás megszületetett, nem kicsit basz oda: "Elveszíti jogosultságát az…..
A legfrissebb konzervatív holland kabinet megtiltaná a külföldieknek, hogy coffeeshopokban vásárolhassanak. A saját bevallásuk szerint is politikai PR-akcióval a drogturizmust szeretnék visszaverni jövőre. Amszterdam polgármestere előre figyelmeztetett, hogy emiatt ismét el fog…..
Ez a Való világ. Ezzel az egy mondattal el is intézhetnék a posztot. Aki látta tudja miről beszélek, aki nem az meg kitalálta régen. De ne menjünk el szó nélkül amellett, hogy az ertéel tagadhatatlanul médiatörténelmet írt tegnap. Olyan gyönyörűen rúgták föl a…..
  „Már befizettük a csekket és megvolt az időpont is csütörtök reggel 7 óra. Egész éjjel nem aludtam, interneteztem reménykedtem hátha találok bármi olyat ami megkönnyítheti a döntésem. Rátaláltam erre az oldalra és elolvastam a leírottakat, hogy mennyit szenvedtek…..
Sziasztok!   Még nyáron történt az alábbi eset, remélem azért érdemesnek találjátok arra, hogy közkincs legyen belőle. Magamról annyit, hogy 19 éves vagyok, másodéves vagyok egy budapesti egyetemen, a suli mellett pedig rendszeresen dolgozok, főként diákmunkákat szoktam…..