Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Csumpitáz Alfréd

0 bejegyzést írt és 369 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mindenkinek van most története David Bowie-ról, miért pont a Coldplaynek ne lenne. Mondjuk kissé fura a történetük, illetve, hogy ezzel büszkélkednek. Will Champion dobos árulta el, hogy egyszer írtak egy számot, amiről úgy gondolták jó lenne hozzá Bowie hangja. El is küldték neki, Chris Martin…..
Csumpitáz Alfréd 2016.01.20 12:30:57
Jogosan hiányoltátok a 21 utált zenekaros cikkünknél a magyar mezőnyt. Ezt jelen írással igyekszünk is pótolni nektek! Mivel a közönség szava szent, a kedvetekért összeválogattunk egy kis háztájit, lássuk, kik azok a magyar bandák, akiket elítél a közvélemény egy része,…..
Ha nem a legjobb. A Perihelion Zeng című albumáról beszélek, ami lényegében a második Perihelion-lemez, de az első, ami ténylegesen ezen a néven jelenik meg. (Az elsőnek a címe lett a zenekar mai neve.) Ezen már semmiféle hörgés, károgás nincs, csak tiszta ének, ami néhol ugyan…..
Csumpitáz Alfréd 2015.10.20 14:03:31
Vagy, mint a Black Sabbath esetleg az Iron Maiden. Ezt Chris Kael basszusgitáros nyilatkozta, aki persze tisztában van vele, hogy ez elérhetetlen, de olyan nagy az önbizalma, olyan magasra pozicionálja a zenekarát, hogy simán az említettek nyomába lépne. Azt mondja, milliós…..
2015 szeptember 8-án egy magyar online tévé egyik operatőre Röszkén dolgozott, éppen a menekülteket filmezte. A rendőrök közül kitörő menekültek közül az esetről készült videófelvételek tanúsága szerint először egy kislányt, majd egy gyermekével a karjában menekülő…..
Csumpitáz Alfréd 2015.09.30 15:20:31
@smitpal: Hihihi hahaha. Nyomoznak az amerikaiak? Oszt' hogy nem tudják elfogni, ha Ronaldoval kézenfogva sétálgat, meg nyilatkozik mindenütt? És neked személyesen mondták az amerikaiak (akik nyomoznak), hogy nyomoznak? Mert az ilyen terroristák utáni nyomozást az utolsó magyar foteltrollnak is elújságolják...
Fehér kivitelben jelképe a békének, szelídségnek, gyengeségnek, szentléleknek. Elvakult szerelmes viszonyban klasszikus becenévként használatos, és mi sem természetesebb annál, mint hogy az egymás társaságát élvező párok turbékolnak.Városi megjelenése azonban kevésbé…..
A Florence + The Machine talán eddigi pályafutása csúcsán érkezett a Szigetre, mégis jóval kevesebben voltak kíváncsiak rá, mint arra a Robbie Williamsre, akiről ez közel sem volt elmondható. Persze ez…..
Az, hogy a konzervatív oldal, és a Fidesz seggéből a nyelvét csak elvétve és akkor is nagyon rövid időre kihúzó haveri sajtó számára a homoszexualitás egy olyan métely, amit titkolni kell, mint a búcsúban megesett unokahúgot, vagy a református nagybácsit, aki ki tudja mit…..
A méreg és a mérgekkel való gyilklás nagyjából egyidős az emberiséggel, és számos borzasztó dolgot elkövettünk vele. Ékes példája annak, hogy az emberiség közelről sem csak szépre meg jóra használja a tudományt, hanem leírhatatlan borzalmakat művelünk vele - méghozzá…..
Lángoló Gitárok Dani te bitangó 2014.09.30 09:02:18
Ha én gazdag lennék... Dani, te kis huncut, hát van az a pénz? Van az a pózerség? Van hát! Azért a Nuclear Blast is elég vicces, hogy egy ilyenhez a nevét adja. Külön érdekesség, nemcsak a minőségi zene és klip, de a videó alatti zenekari elérhetőség is, ami egy török…..
– Előre elnézést a keresetlen őszinteségért. Az RTL Klub vezetői abból indulnak ki, hogy az intellektuális képességek sorrendje a világban nagyjából a következőképpen néz ki: Teremtő, Jézus Krisztus, RTL Klub-vezetők, majd utána jön a mindenki más, a világ összes…..
világnéző Keleti zárás? 2014.08.07 08:21:01
   Egyelőre nem látszik a Nyugat és az Oroszország közötti ellentétek megoldása, ami nagyon érzékenyen érintheti egyes országok gazdaságát, köztük Magyarországét. Ez igen rossz hír, hiszen a jelenlegi magyar politika egyik gazdasági célkitűzése a keletre való export…..
