Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ébredj Fel

105 bejegyzést írt és 170 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kisimult az arcom...amikor már elmúlt 1-2 hét a legvége után. :-) Az alap helyzet itt Keleten: ha nincs helyi "jelenléted", akkor egy kedves turista vagy, aki igyon pár kókuszt és menjen csak nyugodtan haza. Ha ezen változtatni akarsz, akkor alapítani kell egy céget. Eddig egyszerűen hangzik,…..
Ahogy közeledünk a sorozat végéhez, úgy lesz egyre izgalmasabb... ti is így érzitek? Ebből a részből, kiderül, hogy vajon elég-e egy halálos megbetegedéshez maga a vírus vagy közrejátszhatnak benne más környezeti tényezők is, mint pl. a légszennyezettség vagy a talaj tönkretétele glifoszfáttal. Na…..
Csodálatos kommentváltásom volt a legutóbbi cikkünk, a Milyen lehetséges veszélyeket rejt a koronavírus elleni oltás a HPV mellékhatásai fényében kapcsán. Be is idézem, persze nem azért, hogy indulatokat keltek, hanem inkább, hogy megmutassam, milyen metódusok mentén vitatkozz egy hívővel. Nézzük…..
Bizonyára hallottátok a hírt, hogy az AstraZeneca oltóanyag-gyártó – ami „élen jár” a koronavírus elleni védőoltás kifejlesztésében – felfüggesztette a COVID-19 elleni vakcina tesztelést, mert súlyos rendellenességek léptek fel a kipróbálás folyamán. Bár maga a cég nem adott pontos számokat, egyes…..
Lehetséges, hogy eddig teljesen félreértettük a COVID-19 betegséget? Hogy a lélegeztetőgép többet árt, mint használ? Hogy a halottak magas száma – legalábbis részben – a hibás orvosi kezelés eredménye? Dr. Zach Bush a maga lélegzetelállító stílusában e kór teljesen új oldalát világítja meg nekünk...
Trump is elkapta! ...legalábbis ez a hivatalos álláspont. Pénteken helikopterrel szállították a Walter Reed katonai kórházba, és igen... mindenki maszkot viselt a közelében, mint ahogy a képen is látszik:   Az esemény óta teljes fordulaton pörög a tömegmédia gépezete. Mert jaj, ha az elnök el…..
Fantasztikus dolgok zajlanak Németországban. Az augusztusi berlini tüntetések résztvevő több százezernyi (a sajtó szerint harmincezer – bruhaha) ember megmutatta, hogy nem hisznek ebben a „veszélyes járványban”, s hajlandóak is megmutatni nemtetszésüket a meghozott intézkedésekkel szemben. De vajon…..
Van-e halálos járvány a világon – objektíven, a számokat nézve? Emberi kéz által készített biológiai fegyver lenne az új koronavírus, és vajon ő az egyedüli felelős a súlyos megbetegedésekért, amit okoz? Dr. Zach Bush ebben a részben egészen döbbenetes hasonlattal, az amerikai sertésürüléket tároló…..
Ma vasárnap van, kicsit lazítunk mi is, így két posztot veszünk át Dr. Tóth Sándor virológus Facebook oldaláról. Hangsúlyozom – mert ez törvényi kötelességem (LOL) – hogy a következőek nem szolgálnak orvosi tanácsadásnak, sőt semmilyen tanácsadásnak sem. Senki ne kövesse a példámat, mert teljesen…..
Megölelem őket és azt mondom nekik: Minden rendben lesz. Életben fogtok maradni. A Washington DC-ben tartott beszédével Dr. Stella Immanuel végre felvette a kesztyűt ebben a – sokak által utolsónak tartott – csatában. Mindannyian elküldtük egymásnak telefonon, emailen, SMS-ben, és kérdeztük,…..
Ne oltsál! Csak egy maszk? 2020.09.23 16:34:07
Csak egy maszk… mivégre a hiszti? Csak egy maszk! Csak másfél méter. Csak két hét. Csak a nem kulcsfontosságú üzletek. Csak a nem kulcsfontosságú dolgozók. Csak egy bár. Csak egy étterem.   Csak hogy túl ne terheljük a kórházakat.   Csak míg csökken az esetszám. Csak míg lelapul a…..
