Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kissss

0 bejegyzést írt és 62 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Új klipet forgatott a budapesti Kozmosz punkrock zenekar az Az Okosak Földje című tavalyi EP-jük címadó dalához. "Ezt a szép videót október 23-ára készítettük, de inkább már ma feltöltöttük, nehogy valamelyik menet résztvevői lemaradjanak róla. Azt a lemezünk megjelenése…..
Elkészült az idei Fishing On Orfű fesztivál hivatalos himnusza, amit a Tej zenekar jegyez. A vicceskedő dal és videó mellett új hír még, hogy elkelt a fesztivál nagyszínpadának árverésre bocsátott neve, amit idén Deli Máté színpadnak fognak hívni. A koncerteken túl a Fishing…..
kissss 2013.05.24 12:17:12
@noviktornoparty:

nem vettem komolyan, de ez akkor is fos.
Már az előző, The Stars (Are Out Tonight) című dalhoz készített videója is simán a zseniális kategóriába tartozott David Bowie-nak, azonban a legutóbbi nagylemezének címadó számához forgatott friss kisfilm még ezt is képes volt felülmúlni. A klip ötlete maga Bowie-tól…..
Az 1956-os forradalom kitörése utáni fél év alatt 194 ezer magyar állampolgár hagyta el hazánkat. Budapest lakosságának 4%-a disszidált. Magyarország két évnyi természetes szaporulatát veszítette el. Hogyan reagált a Ludas Matyi minderre? Az alábbi, 1957-ben megjelent…..
kissss 2013.02.18 14:10:04
@Terézágyú:

Nem rohattkomcsik, hanem rohadt kommunisták. Amúgy igen, pocsék és undorító fajta.
Vírusszerűen terjed a neten ez a kép, így jutott el hozzám is. Úgy tűnik, az ELMŰ-nek elege lett belőle, hogy gonosz multik egyikeként a lakosság megsarcolójaként van feltüntetve és úgy érezte, itt az igazság pillanata.  Rá kell írni a számlára, hogy a…..
kissss 2013.02.16 12:57:38
@vakapad:

