Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lóri Vérkutya

1 bejegyzést írt és 218 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szerencséseknek mondhatjuk magunkat, mert lehetőségünk volt arra, hogy nászutunkat Japánban töltsük. Sok európai szokástól eltérő dolgot tapasztaltunk, ilyen volt például a japánok európaitól eltérő fürdési szokása, amit most szeretnék Nektek bemutatni. Egyik szállásunkon a közös fürdőszobába lépve…..
Pár napra odaadtuk Daninak a Samsung legújabb csúcskészülékét az S5-öt és mellé egy GearFit okosórát. Előtte még sohasem volt a kezében Galaxy, sem Smartwatch, így őszinte laikusként esett a két készüléknek. Szóval ne egy kegyetlenül objektív tesztet várjatok. Csupán benyomásokat egy olyan sráctól,…..
Lóri Vérkutya 2014.05.28 11:49:54
@Cooler: nem akarlak elkeseríteni, de a tűéles kifejezés létezik és a köznyelvben elég gyakran használt szó, a Magyar Értelmező Kéziszótárban is szerepel, szóval mielőtt nyelvtannáciskodni akarsz, legalább nézz utána a dolgoknak...

A fotózásban, filmezésben régóta használatos kifejezés alapja: az éles szó egyik jelentése ’határozott, tisztán látható (körvonal)’. Ez a tulajdonság a kontúrok vékonyságából fakad, amely a tűnek a hegyessége mellett a másik fő sajátossága: ’varrásra, szúrásra, tűzésre stb. való vékony, hegyes (fém)pálcika’ (Magyar értelmező kéziszótár, 1992: 276., 1415.).
Nemrég bemutattuk a Néhai Bárány zenekar Egyperces dalát, amit eléggé magasztaltunk is. Most itt a csapat nagylemeze, egy gyors regisztrációval már hallgatható is ingyen a Deezeren. Előtte azért még némi információ is jön Burucs Szabolcs dobos-énekestől. A felvételek…..
Lóri Vérkutya 2014.05.20 13:58:53
@dankógábor: ez pont hárommal több kattintást jelent, mint amennyit hajlandó vagyok belefektetni egy számomra ismeretlen zenekar lemezének végighallgatásába :)
Amerikában statisztikai adatokkal tapinthatóan arányaiban nagyobb mértékben twittereznek, mint Magyarországon. Ezt a tévéműsorok kapcsán ellőtt twitteléseken mérhető le legjobban, nem pedig azon, hogy ki, melyik plázában, milyen rucit vett éppen. Előbbi szempontból jóval…..
AikiMag Akaraterő 2013.06.18 11:09:24
  Tegnap egy barátnőm azt mondta, hogy abba kellene hagynia a focit. Ugyanis olyan viselkedésformákat követelnek, amiknek nem tud eleget tenni. Nem tudja betartani a szabályokat, ha elfárad leül, leheveredik a fűre, sokszor komolytalanul veszi. Túlságosan kényelmesen szereti csinálni…..
BuheraBlog iOS hotspotok 2013.06.17 17:25:33
A német Friedrich-Alexander Egyetem kutatói belemásztak kicsit az Apple kütyük hotspot funkciójába: ezzel a lehetőséggel a mobil-internet kapcsolattal rendelkező készülékek WiFi-n tudják tovább osztani a sávszélességüket, a rendszer pedig emberbarátságból igyekszik…..
Természetéből adódóan nehéznek tűnik megválaszolni a „miféle film a Felhőatlasz?” kérdést, minthogy a válaszadó sorolhatja a jelzőket, műfajokat, hogyizé, dráma, antiutópia, sci-fi, thriller, vígjáték, és ebből még mindig nehéz lesz összerakni a képet – de hé, no…..
Lóri Vérkutya 2012.12.07 13:53:05
@Rusznyák Csaba:

Tehát az a két bekezdés is a filmről szól. Rendben, tényleg hagyjuk :)
Lóri Vérkutya 2012.12.07 14:07:42
@Rusznyák Csaba:

Tehát konkrétan lehülyézed őket, áttételesen meg a filmről írsz. Szerintem ennek nincs helye egy kritikában, szerinted van.