Az Artisjus ismét rémisztget bennünket az aktuális, tavaszi magyar zenei toplistákkal. Ráadásul most a szokásos YouTube- és Facebook-lista mellett kiadták a MAHASZ lemezeladási, rádiós játszási és online streaming toplistáit is, csak hogy még jobban árnyalják a hazai…..
Addig is itt egy új dal róla. Énekelnek benne rendesen. És bár azt mondták, hogy ordítás már nem lesz, azért egy kicsi mormogás ebben is van. Az a címe, hogy Chimes At Midnight. Ez az egyik a 15 új dal közül, de a lemezen csak 11 kap helyet. Így is lesz vagy hatvan perces, ami kicsit…..
Csumpitáz Alfréd 2014.06.03 17:22:41
Azt mondja Lukács Laci Tankcsapda-frontember, hogy a Köpök rátok című új daluk mindazoknak szól, akik az elmúlt években megvádolták őket azzal, hogy már nem olyanok, mint régen, meg hogy eladták magukat. Mindezt a dal klipjéhez tartozó werkfilmben nyilatkozza (alább látható) sok…..
Folytatván toplistás sorozatunkat ezúttal ismét egy műfajt (vagy inkább stílust?) veszünk górcső alá: a film noirt. Az elnevezés („fekete film”) – ugyan zömében hollywoodi alkotásokra vonatkozik – francia kritikusoktól származik, Nino Frank alkalmazta először az amerikai…..
Csumpitáz Alfréd 2014.04.27 09:48:36
A Mandiner az elmúlt napokban különböző irányultságú véleményformálók cikkeit közölte az elmúlt négy év értékeléséről. A választás után rátérünk a következő, 2014-2018-as ciklusra: egy új cikksorozatban a Mandiner szerzői, bloggerei mondják el, mire számítanak,…..
Csumpitáz Alfréd 2014.04.07 16:37:30
@dr. Kóser Malac (a legnagyobb demokrata)!: Jesszusom, hogy mondhatsz ilyet! Akkor most nem ülne Pozsgay szocializmuscsináló ÚR, a NER díszpáholyában Szűrös Mátyás másik szocializmuscsináló ÚRRAL, vagy mi lenne szegény Martonyival, aki pechjére 1989-ben lépett be az MSZMP-be. Hagyjuk már! Olyan az elitünk, hogy messziről büdös, a mostaniaknak sincs jobb szaga a szocialista szarnál.
"A Fidesz-KDNP olyan átütő erejű győzelmet aratott, amelynek jelentőségét ma még fel sem lehet mérni.Magyarország ma a legegységesebb nemzet Európában." - mondta tegnap éjjel Orbán a győzelmi beszédében.Az "átütő erejű győzelem" azt jelentette, hogy elveszítették a 2010-es…..
Csumpitáz Alfréd 2014.04.07 13:49:40
@Transylvanianmixedgrill: Azok nem a kivándorolt magyarok, hanem a határon túli, kisebbségben élő magyarok, akik levélben szavazhattak. Az ő szavazataik 95%-a ment a Fideszre.
Az új Polgári törvénykönyv érdekesen illeszkedik vagy éppen nem illeszkedik a magyarországi hogyishívjákba, nevezzük talán általános társadalmi attitűdnek, elvárásnak vagy hozzáállásnak. Az embereknek ma egyre inkább az az elvárása az állammal szemben, hogy az oldja meg…..
Vastagbőr Hétből négy 2014.02.28 09:15:00
Az Eurostat a legfrissebb tanulmányában a Horvátországgal kiegészült EU28 régióit vizsgálta meg, összesen 272 régiót, az egy főre jutó GDP alapján (2011-es adatok). A 272 régió utolsó, legszegényebb 20 régiója között 4 magyar régió szerepel. Úgy, hogy 7 magyar régió…..
Az egész Grammy gála közönsége állta lötyögött a Daft Punk Pharrell Williamsszel, Nile Rodgersszel és Stevie Wonderrel előadott Get Luckyjára. Némelyikük (Steven Tyler, Yoko Ono stb.) igen mulatságosan tolja, de legalább jól szórakoznak. Alább még pár (nem hivatalosan…..
Kétfajta hírt szeretünk nagyon írni itt a Lángoló Gitároknál, metallicásat és Justin Bieber-eset. Ennél fogva a fenti videó láttán hirtelen nem is tuduk hová kapjunk izgalmunkban, kivert minket a víz és hosszasan passzolgattuk egymásnak a feladatot, hogy ki írja ezt meg. A videón…..