Regisztráció Blogot indítok
Adatok
far_vik

10 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Masszázs előtt: Ugye nem fog nagyon fájni??? Masszázs után: Öööö, nem horkoltam nagyon?..
Lépj be, kedves vendég!..
Tulajdonképpen amolyan soron kívüli poszt következik ma, ami nem volt előre betervezve, hiszen két napja még úgy volt, hogy Balázs hosszabb időre elvonul egy buddhista kolostorba és majd utána számol be az élményeiről. Nos, a hosszabb időből rövidebb lett, így következzen ma a beszámoló, nem kevés…..
far_vik 2019.02.08 15:15:17
@London2009: Rokon lélek :)
Lelkizóna Küzdök a kilókkal 2019.01.14 06:06:00
  Na, ez rosszul kezdődik. A vonzáselmélet hívei már most, a címnél lehurrognának, hogy ez így nem jó. Egyszerűen nem szabad a figyelmemet a küzdelemre, a kínlódásra, az ellenállásra függeszteni, mert ezzel azt éltetem, erősítem, tehát már csak ettől is folyamatos harc…..
A karácsonyi ünnepek táján a csapból is a kedves, szívmelengető filmek folytak. Akarva, akaratlanul is biztosan megnéztük az Igazából szerelmet, a Reszkessetek betörőket, vagy bármilyen szép, havas, romantikus vígjátékot, elbűvölő, szerelmi történetet. Nos, adventnek és a karácsonyi időszaknak…..
far_vik 2019.01.15 18:55:59
Ma látható fotóink 1981-ben készültek. Akkoriban a sivatagi ország lakosainak száma alig haladta meg az egymilliót. Ma már csaknem kilenc és fél millióan lakják. Nem a népszaporulat ilyen magas. A lakosság 75%-a (!) bevándorolt, vagy tartós vendégmunkás...
Már ezer éve tervezgetem, hogy készítek egy rajzfilmes toplistát, hiszen a legtöbb esetben a rajzfilmek egy egész gyermekkort meg tudnak határozni. Mindenki nézi őket, és mindenki szereti őket. Épp ezért talán nem is lehet kijelenteni 100%-osan, hogy melyik a legjobb, mert rengeteg olyan alkotás…..
Hosszú, hosszú szünet után újból belevágom a fejszét a blogírás göcsörtös tuskójába, remélem, ezúttal gyakrabban tudok érdekes olvasnivalóval jelentkezni. 2022-t írunk. Tavasz van, de hideg, és baljós erők járnak a világban. Elkel a belső tartás, erő. De megint elsodort az élet és a sok…..
Háborúk mindig voltak és lesznek az emberiség történelmében. Belegondolunk néha, hogy milyen szerencsések vagyunk, hogy békében élhetjük a napjainkat? A kis mindennapi mérgeink közepette, amikor nagyszüleink néha korholóan ránk szólnak, hogy ez semmi ahhoz képest, ami a háború…..
egy jó tollú, humoros blogot írogató ismerősöm, amikor vagy 7-8 évvel ezelőtt egy ígéretes, de pár bejegyzés után hosszan szünetelő internetes naplót többször is hiába nyitott fel, nem talált új bejegyzést. Hát ja. Gőzölgő fejjel öntözöm a paradicsomot, a nyamvadt babot, de már a szilvafákat is,…..
Zerbocsánat! A tél a masszőrnek, a nyár a szobafestőnek szezon... Hamarosan jövök és hozok olvasnivalót!..
469       Február 5.  Csütörtök A Kónya csak nem nyugszik, ma kést nyomott a kezembe és lerángatott a zöldségraktárba. Bálákban álltak a krumplis zsákok. – 15 zsák krumplit kell megpucolnod, kettőre kész legyen, mert letépem a tököd! Sunyi arcán…..
„A világ legokosabb/legszebb/legjobb embere” – magunkról inkább ne állítsuk… A világ legjobb… - az így kezdődő mondatok legyenek bármely meggyőzőek, meglehetősen szubjektív értékítéletet alkotnak. „A világ legrosszabb gyereke” – na ez legalább a legjobb magyar gyerekfilmek sorába tartozik.   A…..