Az utólagos posztmódosítást meg illik valahogy jelezni.
Lóri Vérkutya 2012.12.07 15:02:41
@Rusznyák Csaba:
Erre a mondatra gondoltam:

(Nem, egyáltalán nem állítom, hogy ez az utóbbi két bekezdés mindenkire igaz, akinek tetszik a film, tessék úgy érteni, ahogy kell.)

Könnyen lehet, hogy figyelmetlen voltam és sokadszori átolvasásra is elsiklottam a mondat felett, elnézést kérek érte.

Azt továbbra is fenntartom, hogy annak a két bekezdesének ebben a formában semmi keresnivalója egy kritikában vagy ne hivatkozzatok arra, hogy ez filmkritika. (mert arra még lehet, hogy kíváncsi vagyok, hogy te mit gondolsz a filmről, de arra nem, hogy mit gondolsz azokról (nem mindenkiről) akinek tetszett a film.
Közszolgálatilag szeretnék segíteni azoknak, akik még nem voltak versenyen. Megpróbálom összefoglalni azokat az elengedhetetlen kellékeket, amik nélkül soha nem érdemes elindulni versenyen egy igazi geek /informatikus kütyümániás hülyegyerek / futónak. Lássuk az illusztrációt a…..
Lóri Vérkutya 2012.06.18 10:17:02
@Donald Trump:
azért lássuk be, a telefon másra is jó, így azt nem érdemes beleszámolni

