Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kétkedő

118 bejegyzést írt és 84 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem mondom, hogy ez a legégetőbb probléma a városban, egy közepes lakógyűlésen súlyosabb panaszokat adnak elő a szomszédnénik. Ám Attilának (akinek posztjait már csokorba gyűjtöttem) igaza van: semmiből nem állna odafigyelni rá. A járdán a lenyírt fű ugyanúgy hulladék, mint…..
  A Tabános poszt kommentjei közt bukkant fel kakukk2 kommentje:   a Horváth-kert elég gáz, igen. Megcsinálták a szobrot, ennek örültem. Köréje egy kis amfiteátrumot, egész helyes volt. És most látom a minap, hogy aköré meg odaépül egy giga-mega-körbódésor-lufasz,…..
Kétkedő 2011.04.28 16:39:06
Pár hónappal ezelőtt;

egypar.blog.hu/2010/11/05/horvath_kerti_kitekinto

Jó lenne terveket látni, és megtudni mi merre hány méter. A már megépült kerékpár út rosszabb lett mint volt, padok előtt halad el.
Szerettünk volna részt venni a Vérmezőn, a Főkert által szervezett önkéntes parktisztításon, melyre Ágnes hívta fel a figyelmünket itt a facebook (http://www.facebook.com/XII.ker)-oldalon. A találkozó mint utóbb kiderült a Mikó és Krisztina sarkon volt 2 órakor. Mi kicsivel 3…..
 Kedves Olvasóink!Az Indexen hibásan szerepel a hír. Láng Zsolt sem az igenlő, sem a nemleges válaszok mellett nem foglal állást. Csak a kerületi lakók véleményére kíváncsi. egypar.blog.hu Telefonon folytatódik a szavazás az Elvis térről. Ahogy azt már pár napja…..
Kétkedő 2011.03.10 19:45:14
@butus: Az indexen hibásan szerepel a hír. Láng Zsolt sem az igenlő, sem a nemleges válaszok mellett nem foglal állást. Csak a kerületi lakók véleményére kíváncsi.
Full extrás űr WC-k jönnek Budapestre - kommentálta a Pénzcentrum a Fővárosi Csatornázási Művek közleményét és én se tudnám szebben, megfogalmazni mi látható a képeken. Na de lássuk mit is üzen az FCSM! Az egész apropóját az adja, hogy 2010-től ismét a ők üzemeltetik a…..
Kétkedő 2011.02.04 09:49:58
@www.Bisex.hu: Lásd például a 'bisex.hu' firkákat az I. II. XII. kerületi kukákon, falakon, BKV-s táblákon oszlopokon. Nagyon szépek.
Tegnap az M1 Este című műsora is a szombati tragédiával foglalkozott. Többek között szociálpszichológus, újságíró, és a II. kerület polgármestere is nyilatkozott az ügy hátteréről.  „…Elrendelhetek ellenőrzést, csak addig, amíg mondjuk ma egy ilyen…..
A szombati tragédiára emlékeznek a kerületi Móricz Zsigmond Gimnáziumban. A három elhunyt lány közül ketten ide jártak. 17 évet éltek.   ..
Hárshegyi szálalásról, és ismét ingyenes barlanglátogatás a kerületi lakosoknak. Tavaly már ki is használtuk a lehetőséget. A Szemlőhegyi-barlangba látogattunk el, melyről IDE KATTINTVA lehet olvasni.  ..
 Lehetne hőzöngeni, hogy nem elég a gyalogos lobbinak a Kós Károly sétánytól a Clark Ádám térig tartó hétvégi lezárás terve, aknamunkájukat a Vár alatt is folytatják. De a helyzet itt tényleg más. Lezárásról szó nincs, a terv lényege pusztán annyi, hogy át lehessen…..
Továbbra sincs szerencsénk a 61-es villamossal. Tegnap este egy, a Moszkva térről kifelé igyekvő villamos siklott ki a 'Szilágyis' kanyarkombináció után a gyalog-és kerékpárátkelő előtt. Ennek ellenére a befelé haladó oldalon is sorakoztak a villamosok, köztük a miénk is. Nem…..