nem figyelsz? ott az érvek sora az elmű számlán. emelni kell, különben nem lesz fejlesztés, lesz áramszünet, munkahelyek szűnnek meg, valamint emelkedni fognak az egyéb termékek, szolgáltatás árak.
feri, gordon, gyertek gyorsan, emeljétek a rezsit! de brutálisan! az kell nekünk!
A múlt félévben közösen tartottuk Mazsival az ELTE PPK rekreációszervezés és egészségfejlesztés szakosainak az Oktatástechnológia nevű kurzust. Három csoportban ismertettük meg őket olyan témákkal, mint az ergonómia, információ- és tudásmenedzsment, blogolás, social media…..
kissss 2013.01.04 14:08:00
Pár símaszkos, állig felfegyverkezett emberrabló tört be a Pecsa Music Hall-ba múlt héten, egy meg nem nevezett éjszakán. Az erőszakos, nyolctagú banda elrabolta B.R., 27 éves, budapesti lakost és átadta a bűnszövetkezet vezetőjének, S.ZS.-nek, aki a fuldokló áldozatot…..
December elején már kapható Péterfy Bori és a Love Band új lemeze, a Fehér éjszakák. A hírek szerint, legutolsó stúdióalbumuk, az álmodozó-pszichedelikus 2B után, az új hanganyag sokkal zajosabb, kísérletezőbb lett. Hogy ez így van-e, azt akár itt a Lángoló Gitárokon is meg…..
Mai postunkban egy szomorú - mondhatnók - szívfacsaró és nagyon igaz történetet olvashatunk a festői Limerickből, egyenesen a Boldogság smaragd szigetéről. Bár nem tisztje a szerkesztőnek, hogy véleményezze is az olvasói leveleket, ezúttal kivételt teszek: sajna minden…..
Nehéz mit mondani egy olyan poszt előtt, aminek szinte minden szavával egyetért az ember, így nem is nagyon tehetek mást, mint hogy őszinte szívvel ajánlom mindenkinek: olvassa végig és (bár nem vagyok naiv, de nem adom fel) próbáljunk meg értelmes beszélgetést folytatni Z.…..
Az utóbbi hetekben lépten-nyomon Yonderboiba botlott az ember, és nem, nem azért mert valami nagy koncertre készült a név mögé rejtőző Fogarasi László, hanem mert ennél sokkal különlegesebb dologra készült. A Vodafone közreműködésével ugyanis bárki küldhetett neki érdekes…..
Már úgy is rég volt egy kis bezzeg Prága: több tízezer résztvevő, minimális rendőri jelenlét és hét letartóztatás verbális erőszak miatt - ez a szombaton megtartott Prague Pride gyorsmérlege. Csehországban szó szerint megéri toleránsnak lenni: éves szinten 120 milliárd…..
Nemrég a TASZ véleményt nyilvánított egy nagy vihart kavart oroszországi esettel kapcsolatban. Ahogy lenni szokott a kommentelők nem igazán értették meg, hogy miről is van szó. Történt, hogy Oroszországban egy Pussy Riot nevű fiatal lányokból álló punk banda bement egy…..
Alternatíva A hetedik koporsó 2012.07.25 14:45:00
Orbán Viktor keddi, felsőoktatásról szóló beszédéből süt a demagógia, ám ez csak azok számára szembetűnő, akik érintettségüknél fogva átlátják: az elhangzottak jelentős része egyszerűen nem állja meg a helyét. Orbán a tandíj ellenségének vallja magát – mi a…..
Csütörtökön volt a Compact Disco Leave It Up To Me dalához készült klipjének az országos premierje a Budapest Park színpadán, ma pedig itt a Lángoló Gitárokon lehet a videót először megnézni online. "A dal 2010-ben született, majd rá is került a 2011-ben megjelent II című…..
kissss 2012.07.21 15:52:30
Viszonylag egyértelmű, hogy a blog olvasóinak többsége úgy gondolja, más országban könnyebben, talán még boldogabban is élne. Ám vannak más vélemények is, én pedig szeretnék ezeknek is teret adni, mert hiszek benne, hogy közös dolgainkat meg kell beszélnünk és ebben a…..
A franciaországi Cannes-ban miután lement az Oscar-gálát idéző, puccos, vörös szőnyeges Aranypálma-díjátadó, a legjobb reklámgrafikusok és marketingesek is versenyt, szakmai fejtágítót és bulikat szerveznek maguknak. És persze ugyanúgy lerészegednek a pálmafák árnyékában,…..
Akármennyire ragaszkodik ahhoz a Szent István Bazilika, hogy az esténként a lépcsőjén üldögélő, szerintük odavizelő turisták miatt van szükség a műemlék körbezárására, egy ilyen építkezésnek azért üzenetértéke van. fotó: Smiló Dávid Például azt lehet vele…..
kissss 2012.06.20 17:29:27
@Kabbe: A Dohány utca környékén.
kissss 2012.06.20 17:40:28
@nemjogasz: Ja, nem kerítik el, csak éjjel-nappal egyenruhás és civil rendőrök méregetnek, esetleg igazoltatnak, és küldenek el... Diszkréten. De próbáld csak ki. Menj oda, igyál meg a bejárat közelében egy sört. Esetleg öntsd is ki, vagy hugyozz oda. Majd számolj be róla, mi történt.
Ismét egy olyan héten vagyunk túl, amikorra összegyűlt annyi magyar videó, hogy kizárólag velük meg lehet tölteni a rovatot. A hazai hiphop különböző fajtájiból lesznek itt példák: Norba egy hamisítatlan életkép videót készített, a Vicc Beatz tagjai pedig külön-külön is…..
kissss 2012.06.10 23:25:54
Ma jelenik meg a The [hated] Tomorrow a Szabad Európa Rádió című nagylemeze. A közel féléves munkával elkészített új albumot olyan hazai producerek és hangmérnökök közreműködésével vette fel a zenekar, mint Schram Dávid, Takács Zoltán Jappán illetve Válik László. A lemez…..
kissss 2012.06.08 16:04:21
Lajkó Félixről, az öntörvényű muzsikus tehetségről még a figyelmesebb érdeklődőben is az a kép élhet, hogy valamiféle tékozló fiúval van dolgunk. Lám én is az öntörvényű jelzővel kezdtem, ami igaz is, ám valójában nagyon is tudatos és kemény munka áll az életmű…..
A Magyar Narancs mai számában olvasható interjú tanúsága szerint Jáksó László szerint semmi baj nincs a Marslakókkal, amit pont annyian néznek, amennyire számítottak. Neki legyen mondva, a sorozat az m1 átlagát csak úgy hozza, ha abba beleszámítjuk a vasárnap hajnali vallási…..
Javában zajlik a francia elnökválasztás, ahol az első kör után Francois Hollande vezet a regnáló Nicolas Sarkozy előtt. Hollande ráadásul meglepően furcsa kampányeszközhöz nyúlt: az elnökjelölt Jay-Z és Kanye West közös szerzeményét, a Niggas In Parist használta fel egyik…..
Második nagylemezét készítette el Hélium címmel a Képzelt Város zenekar. Az album itt most a Lángoló Gitárokon teljes egészében meghallgatható, pár kattintás után akár le is tölthető, a fent látható kép pedig a lemez borítója. Az együttes április 29-én tartja az anyag…..