Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Romkocsmák félhomályában merengő, félázsiai BPBP

0 bejegyzést írt és 1055 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Újabb fordulat a Normafa felé fogaskerekűzés közben durvuló downhilles és a biciklis körökben alacsony népszerűségnek örvendő sértett történetében: kiderült, hogyan született az önfeljelentő levél. Az előző részek tartalmából: G. Éva több budai internetes újságot…..
Romkocsmák félhomályában merengő, félázsiai BPBP 2014.03.26 19:01:40
Saját Facebook-oldalán jelentette be egy budai downhill-biciklis, hogy megtámadott egy nőt a Fogaskerekűn, mert nem tudta kezelni indulatait a kialakult vitában. S. Dániel a Kerékagynak is elküldte a levelét, amelyben azt is bevallja, hogy egyszer tettleg is bántalmazta G. Évát. Az…..
Romkocsmák félhomályában merengő, félázsiai BPBP 2014.03.24 17:53:00
@ex-dr. vuk:
Hehe!
Szerintem 100%-osan eltaláltad!
Mármint, hogy ez egy ítélet végrehajtásának egy része.
Elég részletes, és sok szempontra kiterjedő "bevallás".
(pl. a ninck név, amellyel tovább rágalmazta a sértettet...)
Csütörtök reggel házkutatást tartottak Horváth Andrásnál. A NAV-botrány kirobbantója szerint leginkább a zöld dossziét keresték, mely az általa elmondott dolgokról tartalmaz bizonyítékokat. A Nemzeti Nyomozó Iroda emberei jogosulatlan adatkezeléssel gyanúsítják a volt NAV…..
Nehéz higgadt maradni azok után, amit Mesterházy Attila tegnap művelt. Természetesen az áfacsalás-ügyről van szó. Horváth András szerint 1000 milliárd áfát csalnak el, és 700 milliárd áfát igényelnek vissza jogtalanul. Összesen az 1700 milliárd. Évente. Nézzük meg, hogy…..
Romkocsmák félhomályában merengő, félázsiai BPBP 2013.11.28 20:39:31
Szánalom a köböm, amit a NAV művel ebben az ügyben!!!!!

Amit mai is, ez Varga Árpád nevű tetü (az adóhivatal elnökhelyettese) nyilatkozott, egyszerűen szánalmas!!!!
lásd:
index.hu/gazdasag/2013/11/28/nav_sajtaj/

Nem azt próbálják meg bemutatni, hogy kérem, ilyen dolgok nem történhetnek meg a NAV-on belül, ezért és ezért, hanem a következőket nyilatkozgatják:
- Horváth András soha ne volt adórevizor
- HA nem tudta tiszteletben tartani a hierarchiát
- kollégái gépéről dolgozott miközben a saját munkáival elmaradt
- olyan dolgokat kutatott, amihez nem volt semmi köze

Ki a faszt érdekelnek a fentiek??!!!

Ez egy vicc!!!!!
Azonali, tételes, részletes kivizsgálást ebben a szarkupac NAV-ban!!!!!
Mindenki bukjon, aki benne volt, van!!! (politikus, "üzletember", nav-os, mindenki!!!!!!!!)
Mire jövő tavasszal elindul a Bubi, belvárosi 120 utcában és 30 főúton lesz majd könnyebb biciklizni. A belváros komplex kerékpárosbarát fejlesztése fedőnéven nagyszabású forgalmi átalakításokba kezd a BKK kilenc belső kerületben. A cég közleménye szerint változás lesz…..
Romkocsmák félhomályában merengő, félázsiai BPBP 2013.11.25 21:17:28
@**büdösmackó**:
"szerintem a piroson áthajtás tiszta keresztezôdésben rendbe volna."

Szerintem meg marhára nem volna rendben!
A piros az piros! Ha elkezdjük a szabályokat (bármilyeneket) "rugalmasan" értelmezni, abból mindig csak baj lesz... Az olyan, mintha nem is lenne szabály!

