Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ToDo

16 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ugye mindenkinek megvannak azok a mondatok, amiktől nevető, vagy rángógörcsöt kapunk a parkban, illetve esetleg menekülőre fogjuk, attól függően milyen a kérdéses kutya gazdi összeállítás. Nem bánt, csak játszik! - Az egyik legnagyobb klasszikus. Többnyire fiatal, bohókás,…..
Karácsony előtt kötelező feladatként lett kiadva egy e5ös vizsga a március 15-ei k99 vizsgán. nem volt elég bátorságom nekifutni az e5nek, így csak e4re mentünk. Amúgy se áll közel hozzánk az engedelmes szakág, a monoton menetelések, szigorú elvárások ,jutifalat nélkül!! De…..
Toto és Dorka Toto már 4éve!!!! 2010.04.19 22:07:00
Toto március 24.én jött hozzánk, immáron 4 éve kis családunk tagja. Annyira fura, mert hisz már 4 év, hogy megy az idő..de közben meg "még csak" 4 év!! olyan mintha mindig is velem lett volna!! Nagyon imádom, köszönet Borának és csapatának hogy elhozta anno…..
Toto és Dorka Sítúra 2010.04.19 21:35:00
Februárban kutyás barátainkkal 1 hetet töltöttünk Nassfeldben. 6an mentünk 7kutyával (Pákó, Peru, Írisz, Gyurma, Sunny, Toto és Dorka) 1kisbusszal!!!          Az út hosszú volt, de sok jó ember és kutya kis helyen is elfér!! :) persze a…..
Sziasztok!! Nagyon lemardtam az írással, sajnálom. Nehéz is pótólni, mivel annyi minden történt velünk. Először is nagy szülinapot ünnepeltünk, mivel Dorka 2009.12.28.-án 1 éve hogy haza talált!!! :DDDDDEzt megis ünnepeltük, a hatalmas kutyás kirándulás után…..
Toto és Dorka kirándulás 2009.12.27 21:03:00
Ma voltunk kirándulni Dobogókőn. Nagyon sokan voltunk a suliról.. a kezdeti lelkesedést kissé elnyomta a hosszú túra..ami hosszabb lett, mint a tervezett.. most mindenem sajog..a tacsik pedig jót alszanak. De megérte, Dorka nagyon élvezte és Totoka is sokat rohangált (magához képest)…..
Sziasztok!! Nagyon sok beszámolóval tartozom!! Elsősorban Dorka bravúros Mikulás kupa vizsgájáról.Elég nehéz nap volt. Hideg, bár a december végéhez képest egész jó idő volt:) a kiíráshoz képest volt egy kis csúszás kora délután. Elvileg 16.25kor léptünk volna fel a…..
Október végén Dorkával fotózáson voltunk, nagyon izgalmas volt! Dorka ügyesen szerepelt, annak ellenére hogy én jó sokat bénáztam! Vicces volt, hogy amikor én pislogtam a Dorka is belebandzsított a képbe:)No de a lényeg, hogy Dorka annyira király, hogy megtalálhatjátok…..
Itt vannak a mai képek:előkészületek...     Toto még az elején... ..
Toto és Dorka okt. 23. nyom vizsga 2009.10.23 17:03:00
A héten elbizonytalanodtam, hogy biztos vizsgáznunk kéne-e. Dorkát túl gyorsnak, felületesnek éreztem az utóbbi időkben, Toto pedig nagyon szét van esve. (valószínűleg én vagyok az oka, túl gyorsan vettem el a kaját tőle. Jó lecke volt a jövőre tekintve..:) ) Szoval ma ugy keltem…..
Hétvégén a Futrinka Állatmentők gyűjtést rendeztek védeinceiknek. Vasárnap mi is kilátogattunk. részletek: http://tacskosos.blogspot.com/ ..
Toto és Dorka nyom 2009.10.12 11:11:00
Hétvégén készültek képek a nyom gyakorlás közben. :)Márcsak 1 hétvégénk van a vizsgáig. (Október 23.-án lesz reggel, még a helyszín nincs meg)Most szombaton, vasárnap Fóton voltunk. Totonak nagyon szépen megy, bár néha a nyom mellett megy, de ez gyakorlással megoldható. Nála…..
Toto és Dorka K99 vizsgák 2009.10.10 13:19:00
Toto és Dorka Nyom 2-es vizsgára készülnek:vizsga okt. 23.-án lesz, feladat:NY/2Nyomfektető: gazdavizsgarendszer (rövidített változat) - v2009072911Nyom hossza: 150 lépésNyom iránya: egyenesTárgy: tárgyjelzés nincs, nyom végén bármilyen tárgy vagy jutalomfalat lehetHasználható…..
Sokáig gondolkodtunk hogy mi legyen az új szerzemény nevével, végül a Dorka mellett döntöttünk, ha már van egy Totonk akkor a kislány legyen Dorotthy azaz Dorka.Így 2008. karácsony harmad napján magunkhoz vettük Dorkát. Rajtam kívül senkit se fogadott el, elmenekült, ugatott,…..
Furtinka Tacskó Mentői írták: "Csörnöc története:Csörnöc testvérével együtt került be a kiskunfélegyházi gyepmesteri telepre. Már a kennelől kivéve látszott, hogy karakán, határozott egyéniséggel megáldott tacskókkal állunk szemben, akik a kennel nyitásakor össze is…..
Toto és Dorka röviden Totoról... 2009.10.06 11:04:00
Toto kutya Biatorbágy és Vidéke Egyesülettől került hozzám 2006 tavaszán. (www.koborka.hu) Első látásra egymásba szerettünk :) Akkor 4 év körül volt. Az első 3 hónapban bebizonyosodott hogy tényleg szökős és nagyon nagyon makacs. De időközben nagyon összenőttünk és bár…..
Toto és Dorka 2009.09.30 11:21:00
Sziasztok!Itt hamarosan Toto-ról és Dorkáról olvashattok. Két befogadott szálkás tacsi mindennapjairól. :)..