A két 61-eses lerobbanásunk után itt a második fogasos esetünk is, mindez egy hónapon belül. Az Orgonásnál kellett megszakítanunk utazásunk hétfő reggel, mert a szembejövő fogassal voltak problémák. A két vezető rövid konzultációba kezdett, majd kiderült, a fogasunk…..
     2011 január elsejétől Magyarország az Európai Unió soros elnöke. Ünnepelj velünk 2010. december 31-én 21 órától a Millenárison. Teátrum: Dresch Quartet Buda Folk Band Szirtes Edina Mókus és a…..
Pontosan nem tudjuk, de úgy tippeljük, hogy 2-3 hónapja is már annak, hogy kikapták a mozgólépcsőt a Batthyány téren (mely emlékeink szerint nem is működött mindig. vagy csak időszakosan?)Bejáratnál bringás és gyalogos fedezékből tud egymásra támadni. Az ajtót nyitva még nem…..
Ismét át lett szabva a közlekedés rendje a Gellérten. Éles kanyarokat kell venni az autóknak a Budafoki út felé haladva. A kerékpárosok viszont nem panaszkodhatnak, hiszen kaptak egy ’kerékpárutat’ –mely a Budafoki út elején található. Aszfaltja sima, felfestése…..
Két nap alatt kétszer tépázta meg a szél villamosaink oszlopait. Tegnap a Margit hídon a kandeláberek tetején ideiglenesen állomásozó lámpák csavarodtak meg és jártak ezért villamospótlók, ma pedig a 61-es villamosról kellett leszállnunk a János Kórház előtt befelé…..
retekblog Kis színes 2010.08.22 22:00:00
Mai állomásunk:Kerékpár- és gyalogos út a Szilágyi Erzsébet fasoron.Kvíz! - Milyen munkás követte el a fentieket?a.) Színvakb.) Vakc.) Undokd.) Hétköznapie.) Ne bátsuk, csak a munkáját végezte. Ahogy tudta.A megfejtéseket a kommentekbe várjuk!..
A budai fonódó villamoshálózat cikksorozatunk előző posztjának az updatejében említettünk egy szimulációt, mely azt modellezi, hogy a forgalom, hogy alakulna, ha nem a rakparton, hanem a Frankel Leó úton keresztezné a kötutat a 17-es villamos a Batthyány tér felé. Mivel elég…..
 http://millenaris.hu/egyeb-programok/segito_vasarlas_10_12_04/http://millenaris.hu/kiallitasok/barbie_lego_20101203/..
Újabban divat lett közlekedési táblának álcázva üzeneteket küldeni a kerékpárral közlekedők részére. A kiváló győri városvezetés a múlt héten avatta fel az új Jedlik hidat. Az úttesten természetesen csak a gépjárművek közlekedhetnek. A kerékpár hiába jármű annak a…..
Kétkedő 2010.11.29 21:48:53
És most a már első epizódban említett 'hivatalból zacskósító' buhera megoldásról. Nyáron figyeltünk fel a Hűvösvölgyi -és Nagykovácsi út kereszteződésnél a buszmegállóban, a nem csekély mennyiségű "erősáramú kábel' -feliratú terelőszalaggal borított, és…..
...A Horváth-kert felújítása kapcsán a környéken lakók és itt közlekedő kerékpárosok jelezték, hogy az építési terület elkerítésével elvágták a kijelölt bicikliutat. Sem tábla, sem kerülőút nincs, így a kerékpárosok a járdán, a gyalogosok között kénytelenek…..
Kétkedő 2010.11.22 21:26:19
@tízpercbringa: egyPár hónapos késéssel...
Nem először foglalkozunk a Moszkva térrel, illetve élünk a Moszkva rét elnevezéssel. Most az egyik bódé tetején lett egy kis rét, illetve karácsonyi hangulat így november közepén. Ezzel az időponttal sikerült megelőzni az első karácsonyos tv-reklámokat és…..