Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ernobius

0 bejegyzést írt és 121 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Úgy tűnik, az istenek vagy maga Zandagort nagyon nem akarja, hogy rendben elinduljon az s8. Az még a kisebbik gond, hogy volt pár bug a fantomok körül, ami miatt jó páran, akik titokban akartak játszani, kapásból lebuktak. De most nagyon úgy néz ki, hogy komolyabb baj van a szerverrel,…..
Van egy jó meg egy rossz hírem. Kezdem a rosszal: most péntek helyett jövő kedden indul csak az s8. Tehát június 19-én kedden este 6-kor. A címbeli kérdés megválaszolására pályázatot hirdetek, mert most így hirtelen nem ugrik be semmi.....
"Még több, mint nyolc óra ebben az átkozott fülkében! Ha legalább egyedül utazhatnék!" Roberts kapitány rápillantott a vele szemben ülő nőre, majd gyorsan el is nézett, nehogy az észrevegye, és beszélgetést kezdeményezzen. Nem mintha bármi baj lett volna vele. Emilynek hívták.…..
Az s2/s3-váltás, vagyis 2010 ősze óta nem volt ekkora átalakítás, mint most az s8-ra. A különbség csak az, hogy akkor a multik visszaszorítása volt az egyik legfőbb cél, most a játékélmény gazdagítása, a szövetségen belüli együttműködés erősítése és a játék elejének…..
Egyre jobban beindul a zandagortos 3d modellezés. Kezdte Norris egy Nemesis-szel, aztán Teuton készített el több űrhajót Blender-ben, nemrég pedig Sikoyka rakott össze egy anyahajót SketchUp-ban. De az eddigi legösszetettebb alkotás Scott McBayer frissen megjelent videója: Le a…..
A szemfülesebbek már észrevehették, hogy az angol Zandagort-honlap kb egy hónapja megújult. Most jutottam el odáig, hogy a magyart is ahhoz igazítsam. És hogy mire fel ez az átalakítás? Az egész nyár végén kezdődött, amikor meg lett hirdetve a Zandagort Logópályázat, azzal a…..
ernobius 2011.02.26 09:04:19
@Zandagort egy rajongója: Szerintem is :)
Yaulk, a bolygóvadász rendhagyó írása egy exobolygóról, és arról, hogyan léphet ki a Zandagort név az ismeretlenség homályából egyenesen a világűrbe. Gratulálunk a felfedezéshez! Nyilván sokaknak a Zandagort játékosok közül nem kell elmagyarázni azt, mit jelent az…..
Reznov első írása, egyből egy kétrészes novella a hősökről általában és konkrétan... Ha sötét korok, nagy hőstettek, akkor virágkorokban már nincsenek is hősök? Valószínűleg sokan így gondolják, de tényleg így lenne? Sőt, ha tovább viszem a gondolatmenetet, mi az, hogy…..
ernobius 2011.01.23 15:45:08
Rég volt már Zanda-novella. Most Zoárd Arcas örvendeztet meg mindenkit egy remek írással és meglepő elméletével Zharg'al Tanítványairól... Vannak, akik szerint naiv vagyok. Naiv, mert mindent elhiszek, amit a vezetőink mondanak. Vakon követem az utasításokat, és fanatikusként…..
Az s1 mintájára most is készült egy térképes összefoglaló Flash-ben az egész fordulóról. Nem ágyazom be ide, nehogy bárkinek szétfagyjon a böngészője, de a képre kattintva megtekinthető: A play gombbal indul el, és a csúszkával lehet részletesen is végignézni az érdekesebb…..
ernobius 2010.10.15 08:00:19
ernobius 2010.10.15 08:01:17
Mit csinál Vash és Jachyra, ha véget ér egy forduló, és még nem kezdődik az új? Nekiáll sakkozni a flottákkal... (D 10 750, NY 15 000) ... UPDATE: október 14-én a meccs véget ért: ..
ernobius 2010.10.07 19:43:16
Bár a galaxis állapota ezt nem egészen tükrözi, győzött az emberiség. Zandagort legnagyobb flottáját nemrég szétverték, a maradék pedig belátta, hogy a további harc esélytelen, és inkább lelécelt a hiperűrbe. Hogy Zharg'al Tanítványai hova tűntek, az egyelőre rejtély. Jól…..
