Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mate2003

0 bejegyzést írt és 195 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Baukó Őrmester jelentkezik ma este, immár sokadjára, nem hittem volna, hogy valaha ezt leírom (és már most meg is bántam), de picit hiányzik a dementor. Rögvest tájékoztat minket, hogy Vivien elérte a vágósúlyt, jöhetnek a böllérek! De előbb VENDÉG, mégpedig Era. Hát ez csodás, megkapta a…..
mate2003 2018.11.18 19:38:36
m.blog.hu/co/combatgear/image/ruh%C3%A1k/15m_hadioltozet/img_20180306_093328.jpg

Ki az az igénytelen, aki nem képes olyan betűtípust választani, amelyben van rendes MAGYAR ékezetes betűkészlet?!
Használja mindenki egészséggel az új ruházatot!
Nekem, civilként sokkal jobban bejön ez a minta, mint a korábbi mintázat.
Az ÖTT-ok "használt" ruhái talán egy fokkal még szebbek, de ez a minta is nagyszerű!
2016-ban sorozatos formában élesztették újra a Halálos fegyver-filmeket, de a próbálkozás nem lett egy sikertörténet. Idén tavasszal botrányos körülmények között távozott az egyik főszereplő, Clayne Crawford, aki Mel Gibson szerepét örökölte meg. Már ekkor úgy tűnt, hogy nincs minden rendben a…..
Van ugye ez, kicsit savanyú, kicsit sárga, de ez van: És van ez, amitől leteszed a hajad: Storm surge will be a huge factor for Hurricane #Florence Check out what it might look like with @TWCErikaNavarro: pic.twitter.com/TPqTZTmiAM — The Weather Channel (@weatherchannel) September 13,…..
A tavaly decemberben elindított Korhatáros szerelem volt az TV2 első rendes, heti sorozata, és annyira bejött a csatornának, hogy menten rendeltek is belőle egy második kanyart. SŐT, az étvágy megnőtt, az állami reklámköltésből meg folyt be annyi, hogy abból még egy másik sorozatot is ki lehetett…..
Az ugrás után az van, amit a cím ígér, nem több, nem kevesebb, viszont rajta van MINDEN fontos esemény, szóval csak annak javalljuk a kattintást, aki már látta az első két évadot. Viszont referenciának későbbre is jó lesz. (Innen)..
Ahogy azt korábban megírtuk, a jövőre befejeződő Trónok harcát nem fogja csak úgy elengedni az HBO, hülyék is lennének, hiszen a hetedik évadra nemhogy az HBO de a mai sorozatvilág egyik legnézettebb portékája lett. Egy ilyen franchise-t akkor sem szabad elereszteni, ha elképesztően sok pénzbe…..
mate2003 2018.06.09 09:27:06
@belert: Valakit érdekel még a könyv?
Én becsületesen elolvastam a könyveket, de igazából nem tudom, hogy megvenném-e az úja(ka)t, ha valaha elkészül(nek)... számít?
Sokszor írtunk már róla, hogy az Origo címlapján szinte külön hely van azoknak a híreknek, amik vérszomjas bevándorlók bűneiről számol be. Sokszor ezek ugyan több hónapos, vagy éves hírek, de ezek általában nem számítanak. Ma a címlapon beszámoltak Mamoudou Gassama hőstettéről, aki úgy mentett meg…..
mate2003 2018.05.28 18:18:36
comment:com Ez nektek bajusz? 2018.05.17 11:44:44
Vannak olyan ikonikus dolgok, melyek úgy hozzánőttek egy-egy karakterhez, hogy azok nélkül az illetőt nem lehet komolyan venni. BB Évi nyuszis baszópapucsa, Berényi Miki kopasz feje, Magnum bajsza. És baszki, Tom Selleck úgy hordta azt a bajuszt, meg a tökét láthatóan rémesen szorító, a combtőnél…..
Nagyon ütős sorozatot hozott össze Tom Hardy és az apja, Chip Hardy. A Ridley Scott produceri irodájával és az FX-szel közösen készített Taboo 6-7 milliós nézettséget produkált, a BBC pedig most megerősítette: az A-listás színésszel a fedélzeten fog érkezni a XIX. századi London mocskos alvilágában…..