"Nagyon nehéz ám bizonyítani, hogy nem az autòs a hibás, szemtanù stb. ,"

A piroson áthajtás esetében szerintem nem lehet annyira nehéz a bizonyítás.

"plusz kinek van kedve egy bringás raszta-cigány miatt évekig bíróságra járni, és évekig"

A raszta-cigány kitétel kivételével, ezzel viszont egyetértek!
Romkocsmák félhomályában merengő, félázsiai BPBP 2013.11.25 21:32:54
@promontor:

"és a magyar az olyan "csábulós fajta."

Ezen hangosan felröhögtem! LoL! :DDDD
Hát igen. Gondolom, ha minden autós a segge alá kapna egy Laborghini Aventador-t, akkor lakott területen belül 50-nel, azon kívül 90-nel, autopályán meg 130-cal poroszkálna! :DD
Romkocsmák félhomályában merengő, félázsiai BPBP 2013.11.25 21:36:48
@**büdösmackó**:

De miért???!!
Nagyobb a bizonytási teher az autóson, mint a bringáson???
CBA egyik üzletében dolgozik az ismerősöm, eladó pénztárosként és az alábbi kérdésekre keresünk választ.   1.  RÉSZ   Hol van annak a határa, hogy mit tehet meg a munkáltató az alkalmazottjával szemben.   Micsoda jelenség az, hogy a főnök tegezi a…..
Romkocsmák félhomályában merengő, félázsiai BPBP 2013.11.21 21:48:41
Romkocsmák félhomályában merengő, félázsiai BPBP 2013.11.21 22:03:15
@Valóraváltógép:
"Az mitől rosszabb egy akármilyen outdoor tréningnél?"

Hát, ha ilyen kérdések merülnek föl benned, akkor én azt javasolnám, hogy inkább valamilyen egszerűbb dolgokon gondolodj...
Romkocsmák félhomályában merengő, félázsiai BPBP 2013.11.21 22:08:44
@Valóraváltógép:

"Úgy érted, nem tudod megindokolni? :)"

Nem! Úgy értem, hogy ennyire hülye vagy!
Mondom, egyszerűbb dolgokkal kezdd, aztán haladj fokozatosan a bonyolultabbak felé!
slapajblog Kitiltás a megoldás? 2013.11.16 18:37:05
Ha „állambácsinak” valami csípi a szemét, nem a probléma megoldásán töri a fejét, hanem  gyorsan törvényileg kitiltja azok okozóit. Lóhalálában, meggondolás nélkül zónákba kényszerít embereket. Ha nincsenek szem előtt, nincs gond.  Az első ilyen zónásítási…..
Republikon A hajléktalanság vége 2013.11.16 15:41:39
C.Z., 34 éves budapesti politikai elemző fázósan lépett ki a novemberi hidegbe. Nagyot nyikordult mögötte a százéves pesti bérház kapuja. A barátnője már hamarabb elindult, a kutyát vitte le még gyorsan, munka előtt a térre. Vastag kabát, magas szárú cipő, kapucnis pulcsi, a…..
Romkocsmák félhomályában merengő, félázsiai BPBP 2013.11.17 09:31:57
@midnight coder:

"A probléma megoldása semmiképp nem az, hogy alkotmányos joggá tesszük a kukázást, az utcán élést, a metrókban maguk alá ürítést, a tömegközlekedésben 20 méterről bűzlő ruhában, koszosan való közlekedést."

Így van, így van!
Szeritnem is Dunába kellene lőni az összes hajléktalant! Aztán, ha ne adj Isten újratermelik önmagukat ezek a rendszeridegen elemek, akkor majd azokat is! Egyszer csak megtanulják, hogy ne legyenek hajléktalanok! Csak egy a lényeg, hogy az ország gazdasága dübörögjön!
Romkocsmák félhomályában merengő, félázsiai BPBP 2013.11.17 09:43:17
@latin szerelő:

Pont olyan, mint azok, amelyekre reagál!
Ahogy nézem, ehhez a körhöz a te első hozzászólásodat is hozzávehetjük!
Romkocsmák félhomályában merengő, félázsiai BPBP 2013.11.17 09:46:43
@OkoskaTo:rp:
Nertárs! Fejet hajtok előtted! Valóban!
Kérlek nézd el nekem a tudatlanságomat!
Egyszer volt, hol nem volt, volt eccer az igazibaloghjózsi, aki egy szép napon aszonta: "Blogunk visszautasítja azt a Balogh Józsefet személyében és emberi méltóságában alantas módon támadó, a balliberális oldalhoz kötődő médiában indított lejárató kampányt, amely a…..
Tegnap vallomást tett Balogh József amiből kiderült igaz volt a feltevés, a Fidesz tag független képviselő megverte élettársát, négyszer-ötször arcon vágta, majd fejét beleverte egy fa korlátba. Remélhetőleg Balogh börtönbe kerül, de ugyanennyire fontos két morális döntés…..
  Bombaként robbant tegnap a hír, hogy Balogh József több mint fél éves megállás nélküli hazudozás után részletes beismerő vallomást tett a felesége megveréséről, amit kezdetben a vak komondorukra fogott. Nem tudni minek köszönhető, de a fideszes honatya megtört és nem…..
Romkocsmák félhomályában merengő, félázsiai BPBP 2013.11.05 18:23:31
@szonár:

Jah, ott tényleg így gyütt le!!
Neked, hogy gyütt le?

LoL!
Romkocsmák félhomályában merengő, félázsiai BPBP 2013.11.05 18:36:33
„A rabszolga olyan ember, akit megfosztottak személyes szabadságától, tárgyként kezelik (...) célja a gazdasági kizsákmányolás.” (Wikipédia, rabszolga). Hivatalosan nem létezik rabszolgaság, azonban a modern kori demokratikus – és pontosan emiatt fejlettnek nevezett –…..
A vezérkar tájékoztatja Orbán Viktort a holland-magyar vb-selejtezőről. A mozgóképet nagy méretben és hangerővel méltóztassék megtekinteni.         ..
Romkocsmák félhomályában merengő, félázsiai BPBP 2013.10.14 21:34:56
@Lindalinda:
"Azt se tudják hány szelete van egy football labdának, de acsarkodni tudnak, mintha lenne közük a focihoz."

A 8-1-es eredmény értelmezéséhez nem hiszem, hogy bárkinek is kellene tudnia, hogy hány szelete van egy futball labdának!
LoL!
Hollandiától kikapni nem akkora szégyen, a gólkülönbség három fölött meg alapból irreleváns. Voltunk már lejjebb is, például amikor 2006-ban Máltától is kikaptunk, de azóta tagadhatatlanul történt némi fejlődés. A tavalyi EB-re például legjobb csoportharmadikként jó pár…..
Egervári Sándor lemondott, de ez nem oldja meg azt a felfogást, ami megteremtette a "szerethető válogatottat" vagy, ami egy nem létező bajnokság nem létező nézőinek stadionokat építene iszonyatosan sok pénzből csak azért, mert szeretjük a focit. Ugyanis ebből nem lesz magyar…..
Romkocsmák félhomályában merengő, félázsiai BPBP 2013.10.12 09:54:07
Kölcsönkértem mára egy adag szociális érzékenységet, ezért nem rugózok sokat azon, hogy mennyi tudatlan mélymagyar okostojás dőlt be a Sólyom nevű átverésnek, azokat a más bolygón élőket pedig kifejezetten sajnálom, akik annyira hittek ebben az egészben, hogy felvételiztek…..
Romkocsmák félhomályában merengő, félázsiai BPBP 2013.10.11 19:25:44
@Hungman:

LoL!