Fodrászok mesélik, hogy már kislánykorukban órákig fésülték a papát, mamát, nagymamát... Autószerelők pályájának indulására szétszerelt (és többnyire soha többé nem működő) kisautók emlékeztetnek. Én ebben a szakmában ilyen korai magamra eszméléssel nem dicsekedhetem. Még 1985-ben, főiskolás…..
Természetesen azért, mert ilyen még biztos nincs a Zinterneten. Illetve, most már van. Tehát nem keverhető, könnyen beazonosítható. Fontos dolog ez manapság... A cím eredete egy bizonyos cetli, ha minden igaz, akkor 1992-ből, melyet valahol őrzök, de mostanában nem volt időm előkeresgélni. Valami…..
  Kedves Látogató! Ez itt a Vityamasz blog, egy tanár-művelődésszervező-természetgyógyász működésének legújabb színtere! Az elmúlt évek során, amióta fáradt, lazításra, nyugtatásra és erősítésre szoruló, gyakran beteg testek (időnként lelkek is) vannak a kezem alatt, sok tapasztalat és sok…..
Isten hozott kedves érdeklődő a blogomon, naplóm oldalán, morfondírozásaim színterén! Még nem találsz itt sok olvasnivalót, jelenleg több cikken dolgozom egyszerre. Már csak kis türelmedet kérem, és olvashatsz, nézelődhetsz, töltekezhetsz és tanulhatsz. Akár vitatkozhatsz is, vagy kiegészíthetsz.…..
Kerékagy Kétkerekű mosdó 2011.11.17 17:05:00
Egy lepukkant régi biciklinek talált új funkciót Benjamin Bullins, amerikai dizájner. A kiselejtezett gépet szokatlan helyre, a fürdőszobába építette be a New Orleans-i tervező úgy, hogy még egy polcot is kiváltott vele...
far_vik 2011.11.17 20:27:28
@Vampirelady: Ja... sípcsonttal, vagy térddel...
 Nem csak Magyarországon szálltak rá a rendőrök a macskaszem nélküli járművekre, hanem az Egyesült Államokban is, ahol ez még a mienkénél is viccesebb eredményekhez vezetett. Nyolc amis vallású személyt tartóztattak le Kentucky államban, mivel nem voltak hajlandók prizmát…..
Ha nincs jobb ötleted, vetesd le a főszereplő ruháját, mondja a marketinges álmoskönyv, esetleg rakj mellé kisgyereket kölyökkutyával, és minden rendben lesz. A nepszamlalas.hu részére a Femina Group készített három reklámot, egy csöcsöset, egy kisgyerekeset és egy nem…..
Mai pszichedelikus retró divatvideónk a '70-es évekből származik, és a ICI Fibre gyár által kifejlesztett crimplene nevű, alakját kivételesen jól tartó, vasalást nem igénylő - és a kommentekben feltörő gyermekkori emlékek szerint gyakorlatilag elviselhetetlen műszálas anyagot…..
Az RTL tegnap esti Híradójának szerkesztője vagy beteges vonzalmat érez a bűnügyek és tragédiák iránt, vagy annyira nem történt semmi az országban/világban, hogy nem tudta mással kitölteni a 35 perces műsor első 20 percét, mint ártatlan vidékire törő kommandósokkal,…..
Megfigyelhettük, hogy az énekes tehetségkutató műsorokban egy-egy produkció után a szereplők elsírták magukat (Tabáni István, Tolvaj Renáta, Janicsák Veca, Szíj Melinda, stb.) A zsűri általában nem értette, hogy miért sírnak egy kitűnő előadás után. A katarzis miatt.…..
far_vik 2011.05.06 13:23:09
testmódosítás Sebek nyakon 2010.11.17 16:21:00
Ritka az a felkérés, amikor valaki egy konkrét minta helyett csupán sebhelyeket szeretne magának csináltatni, de a lehető legbiztonságosabb módon. Érdekesek az ilyen típusú vágások, hiszen fontos hogy a legyógyult állapot a lehető legjobban hasonlítson egy véletlenszerűen…..