Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zsola777

0 bejegyzést írt és 1717 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Minőségi kontent - új összefüggések, fel nem ismert valóság, Eötvös professzor háttértudása a majdnem ugyanilyen Csöpi lényeglátásával... hát.... Ötvözve. Paul Williams Walker emlékére, akit drónnal robbantottak fel... tudodkik. ..
Akinek van pénze benzinre, az már simán adhat egy kis aprót, nem? Hát nem. Az autók között semmi keresnivalójuk. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Az ELI-projekt a jelenleg létező legnagyobb lézernél ezerszer nagyobb teljesítménysűrűségű szuperlézer megépítését célozza, európai összefogással. Az ELI lézeres kutatóközpontot eredetileg egy helyszínen tervezték megépíteni 2011-2014 között, mintegy 480 millió eurós…..
Zsola777 2012.08.06 11:08:09
2010.05.15. "„Pénzügyi garanciát vállal az európai szuperlézer szegedi helyszínének megépítésére a magyar kormány – jelentette be Bajnai Gordon miniszterelnök szombaton az öthalmi laktanyában..." - www.delmagyar.hu/szeged_hirek/idoutazas_a_delmagyarral_szeged_a_lezertudomany_hollywoodja_lesz/2158110/
és
"Bohács Zsolt, a szegedi Fidesz frakcióvezetője, a szegedi Városi Televízióban úgy nyilatkozott, hogy Orbán Viktor támogatása úgy lett volna érvényesíthető, ha az őszi önkormányzati választásokon Szegeden nem a szocialista Botka nyert volna. " - tisztabeszed.blog.hu/2010/11/30/lesz_e_lezerkozpont_szegeden
Nem is olyan régen még arról volt poszt, hogy az autósok nem használják a csepel-szigeti gerincutat. Már akkor is gondoltam, nem sokáig marad ez így, az autósok megszokják, aztán előbb-utóbb megjelennek itt is a hülyék. Heti rendszerességgel járok erre, és már többször láttam…..
Vastagbőr Ezért ment a sírás? 2012.03.09 08:01:00
A Zöld Pardon vezetőségének nyílt levele Rétvári Bencének, a XI. kerület országgyűlési képviselőjének: Tisztelt Képviselő Úr! Örülünk, hogy Tabi Norbertnek írott és a Facebookon közzétett képviselői válaszlevelében nyíltan is kifejezte szimpátiáját a Zöld Pardon…..
Az a munkánk, hogy vezessünk. Autózunk idehaza és külföldön, így elég jól látjuk a különbséget az országok és földrészek között. Nem a magyarok a legrosszabbak, de a dicső úrvezetők dobogójától fényévekre vagyunk. Az első irodai kávé mellett rendszeresen előkerül a…..
Megvan új kedvencem a bálnaautó-osztályban. Ha most kéne választanom, Audi A8, BMW7, Mercedes S osztály, vagy esetleg Lexus LS, habozás nélkül megjelölném a Jaguar XJ-t. Könnyű, sportos, jó vezetni, szép, jól össze van rakva… és 20 colos felniken fut. /40. Meglepően szűk…..
Zsola777 2011.11.15 00:51:15
@Büszke_troll: Ajánlom figyelmedbe, ha még nem végezted volna el a hetediket: www.bmeeok.hu/fizikatudosok/03.pdf
No offense! ;)
Kerényi Imre az alkotmány népszerűsítésével kapcsolatban került előtérbe mostanában. Az általa kitalált alkotmány asztalán és az általa megrendelt festményeken röhög a fél ország. A Kettős Mérce talált egy videót, amin Kerényi Imre egy belső Fidesz-gyűlésen még a…..
A fenti mondat garantáltan elhangzik szinte bármelyik, a magyar állam kiadásaival kapcsolatos vitában! Pedig ha már ott tartanánk... de ne szaladjunk ennyire előre.A debreceni futballcsapat jelenlegi stadionja az Oláh Gábor utcában található, és bizony legendák születtek róla.…..
Zsola777 2011.10.04 02:38:52
@SvenH.: Ott a pont!
