Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fidel figyel

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Először is, szeretném megkérni a kiadót, egy új biográfia megírására: mivel legnagyobb tiszteletem mellett is már nem csak Bob Marley és Manu Chao keresztfiairól beszélhetünk. Az Ocho Macho ennél már sokkal több. Ha akarjuk, nyugodtan illesszük még oda a Buena Vista Social…..
Fidel figyel 2011.05.23 19:03:40
Május 14-én jelenik meg a Compact Disco új nagylemeze II címmel. A zenekar szerint az album híven tükrözi a csapat elmúlt másfél évét, és sokkal érettebb, mint az első nagylemez. Hogy ez tényleg így van-e, azt mindenki eldöntheti, ha meghallgatja a lemezt alább, elsőként itt a…..
Fidel figyel 2011.05.10 19:03:09
eszerint.blog.hu Bezár a Songo 2011.03.02 09:20:00
A legjelentősebb hazai zenei díjátadó, a Fonogram előestéjén bezárt Magyarország legnagyobb online zeneáruháza, a Songo. Az oldalon ez az üzenet fogadja a látogatókat:“2011.03.31-én 24:00-kor véglegesen leállításra kerül a Songo Zeneáruház.A mai naptól kezdve nem lehet…..
Birka nép A birka félti a seggét 2011.04.23 09:28:00
Emberiesség, pártatlanság, semlegesség, függetlenség, önkéntesség, egység, egyetemesség. Ezek a Vöröskereszt és Vörösfélhold alapelvei szerte a világon.A függetlenség azt jelenti – idézem –, hogy „A nemzeti társaságok, miközben kormányaik segítői a…..
w Elnöki pornó 2011.01.03 06:45:00
A köztársasági elnöknek, komolyabb jogosítványok híján, egy feladata van tulajdonképpen: hogy legyen rendes ember. Tudjon viselkedni, látsszon tisztességesnek, és ha van is pártkötődése, legalább úriemberségből ne mutogassa úton-útfélen.   Igazán nem kérnek tőle sokat.…..
Meglehet, tréfának szánták, de a legkevésbé sem volt vicces, amikor az új médiatörvény-tervezetet kritizáló ellenzéki képviselőknek fideszes honatyák gyűrűjében kellett elmondaniuk a hozzászólásukat. A legtragikusabb az egészben azonban az, hogy ebben a meglehetősen…..
Az egyik legnépszerűbb hazai koncertzenekar, a reggae és a dancehall elemeit mindenféle mással vegyítő Irie Maffia szeptemberben jelentette be, hogy fél évre leáll, mert Dagadu Sena énekesnő babát vár. Így kerülhetett sor arra, hogy a Maffia három tagja Irie Rocktrio név alatt…..
Fidel figyel 2010.12.20 14:19:43
Az elmúlt egy év tartalmas volt a Compact Disco számára. Nem csak, hogy az MR2, a Viva és az MTV is játssza a számaikat, de külföldön is egyre ismertebbek. Az ő dalaikat is számos dj mixeli, de ők is újragondolnak előadókat, ezek közé tartozik például Ákos is, akinek két…..
Victora Zsoltnak kb 3000, Mogács Dánielnek 233, Kovács Gergelynek 700 körüli lett.Volt még 110 000 egy talicskában, de azt valaki eltolta, mikor nem figyeltünk. A cédulák most már nem fontosak, de az illető a talicskát visszaadhatná, elég drága volt.Ez persze mind kevés az…..
Kétfarkú Kutya Párt Cáfolat 2010.08.26 03:10:00
Elnézést kérünk, valami hiba történhetett sajtóosztályunkon, ugyanis a jövő hét csütörtöki sajtóközleményt küldtük ki most hétfőn.A hír tehát egyelőre nem igaz, jövő héten lesz az.A Kétfarkú Kutya Párt főpolgármester-jelöltje, Victora Zsolt, elsőként gyűjtötte…..
Fidel figyel 2010.08.26 16:10:09
@Dixi.: nem és nem, Bélának III.nak kell lennie. elképesztő, hgoy gondolják egyesek, hogy IV. legyen..
Kétfarkú Kutya Párt Aktivizmus 2010.08.02 03:20:00
Üdv! A Kétfarkú Kutya Párt kampányának sikeres és vicces lebonyolításához szeretnénk a segítségeteket kérni. A tervek szerint Szegeden és Budapesten indítunk polgármester-jelöltet. Nem lesz egyszerű, Szegeden 2000, Budapesten kb. 30000 kopogtató cédulát kell…..
A Kétfarkú Kutya Párt titkársága kategorikusan cáfolja a youtubera a napokban feltöltött videófelvétel valódiságát, melyen Barack Obama és Victora Zsolt, budapesti főpolgármester-jelöltünk meghamisított telefonbeszélgetése hallható.  A hangfelvétel minden alapot…..
Fidel figyel 2010.08.14 10:06:13
@Pékszakállú Henceg: egyetértek erről van szó, aki érti ezt, annak szól a KFKP:)
Na, hát ezt akartátok, most megkapjátok. Pesty László Feketedoboz szerint az internetre való, hogy Desewffy Tibor MSZP-közeli szociológus azt merte mondani a székely himnuszra, hogy középszerű műdal. Mindezt a StoryTv-ben, ráadásul úgy, hogy a műsor felháborodott vendége volt…..
Ezt el kell mesélnem, tegnap éjjel kezdődött és csak ma délután ért véget.Tegnap este 21.00kor indultam Prágába meló ügyben.Odafelé azon kívül, hogy a fogaimból kiestek a tömések a pálya rossz minősége miatt, semmi extra nem történt. Röpke öt óra alatt kényelmesen…..
Fidel figyel 2009.11.22 11:49:30
A világbajnoki bronzérmesek közül nyolcan játszottak egy korosztállyal feljebb az U-21-es Európa-bajnoki selejtezőn (Gulácsi, Korcsmár, Szabó János, Gosztonyi, Varga Roland, Simon András, Koman és Németh, utóbbi kettő - akárcsak Egyiptomban - gólt is rúgott az olaszoknak). A…..
Tankcsapda – Minden Jót (Alexandra Records) A Tankcsapda a magyar rockzene tetején van. Náluk népszerűségben nincs fentebb, hosszú ideig nem is nagyon lesz. A zenekar évek óta keresi az újabb kihívásokat: Kisstadion, évről-évre Főnix Csarnokos koncert, sőt a legutóbbi ún.…..