24 órával Zandagort érkezése előtt egy kis szórakozás II. Zoárd Arcas tollából, A les folytatása... Oguz immár fél lábbal a sírban volt. Arca egyre görcsösebben meg-megrándult, szemeit nem bírta kinyitni. Mégis, a legijesztőbb az arcszíne volt. Nem az a tipikus bőrszín, amit…..
És itt a várva várt folytatás Ernobiustól... "Készülünk a Háborúra." Ez a három szó visszhangzott Khalassum és az egybegyűltek agyában... A Háború... sokat hallott már róla hősünk, de sohasem látta. Képet is csak az iskolai humántörténelem órán. De akkor is keveset. Túl…..
Ernobius érdekes gondolatot vet fel Zandagort céljaival kapcsolatban. De ezt majd csak a második részből tudjuk meg. A szerző kiegészítése: "a cím és szövegegész viszonya, de igazából minden, az olvasó szárnyaló képzeletére bízattatik. Fogyasszák egészséggel!" "Húzd ki…..
ernobius 2010.08.18 08:26:42
ernobius 2010.08.18 16:51:35
th {text-align: left; font-size: 8pt; font-family: arial; border:1px solid #646464 !important;} td {text-align: center; font-size: 8pt; font-family: arial} tr.cimsor {background: rgb(220,220,220)} tr.cimsor th {text-align: center} játékosok száma regisztráltak1 354 az elmúlt 7 napban…..
ernobius 2010.08.15 22:20:54
Valószínűleg az eddig legmunkásabb Zandagort-fanvideó készült el nemrég. Ricsi121 megtervezte és megépítette, Peter megvágta, az eredmény pedig fantasztikus. ..
ernobius 2010.08.15 22:18:05
II. Zoárd Arcas következő története. És mégis, te, aki az óriási eget fürkészi szemmel és géppel azért, hogy megismerje léte értelmét és célját, magad is gép vagy csupán. Ne repülj messzire, maradj a felszínen! Nézzél magadba, és megleled a…..
ernobius 2010.08.13 19:40:48
Némi késéssel... th {text-align: left; font-size: 8pt; font-family: arial; border:1px solid #646464 !important;} td {text-align: center; font-size: 8pt; font-family: arial} tr.cimsor {background: rgb(220,220,220)} tr.cimsor th {text-align: center} játékosok száma regisztráltak1 406 az…..
Bo Heckl, lapunk elismert, Assange-díjas újságírója, szenzációs anyaghoz jutott, amit ezúton osztunk meg nagyra becsült olvasóközönségünkkel. Az alábbi fotó a Zandagort Kutató Intézet egyik új felfedezéséről készült, egy ismeretlen eredetű monolitról. Hogy a cikket miért…..
ernobius 2010.08.07 14:06:25
Réges rég ki akartam ezt posztolni, csak aztán elfelejtettem. De jobb később, mint soha... Honnan tudod, hogy Zandagort-függő vagy? Ha irigykedsz a Földre mert mind az 5 bolygótípus egyszerre van és több mint 6 milliárd lakost is elbír. Ha földrajz órán felhívnak felelni és…..
A folytatást követelők örömére itt van II. Zoárd Arcas következő fordulóvégi írása. Még három várható. - Uram? - kérdezett értetlenül a tizedes, amikor a főhadnagy a tányérja mellé tette a leheletvékony, szürke színű elektronikus noteszt. - A parancs, hogy menjen le a…..
II. Zoárd Arcas története egy halálba tartó tengernagyról... Három év. Három hosszú, szabvány éve annak, hogy utoljára járt otthon. A hosszú szolgálat mégis hiábavaló volt. Hiába hagyták el a galaktikát, nem találták meg azt, akit kerestek. Pedig itt van a közelben, ez már…..
ernobius 2010.07.29 09:12:12