Belsőség Ami drága, az tartós? 2011.10.01 07:00:00
Peka barátunk arról híres a szerkesztőségben, hogy a világ legváratlanabb pontjairól – ennek következtében – a legváratlanabb időpontokban képes bejelentkezni valami érdekességgel. Úgy látszik, egy ideje már az USA keleti partvidékén portyázik, huzamosabb floridai…..
Zsola777 2011.10.01 13:06:57
A Leaf, ugye, egy teljesen elektromos, környezetkímélőnek kikiáltott villanyautó. Elméletileg mi is megtudjuk hamarosan, mennyire jelent alternatívát a belsőégésű motorral szerelt autókhoz képest. Illúzióink persze nincsenek, de azért beleástuk magunkat a témába. Tudják önök,…..
Zsola777 2011.09.28 21:50:44
A hasonló irányítási modell miatt és egyéb okokból október 1-től összevonják a közszolgálati médiumokat és az Állami Bábszínházat. Az összevonás miatt főleg a marionett előadások száma növekszik, akár a kulisszák mögött is.A Planetárium és az Állami Operaház sem…..
Szeretem a sört, nem is nagyon tagadhatnám le, főleg az előtt nem, aki mostanában benézett a csomagtartómba. Pár hete ugyanis három jókora kartondobozban több száz sörösdobozt zörgetve közlekedek. Nem bírtam már tovább elviselni a temérdek dobozt a garázs sarkában, egyrészt,…..
Gyakorlatilag erre szólította fel írásos utasítás formájában a blog egyik olvasóját az egyház.Most kapta kézhez a mellékelt "etikai utasítást". Feketével van kisatírozva a feleség, pirossal a férj neve.Annyit lehet tudni a házaspárról, hogy mindketten…..
Hétfőtől Giró-Szász András az új kormányszóvivő. A pozíció önmagában nem indokolná a blog figyelmét, ám most több ok miatt is kivételt teszek. Egyrészt nekem mindig érdekes, ha egy kolléga lép be a politika világába, a korábbi átigazolásoknál is foglalkoztattak a…..
no emisszió Biodízelt Foktőről 2011.09.07 07:49:00
Elnézést, most hosszú leszek. Viszont részletes. Pontosabban nem is én, hanem a kedves olvasók közül néhányan, akik megtiszteltek azzal, hogy részletesen leírták nekem, mi a helyzet Foktőn. Miért pont Foktőn? Azért, mert ott épül Magyarország legnagyobb biodízel-üzeme.A…..
Belsőség A rettegés mocsara 2011.09.01 07:00:00
Nem szép sztori ez. Nyilván lesznek majd, akik megjegyzik – lehetett volna máshol autót venni, hiszen a szomszéd most adta el a hibátlan Golf III-asát ennyiért, százezer kilométerrel. Igen, csodák vannak, de ezekben a tesztekben azt szeretnénk modellezni – mit érez az…..
Az MTVA zseniális reklámkampányba kezdett, hogy megmutassa amije van, és azt is, hova tart. A Paint-tanfolyam mentőfeladatának tűnő plakát szerint egyenesen az égbe, vagy még tovább. Ha elhisszük, hogy az emelkedés nem csak a bukás előtti pillanat, hát a stratoszférában lesz a…..
 Az utóbbi napokban többször felkaptam a fejem a híradásokban arra, hogy már nincs meg a pénz a rászoruló gyerekek tankönyvére cirka 100 millió forint. Igaz kiutalták az önkormányzatoknak, de mivel nem volt címzett az összeg az amúgy is bajban lévők ezt folyó kiadásokra…..
Zsola777 2011.08.25 20:14:24
@tede: A világ olyan, amilyenné tesszük.
Előfordult már önnel, kedves olvasó, hogy úgy érezte, egy politikus - különösen kormánypárti - úgy igazán a szívéből szól? Hát, velem se sokszor... Nemrégiben viszont igazán a szívembe zártam Fazekas Sándor vidékfejlesztési miniszter mondatait. Ezek így szóltak:…..