Vajon miért emelkedett a krónikus megbetegedésekben szenvedő gyermekek száma 1,2%-ról 52%-ra? Van-e hasonlóság a termőföld és az emberi test mikroflórája között? És végezetül: rosszindulatú banditák-e a vírusok és baktériumok, melyek gonoszul az életünkre törnek, vagy a járványok csak a tünetei-e a…..
Ma egy picit eltérünk a COVID-19 őrület kitárgyalásától – amúgy sem könnyű már újat mondani az ügyben. Aki rászenteli az időt és az energiát, az elég gyorsan képbe kerülhet – mostanra már magyarul is rengeteg anyag elérhető a világhálón, angolul és németül pedig inkább az információ-kánaánnal kell…..
Fordulóponthoz érkeztünk, kedves Követőink: íme az 1. része annak a 6 részes videó-sorozatnak, mely teljesen a feje tetejére állítja a világot... de ezúttal jó értelemben. Összefoglalva: nem kell félnünk. A vírustól legalábbis biztosan nem. Dr. Zach Bush munkásságával csak mostanában ismerkedtem…..
Mit szólnál, ha azt mondanám, létezik egy olyan gyógyszer, melyet a világ sok helyén rendkívül jó eredménnyel alkalmaztak koronavírusos betegeken?  Aminek a használatával 3-4 nap alatt a betegek 90+ százaléka meggyógyul? Amit 1987 óta használnak embereken, s eddig több mint 3.7 milliárd dózist…..
Visszatértünk... és sajnos nem jókedvünkben. Percről-percre szembesülünk mindannyian a helyzettel: a lezárások, a rendezvények korlátozása, a maszkviselési kényszer, a tömegmédiából folyó megfélemlítő hírek és az érkező második hullám... Nagyon kell vigyáznunk, mert különben sokan meghalunk, vagy ha…..
Hosszú évekig csak a KORG hangszerekre esküdtem… a KORG-nak ismertem és szerettem a működését, a hangját, a lehetőségeit, a KURZWEIL pedig egy elérhetetlen, ismeretlen, professzionális szintet jelentett nekem mindig. Évekig ugyanazzal a hangszerrel komponáltam otthon, amivel aztán a koncerteken is…..
Hosszú idő telt el a legutóbbi Ne Oltsál! TV adás óta. Nem mintha ne lett volna miről tudósítani – éppen ellenkezőleg, se szeri, se száma az összeesküvéseknek, az emberhez nem méltó viselkedésnek, a gonoszságnak, az erkölcstelenségnek. S vajon mi változik, ha beszámolunk róla? Vajon tudunk-e,…..
Az európai országok mind Washington ölebjeivé váltak. Helyedre, lábhoz, fekszik! Egy hívásba került mindössze és Olaszország, Franciaország, Spanyolország és Portugália azonnal lezárta légterét Evo Morales bolíviai elnök gépe előtt, így kényszerítve leszállására…..
Kb. egyidőben azzal, mikor Barack Obama elrendelte azt a drone támadást, mely megölte Abdul-Rahman al-Awlaki-t, posztolta ki a 16 éves amerikai gyerek a Facebookra másodosztályú hip-hop kedvenceit. Azért mondom, hogy „másodosztályú”, mert Abdul majdnem pontosan egyidős a fiammal,…..
Egyszerűen érthetetlen, hogy csinálja az Amerikai Egyesült Államok, hogy miközben az emberiség elleni legnagyobb bűntetteket követi el, ugyanakkor önmagát mint „A JÓ” pozícionálja. Kezdve azzal, hogy az ország kevesebb, mint 4,5%-át adja a világ népességének, de a világ…..
Áldott tudatlanság! A jövőt tudni inkább átok, mint áldás, különösen, ha nem tudsz rajta változtatni (én azért próbálkozom). Ha kiismersz egy mechanizmust, annak működését, akkor tudni fogod azt is, hogy mik lehetnek a következő lépések. Így a Ne Oltsál! blog egyfajta…..
Ébredj Fel 2009.11.19 12:05:29
@user137: Mikrowave vagy akármilyen fegyver: 1:17-nél jól látszik a tányérja. Már megint úgy vitatkozol, hogy nem vagy figyelmes.
Ébredj Fel 2009.11.19 18:11:40
@EganLeni: Ez az, amit fel kell ismernie mindenkinek.

