Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ehunevazze

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tegnap este mutatkozott be a Két pasi meg egy kicsi Charlie Sheen nélküli első epizódja, amit persze felfokozott várakozás előzött meg a hónapokon át a média nyilvánossága előtt zajló Sheen vs. Warner+CBS+Chuck Lorre sárdobálás miatt, amiben volt zsidópatkányozástól (Sheen)…..
ehunevazze 2011.09.21 08:09:33
@megint: ott a pont. Sheen erre a szerepre született :)
Előttünk van az, amikor a srác felsorolja Magyarország hibáit a YouTube videón, majd a végén hozzáteszi: Magyarország, na én most leiszom magam? Anikóval is valami hasonló történhetett, amikor hazalátogatott Magyarországra, s rögtön meg is gyűlt a baja a MÁV-val. A Volt…..
A szombaton rajtoló sanghaji vizes-vb a Kemény-éra 16. nagy világversenye lesz a magyar vízilabda-válogatott életében. Az elmúlt másfél évtizedbe négy világbajnoki, három olimpiai és két Európa-bajnoki döntő is belefért – volt miből szemezgetni tehát, amikor…..
ehunevazze 2011.07.15 12:40:22
@Nesebar: "Császárok? Megint egy öntömjénező, önáltató marhaság. Kit érdekel a vízilabda rajtunk és a délszlávokon kívül?"
Ebben tuti nincs igaza. És miért fáj valakinek az, hogy jók vagyunk egy adott sportban? Még ha szerb lenne megérteném...
Amúgy meg kit érdekel a pingpong, vagy pl a vadvízi kajak-kenu, vagy a tollaslabda pár országon kívül? Pedig biztosan büszkék a saját sportolóik fényes sikereire.
Nem elég, hogy az idióta sms/telefonos-szavazás miatt az X-Faktor adásai elviselhetetlenül hosszúra és unalmas nyúltak, az egyetlen igazi tehetségétől megfosztott műsor utolsó két kiadásától csak annak nem lesz tele a töke, aki ún. fanatikus rajongó.Szombaton még csak egy…..
Már javában zajlik a Pink Floyd The Wall című lemezének 30 éves jubileumi világ körüli turnéja a zenekar alapítójának, Roger Watersnek az előadásában, ami 2011. június 22-én éri el Budapestet. A koncertek eddig zökkenőmentesen haladtak, azonban most az Anti-Defamation League…..
ehunevazze 2010.10.04 16:05:16
@iqsamp: én meg az ilyen seggfejekre vagyok érzékeny, mint te...szánalom...
Rövid figyelmeztetés mindenkinek Lászlótól, akinek majdnem ellopták az autóját, ami végül nem sikerült nekik, de két zárat tönkretenni annál inkább. Szeretném mindenki figyelmét felhívni hogy a XIV. kerület Fogarasi úti OBI áruház parkolójában autó tolvaj banda…..
On the Spot Dél-Afrika, magyarok 2010.07.08 09:30:00
A magyar házaspár a ma esti adásból   On The Spot – A helyszín: Dél-Afrika július 8. csütörtök 22:30 Spektrum július 9. péntek 22:00 Sport1   További hírekért, képekért és rövid bejelentkezésekért látogass el az On The Spot Facebook oldalára!  ..
  Az tehát látható, hogy maga az ötlet jó. Önmegoldó feladat, odafigyelve automatikusan működik, bolondbiztos, mégis tartalmazza a korrekció lehetőségét. Mai cikkünk blogposztja...
ehunevazze 2010.06.30 08:11:56
@josepapa: "Vajon egy szimpla körforgalom miért nem megoldás? "

Mert túl nagy a forgalom.
ehunevazze 2010.06.30 08:17:17
@mahet: nem csak a 60-70 éves vasárnapi vezető a gyengébb felfogású, vannak fiatalok, középkorúak, férfiak és asszonyok, fiatal srácok és lányok is, akik nem fogják fel elsőre. De nem is kell! Ott volt a lehetőség akkor is, és ott van most is arra, hogy menjenek egy "biztonsági" kört, ez semmibe és senkinek nem fáj, addig át lehet gondolni a dolgokat, ha bizonytalan.
De láttam én már itt tolató szerencsétlent...
"Évekig ment a titkolózás, és mindenki boldog volt. A lányok nem tudtak egymásról" Következő történetünk férfi főszereplője egy igazi gazember, aki a saját csapdájába esik. Két nőt hülyít be, ráadásul még azt a baklövést is elköveti, hogy az egyiket elveszi…..
w A gyermekkor vége 2010.02.03 06:30:00
Kedves magyar radikálisok! Látom, sokan eltévedtek a hülyeség erdejében, és esetleg mellényúlnak, aztán meg jönne a sírás a nem ilyen lóról. Hadd segítsek. A valódi nácikkal meg a fasisztákkal nem foglalkozom, ők igazolatlan órával kimehetnek. Azoknak a fejével akarok…..
Nem hivatalos információ, sőt, lehet, hogy le is vetetik majd, viszont azért gyorsan leblogolom, hogy a szerdán bejelentett, 5. generációs iPod nano szoftvere tartalmazza a Nike+ szoftvert. Ez a kishír. Nagyobb hír viszont az, hogy a szoftverben benne van (vagy lesz) a Heart Rate Monitor,…..
A következő fényképek méltán érdemelték ki a világ leghíresebb képei címet. Közülük nem egy kitörölhetetlenül beleégett a retinánkba. Lássuk, vajon hányat ismersz fel segítség nélkül! (A képekről szóló információkat direkt a fotók alá írtam, hogy nyugodtan tudj…..
ehunevazze 2009.09.11 15:23:31
@boolood: és kár, hogy nincs olyan blog, ahol a magyargyűlölőknek ne folyton (pl) Anna Frank jutna eszükbe...
ehunevazze 2009.09.11 15:24:43
@KopaszMercis: na, letörölted a könnyeidet?
ehunevazze 2009.09.11 16:31:14
@tommybravo: miért magyarkodó, ha valakinek Trianon jut eszébe?