Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KalmarSzilard

5 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A kecskeméti Mercedes gyár a magyar gazdaság egyik legerősebb szereplője. Hasonló nagyságrendű, gazdaságilag autonóm, azaz a magyar politikai és gazdasági elittől független cég nem sok van az országban...
Semmi meglepő nincs abban, hogy Bochkor Gábor és férfi kollégája egy rádiós műsorban közösen megalázzák a műsorvezetői kollektíva női tagját. Ez a brand, ez Bochkor egyik fontos védjegye, őt ezzel együtt adják el, ezzel együtt veszik meg...
Hárommillió ember nyomorog, ugyanennyi tengődik, félmillió elmenekült. Munkáshiány a nagyobb városokban, reménytelen munkanélküliség egész országrészekben. Magyarországon nem csak politikai válság, de mélyülő társadalmi és gazdasági válság is van. Kiutat kell találni ebből a reménytelen helyzetből,…..
Az óvodában ma délután pár anyuka beszélgetett és meglepő módon politizáltak is. Egyikük viccesen megkérdezte állapotos barátnőjét, hogy gyermekvállalásban milyen szerepe volt Matolcsy Györgynek. A kérdést viccesnek szánta, de a válasz egyértelmű és nyers volt. Ha a…..
Valamikor Kádár János mondotta volt, hogy „a krumplileves az legyen krumplileves”.Kiborulunk? Hasonlóan vagyok a kerületi dolgokkal. Ez egy sokszínű hely, város a városban, aki el akar intézni valamit, annak nem kell kimozdulnia erről a pár négyzetkilométerről.Ezt…..
 Már több mint egy hónap telt el azóta, hogy utoljára antifasiszta tüntetésen jártunk. Kezdett is bizseregni a tenyerünk, na meg ezért fizet minket a Viktor, úgyhogy a kedd délután ott talált minket Lelky Lolával a MEASZ és a [demokratikus hálózat] újabb rendezvényén a…..