Magyarországon és szinte az egész világon egypártrendszer van, aminek – mondjuk úgy – több frakciója van. Az emberek azt hiszik, hogy különböző pártokra, különböző programmokra szavaznak, de valójában valamennyi pártot az Elit zsebében van.

Ezért nem beszél senki az IGAZI problémákról, ezért nincs változás, ezért „megfejthetetlen” talány, hogy miért élünk évről-évre rosszabbul.

A valóság az, hogy a politikusokat kilóra megveszik, akik engedelmes bábként utána azt teszik, amit mondanak nekik. Ezért felesleges politikát belekeverni az oltás (és sok más) kérdésébe, mert a politika és a vezetők ellenünk vannak.

Ezért csak egy megoldás van: MEG KELL VÁLTOZTATNI A RENDSZERT.
Az Egészségügyi Tudományos Tanács súlyos fogalmi zavarral küzd. Két okból fontos ezt a zavart eloszlatni. Egyrészt a Tanács a magyar kormányzat része, egész pontosan a Nemzeti Erőforrás Minisztériumának tudományos háttérintézménye, ami nem lebecsülendő dolog, ezért is finanszírozzuk a működését…..
Ébredj Fel 2012.04.02 15:32:06
@AnnaKarenina: A járványügyi eredmények nagyrészt félreértelmezettek.

Mindazonáltal 2 dolog tisztán látszik belőlük:
1. A betegségek és járványok visszaszorulása alapvetően a higiénás körülmények javulása miatt következett be;

2. Valamennyi nagy járvány már lecsengőben volt, mire kihozták az oltóanyagot ellene. Így az oltottság és a járvány elmúlása között maximum áttételes öszefüggés van.
Ébredj Fel 2012.04.02 15:36:34
@Bobby Newmark: Nekem ugyan nem szükséges fizetned a gyógykezelésemet. 10 éve nem voltam orvosnál és makkegészséges vagyok, talán azért, mert nem eszem meg a hivatalos egészségügy fantasztikus tanácsait.

Mi több, ha mond valami okosat, pl. hogy a vitaminok károsak és be kell tiltani őket, vagy hogy étkezzünk zsírszegényen, meg hogy a koleszterin káros és még sorolhatnám, szóval ha mond valami okosat akkor egyszerűen megfordítom 180 fokkal és aszerint kezelem.

És hadd legyen már ez a szívem joga, hogy elmondjam, hogy (többek között) ennek köszönhetően nem vagyok beteg. Lehet, hogy ez áltudományos (kacaj), viszont rendkívül egészséges!
Nos, az elméleti alapok lefektetése után következzenek azoknak a nagy vallási irányzatoknak és hatalmi csoportosulásoknak az ismertetése, melyek alapvetően befolyásolják mindennapi életünket. Sokan talán azt hiszik, hogy a vallásnak manapság egyre kevesebb szerepe van az…..
Ébredj Fel 2012.03.23 18:45:05
@harpi: Megtiszteltetésnek venném, ha kifejtenéd az ezzel kapcsolatos véleményedet.
Ébredj Fel 2012.03.27 00:35:21
@Dan_W_Smith: nem gond, kicsit később belemegyünk mi azért :D

S miután sajnos Harpi nem igyekezett meggyőzésünkkel, így még ide biggyesztem, hogy sajnos a Biblia számtalan helyen lett módosítva, és ezen helyeken illesztették bele a mithraizmus tételeit. Általánosságban elmondható, hogy a Biblia maga a legnagyobb eretnekség Jézus tanításaihoz képest...