S aztán mondd, minek kellene (lehetne) örülni ebben a tetű országban???
Ha már más nem maradt, akkor legszebb öröm a káröröm!
Egy meggyőző bizonyíték a Fidesz bajai machinációjáról A Kecskeméti Törvényszék illetékes bírói tanácsának határozata szerint meg kell ismételni a szavazást a bajai 32-es számú szavazókörben - közölte a Kecskeméti Törvényszék szóvivője szombaton az MTI-vel. Ócsai…..
Megoszlanak a vélemények, hogy mi számít lopásnak. Vezető politikusok nyilván úgy gondolják, hogy amit ők lopnak, az törvényes, amit más megszerez magának, az nem. Feltehetően nem számít a budapestiek zsebéből kilopott pénznek az a 8 millió, amit a felcsúti Puskás Ferenc…..
Romkocsmák félhomályában merengő, félázsiai BPBP 2013.09.27 15:51:36
Pártunk és kormányunk vasökle ismét lesújt. Az uzsorások és rezsimaffiózók után most végre a lomizókkal is leszámolnak. Nem lesz kérem több felfordulás, más kidobott vackaiból meggazdagodás! A négyszögletű kerek erdőben ismét van min kárognia a balliberális páholynak…..
Romkocsmák félhomályában merengő, félázsiai BPBP 2013.09.27 13:07:53
@ember100:
Kedves nertárs!
Hát nem figyeled a híreket!?
A német bérszínvonal 2015 január 1-én ér ide!!!
Romkocsmák félhomályában merengő, félázsiai BPBP 2013.09.27 13:57:59
Romkocsmák félhomályában merengő, félázsiai BPBP 2013.09.27 15:50:57
Havas Henrik a múlt héten megkérdezte Bajnai Gordont az ATV Voks című műsorában, hogy mikortól keres egy magyar munkás megközelítően annyit, mint német kollégája. A volt miniszterelnök meglepően egyértelmű választ adott, azt mondta, hogy 2015. január elsejétől: Bár…..
Romkocsmák félhomályában merengő, félázsiai BPBP 2013.09.27 13:03:35
@TaTa86.:
"(Ha érdekel egyébként szerintem a szegény gyerekeket elsősorban az oktatással kell támogatni. A szülő csak elbassza a pénzt, nem hiába lett szegény."

Hehhejj!
Te vagy az, Jani? A Lézer?
Romkocsmák félhomályában merengő, félázsiai BPBP 2013.09.27 13:28:52
@aszekelyek:
"Juanizás helyett valami érdemi cáfolat nincs?"

Már hogyne lenne!?
Ott van mindjárt nekünk élő cáfolatnak, a Janink!
A Lézer!
A közhiedelemmel ellentétben a dolgozók nem a gépek és a robotok miatt vannak egyre rosszabb pozícióban, hanem a kereskedelmi korlátok lebomlása miatt.Korábbi posztjainkban többször írtunk arról, hogy közgazdászok egy jelentős része a technológiai fejlődést, vagyis a robotok…..
Romkocsmák félhomályában merengő, félázsiai BPBP 2013.09.26 14:41:48
@nemsirunk:
"Na ezért lenne szükség minél előbb a nemzetállamok függetlenségének megszüntetésére, és helyettük egy világkormányra, de legalábbis első lépésként egy egységes EU kormányra."

Így is, úgy is szar a helyzet.
Ha megmaradnak az erős nemzetállamok, akkor az egymás elleni kijátszás miatt erodálódnak a körülmények, ha meg egységes valami izé lesz, akkor meg benne van a nevében: egységes valami izé... Ráadásul ezek az egységes izék nem szoktak annyira bejönni, ha több, lényegesen eltérő adottságokkal rendelkező valamik között jönnek létre.
Romkocsmák félhomályában merengő, félázsiai BPBP 2013.09.26 15:48:15
@nemsirunk:
"Pedig hogy utálta egymást a spártai meg az athéni."

Hehe!
Mondd Merkelnek, hogy egyesüljön a görögökkel (vagy bármelyik PIGS-szel), mert az neki jó lenne!
Vagy mondd ezt a görögöknek! :)
Ha most erre azt mondod, hogy már egyesültek (EU), akkor kérdezd meg a görögöket, hogy nekik most ez mennyire jó? :)