  A Best magazin a forrás, a 24.hu az első körös átvevő, szóval tőlük az infó: a Fókuszból, korábban a Híradóból is ismert, a Házon kívül és a XXI. Század munkatársaként is számon tartott, pályafutását a Barátok Közt szereplőjeként kezdő D. Tóth András úgy döntött, inkább feleségével közös,…..
mate2003 2018.04.20 08:06:16
Folytatódik is, meg nem is a TV2-n a Vigyázat, gyerekkel vagyok! című műsor. A TV2 közleményt adott ki, amiben azt írják, hogy megújul a műsor, a családi kvízshow hamarosan Vigyázat, szülővel vagyok! címen folytatódik. Ebben pedig a hírességek szüleikkel együtt érkeznek a stúdióba és az ők vicces…..
mate2003 2018.04.16 16:10:28
@retrodj: Csakis! A TV-m első 100 csatornáján a Mezzo Tv van beállítva, a több 899-en pedig felvételről megy a régi Duna Tv-s akvárium... :)
Tessék elképzelni, hogy 1995-öt írunk, Peter Jackson csak egy közepesen ismert, tehetségesnek tartott hippi Új-Zélandról, akinek eszébe sem jutott, hogy meg kéne filmesíteni Tolkien regényfolyamát. Bezzeg a Horváth Ádám vezette köztévének! És érdeklődtek is a jogtulajdonosnál, hogy mégis, lehet-e…..
Naszóval. Van az a mondás, hogy ha sárga és hápog, akkor kacsa, hiába üvöltöd, hogy ló. Ezen egy "eredeti" címke sem segít egyébként. A TV2 új vetélkedője az RTL A Fal című licenszműsorának egyértelmű és pofátlan nyúlása, pont olyan, mint a Való Világ volt a Big Brotherről, és ezzel ezt a részt…..
Fuck yeah. Dátum még nincs. Az elsőről írtam kritikát, ilyet: A Marvel legkeményebb sorozata lett a Punisher Frank Castle dühös. Nem úgy, mint mi, amikor elmegy az orrunk előtt a villamos, vagy az a gyökér a másodikról megint megszívat a lifttel, nem. Franket elemészti a méreg. Frank nem a…..
Új zsűritagokkal és új műsorvezetőkkel indul A Dal 2018, írja a Bors. A közmédia hetedik dalválasztó shownak nevezett műsorában Zséda és Caramel helyett Schell Judit és Mező Misi, a Magna Cum Laude énekese ül a zsűribe. Az eddigi műsorvezetők, Tatár Csilla és Harsányi Levente helyét pedig Rátonyi…..
Családi idillel kezdünk: Apa tanítja lányát gitározni. Hamar átvált azonban a jelenbe a képsor, így kiderül, az idilli képek már a múlté, csak visszaemlékezések, Apa már csak egyedül pengeti a húrokat. Hirtelen váltással máris a bosszú pillanatait láthatjuk,…..
mate2003 2017.12.05 15:23:47
@p3d3str1an: én végignéztem az általad említettek nélkül is, zéró előtanulmánnyal. Meg se' kottyant... Ne aggódj. Nézd tovább! :)
Azaz Alex Høgh Andersen dán színész, aki kis sörözés után tud ilyet. Az új évad november 29-én kezdődik a History Channelen.  I like this way of promoting season 5 of @historyvikings. This was way too much fun! Public Service announcement: Apparently you're allowed to drink beer and throw…..
mate2003 2017.11.22 09:18:56
@RTB: a Last Kingdomot én is elkezdtem nézni, de most nem tudok belőle felidézni semmit, csak, hogy nagyon gyengének találtam és abbahagytam a nézését...
(Közben még a Black Sails jutott eszembe, hogy azt is mennyire vártam és igazából abban is csalódtam - leeresztett lufiként hajítottam a szelektívbe...)
Nagyon reménykedtem, hogy ma már nem kell több Demcsák Zsuzsával kapcsolatos hírt betennem, de sajnos nem így lett. Vujity Tvrko nemrég posztolta Facebook-oldalán, hogy a jövőben Bombera Krisztinával vezeti majd az ATV reggeli műsorát, az ATV Startot. Ezt a műsort, a Kálmán Olgától örökölt Egyenes…..
Egyszerű vidéki gyerek vagyok, engem kilóra meg lehet venni azzal ha valaki egy kőkemény akciósorozat alá metált kever aláfestő zenének, azzal meg pláne, ha az a zene mondjuk a One a Metallicától. És akkor arról még nem is beszéltünk, hogy a trailer elején akusztikus gitáron tolják az elején a…..