Egyébként mindenkinek más adja meg a komfortérzést futás közben, én fejkendő meg telefon nélkül érzem kifejezetten rosszul magam. Ha Gergőnek ennyi cucc kell, hogy biztonságban érezze magát, akkor vigyen magával ennyit, ő cipeli a plusz "terhet".
Jól éreztem magam a tegnapi Smartmobil konferencián, sok érdekes információt, előadást hallottam. Ugyanakkor nem mehetek el szó nélkül a magyar konferenciák állandó problémája, az idők nem betartása mellett. Előrebocsátom, magamat sem tartom kiemelkedő előadónak, mégis a problémát és az óriási…..
 Elvesztettem a régi nem túl okos telefonom, hát muszáj voltam beszerezni egy másikat. Az új már okosnak nevezi magát, bár kick-boxban még én vagyok a jobb. (Kicsit szokatlan az új környezet, de majd megszokom.) Ezek után ismerősöm - akitől a telefont vettem - ajánlott egy…..
Rendkívül látványos ambient akciót készített az ASICS egy New York-i metróaluljáróban. A sportcipőket forgalmazó márka egy 15 méteres videófalat állított fel egy forgalmas átjáróban, ahol az emberek versenyt futhattak egy híres amerikai maratonistával, Rayan Hall-lal. De míg a…..
A Morph tanulmánykészülékből látszik, mennyire rugalmasak és alakíthatók lesznek a jövő mobilkészülékei, melyeket felhasználóik majd teljesen eltérő alakúra formálhatnak. A tanulmány arra is rávilágít, hogy a nanotechnológia milyen egyértelmű haszonnal járhat: rugalmas…..
Lóri Vérkutya 2011.11.13 09:31:56
Életminőségünket jobban befolyásolja az általunk használt webmail felülete, mint az aktuális időjárás.Már az előző hivatalos Gmail téma kapcsán is érezhető volt, hogy a Google nagyon ráérzett arra a vonalra, mely az egyik emblematikus webes dizájn lesz a következő években. A…..
Onlinemarketing blog Álhírvírus 2011.10.21 09:37:00
Ma reggel félig még alvó állapotban belefutottam valahol egy hírbe, miszerint "Meghalt Dargay Attila".  Rutinosan megnéztem az Index.hu-t, ott nem volt hír, de ugye még reggel volt, gondoltam elaludtak, így aztán bepötyögtem Twitteren és megírtam. És... kiderült,…..
2011. október 2-án rendezi meg a BSI az őszi maratont, amit le lehet futni háromfős csapatként is, 12.5km/20,7km/9km felosztásban. A két bátyámmal futok egy csapatban, és én futom majd a 20.7-es távot. A nevezés megtörtént, kiváncsian várom, mi lesz. Pont ma jött meg egyébként a…..
Lóri Vérkutya 2011.09.28 08:08:54
Egy hete azt kértem tőletek, hogy legyetek ti is olyanok a futással kapcsolatban, mint Carrie vagy ki a franc, aki mindent tud a szexről (mondjuk arra kíváncsi lennék :-), de amit meg nem, azt meg nem fél megkérdezni. Jó ötlet volt és nyomban meg is veregetem a saját vállamat, hogy…..
Lóri Vérkutya 2011.09.27 12:50:25
@mgergoo: @effe: Köszi :) Esőben gondolom valami széldzseki nem árt.
Futóblog JUST 30 fényképek 2011.09.23 18:51:00
TA-DA-DA-DAM! Elkészültek a fényképek még aznap a JUST 30-ról. Már csak a feltöltés volt hátra: A fényképeket elég nagy formátumban töltöttem fel, így ha valaki le szeretné tölteni, akkor nem kell más tennie, mint: Klikk a kiválasztott képre-> bal felső sarokban…..
Lóri Vérkutya 2011.09.26 09:55:51
Első maratonom Amikkel futok 2011.09.21 12:00:00
Jöjjön néhány sor azokról a kiegészítőkről, amik mindig nálam vannak, amikor futok. Nem nagy meglepetésre az első a futócipő. Egy olyan amatőr futónak mint amilyen én is vagyok, nagyon fontos a jó cipőválasztás (ahogy erről a Futóblogon mgergoo is ír, érdemes elolvasni). Az…..
Lóri Vérkutya 2011.09.21 13:27:47
A közeljövő egyik legjobban várt és legizgalmasabb fejlesztése a BuBi (Budapesti Bicikli). Az európai nagyvárosok mintájára nálunk is kiépítenének egy rakás önkiszolgáló kölcsönző pontot, ahonnan elvehetünk egy biciklit, majd a célunkhoz legközelebbi kölcsönző ponton…..
Lóri Vérkutya 2011.09.20 13:55:47
@TonTomika: Mert nyáron 5 perc bkv várás után nem vagy full izzadt.
Először is új grafikát készítettünk: A képen Szász Norbert ft. Jenni Kiss, amit tegnap fotóztak a szigeten. Remek kép, Szasza, látod, minden fotósulira elköltött forint visszahozta már az árát! A mai naptól a szigeten MCM Sanyinál is lehet regisztrálni a versenyre a mai…..
Lóri Vérkutya 2011.09.16 10:20:04
Az evidencia, hogy aki fut, szereti tudni, mekkora utat tett meg, milyen sebességgel haladt, hogyan változott a teljesítménye, amire a Nike egy ideje már kínál egy többé-kevésbé jó megoldást az iPhone-nal összeköthető mozgásérzékelős cipőivel. A Wahoo fitnesstermékei viszont a…..
Mgergoo vagyok. DK. Szeretnélek motiválni, hogy fuss, és ha nem tudsz még futni, ne keseredj el, hanem gyalogolj! Kezdj el mozogni és ne add fel! Jó eséllyel sokkal jobb állapotban vagy, mint ahonnan én indultam... 2009. ősz. 124 kiló. Ennyi vagyok. Olvasom a futóblogot az elejétől a…..
Lóri Vérkutya 2011.09.12 14:21:20
Futóblog Jani update 2011.09.09 17:50:26
MCM írja: Brékin nyúz!! Jani ma volt állásinterjún és úgy néz ki jövő héttől lesz bejelentett(!) 4 órás munkája a T-Com konyháján, ahol lesz kajája és zuhanyozni is tud, kb.42 ezret fog keresni :) Remek hírek! Másrészt itt olvasható a Blikk mai anyaga is a "leggyorsabb…..
Lóri Vérkutya 2011.09.09 22:29:27
Futóblog Félmaratoni eredmények 2011.09.04 15:36:00
Néhány Futóblog eredmény: Csétomi 1:26:14 DaMartian 1:27:23 (és ez PB — vagy Ecs, kinek hogy tetszik)  Jani 1:30:00 Bitliszbá 1:34:51 Szasza 1:35:13 Winklair 2:01:43 mgergoo 2:05:24 Juanék csapata a Next Wave Running Lab Trióban 2:07:22…..
 Ahogy korábban beharangoztam, nyereményjáték indul a Kockás Abroszon! A játék végeztével két szerencsés magáénak tudhat majd egy szeptember 30-ig felhsaználható, egyenként két főre szóló belépőt a Zamárdi Kalandparkba! És hogy mit is kell tennetek azért, hogy tietek…..
Lóri Vérkutya 2011.08.22 19:29:39