Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BatPista

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Úgy adódott, hogy Bodajkra kellett látogatnom. Elvben roppant egyszerű, vonattal Székesfehérvárig, a fehérvári állomástól egy alkalmas busszal az autóbusz-pályaudvarra, majd onnan egy másik busszal Bodajkra. A gyakorlat kissé bonyolultabb...
BatPista 2017.08.05 19:42:29
@Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn:

Amit ugyan ész nélkül sikerült megoldani, ugyanis akkor is menekült volna mindenki onnan, ha a parkolókat átfestik buszsávra, bár nyilván párszáz millióval kevesebbe került volna.
Számos jogi eset után (Dániában, Hollandiában, Olaszországban) a The Pirate Bay most Portugáliában néz szembe jogi eljárással. Az ACAPOR egy portugál szervezet, amely a helyi film kölcsönzőket képviseli és keresetet nyújtott be a Portugál Kulturális Minisztrériumnál, hogy…..
A kuruc.info nevezetű magyarfajvédő szennyportál mérhetetlenül kiakadt azon a bűnügyön, amelyikben a megállapított tényállás szerint négy roma úgymond tőrbecsalta a rendőröket, akiket aztán meg is fenyegettek. Az elkövetők azonban mindezért nem a – kuruc.info főokosai…..
BatPista 2010.01.20 20:58:19
"Az interneten olvasva jutottam el az Önök honlapjára. Ez adta számomra talán az utolsó esélyt a segítség kérésre.2004-ben vettünk fel ingatlanfedezetű lakáshitelt, amikor házat vásároltunk gyerekemnek, de sajnos a hitelt csak úgy adta meg a bank, hogy a megvásárolandó és…..
az autonak azé enyi a az ára mert van rajta hitel az alényeg nem muszáj atválani a hitelt hanem közjezö által átadom a kocsit és ön füzeti továb nem kel bankba menyünk csak 1 jegyzöhöz és má vihetti is a kocsit makximum 50km körzetbe adom át. 2 éve felvetem rá 3300000ft hitelt…..
BatPista 2010.01.07 15:48:57
Az előző részben már szemügyre vettünk néhány pénzintézeti trükköt, amikkel a lakáshitelért folyamodó ügyfeleket kopasztják meg. Ha netán deviza alapú hitelről van szó, akkor újabb lenyúlásokra vetemednek a hitelnyújtók.Devizaárfolyam meghatározása. Bár deviza alapú…..
BatPista 2009.12.20 15:46:10
@törppapa: Jah,kivonulnakÉs mi történik akkor?Jönne helyettük 200 másik,azonnal.Nem az a kérdés,melyik bank van itt,hanem hogy kiknek az érdeke az,hogy ők legyenek itt?É
Olasz fórum Berluscolandia 2009.12.05 16:00:00
Szardinián ingatlan eladó! 80 holdas parkban, tavakkal, mesterséges vulkánnal, több úszómedencével, extra riasztórendszerrel, 2600 m2-es luxusvillával, biztonsági bunkerekkel, egy ókori amfiteátrummal, különleges kaktuszokkal és száz éves olajfákkal. Irányár: 450 millió…..
Az előző poszt hatására ill. azt folytatván gondoltam, hogy egy kicsit bővebben foglalkozzunk a panelprogram témájával. Tehát a legfontosabbak, mi is a panelprogram? Iparosított technológiával épült lakóépületek energia-megtakarítást eredményező korszerűsítésének,…..
Ezt a posztot azért írtam, hogy megtaláljak egy nagyon régi pornófilmet. Amikor a nyolcvanas évek elején felső tagozatos lettem, az osztályban talán két gyereknek volt videója. Az egyikük Z. volt, akinek az apja külügyes volt vagy krupié - nekem mindegy volt, mert egyik szót sem…..
A minden idők legrosszabb beköszönőszövegével indító Legénykonyha nem akkora baromság, mint amekkorának a legelső adás legelső pár percéből tűnik. Hajós András lassan indul be, lassan találja meg a szerepét, persze amíg Hajós szerepet keres magának, addig peregnek a percek,…..
Év eleje óta folyt az agyament per, amelyet az amerikai royalty-gyűjtő jogkezelő, az ASCAP indított az AT&T telefontársaság ellen. Az ASCAP azt szerette volna kimondatni a bírósággal, hogy valahányszor megszólal egy mobiltelefon, az egy valamiféle zenei műalkotás nyilvános…..
Sziasztok! Mivel elérkeztünk a vasárnaphoz, ezért először is várom a BB díj jelöltjeit, másodsorban pedig közzéteszem a Hét Dolgozója kitüntetés várományosainak névsorát.   Íme: epres négercsók, respecta /01, Strici   Véleményem szerint Ők voltak a héten a…..
comment:com Ügyesen nyúlt az RTL 2009.10.11 15:47:00
A magyar valóságshow-felhozatal a nemzetközi trendeket követi, kevés olyan reality születik a magyar kertévék berkeiben, aminek nem egy brit, holland, német, vagy amerikai műsor lett volna az eredetije. Az RTL Klub 2007-ben már megpróbálkozott egyszer az össznépi tehetségkutatással,…..
tvblog Fenyegetik Joshi Bharatot 2009.09.24 18:33:00
Öntsünk tiszta vizet a pohárba: nem nézem rendszeresen Joshi Bharatot, inkább csak részleteket kapok el a műsorból. Viszont ezek láttán sosem értem a habzószájú véleménynyilvánítókat, akik valószínűleg nem nézik a talkshow-t (vagy nézik, hogy utálkozzanak, mint Howard Stern…..