Regisztráció Blogot indítok
Adatok
oldmanspub

42 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szokásos (rendszeres) Bon Bon koncert. Telt ház, jó hangulat, pörögnek a slágerek. Mindez kiemelve egy születésnapi bulival. A közönség soraiban megjelentek az Irigy Hónaljmirigyprominens képviselői. Sípos Tamás Uszkó László barátjával érkezett, és egyben születésnapját is…..
„Egy rakás szar ez az egész, tiszta néphülyítés”. Mondta valamikor a nyolcvanas évek végén a Nemzet Nem Csótánya Nagy Feró, miután átvette a hazai pop és rockzene sokáig egyetlen szakmai díját az Arany Zsiráfot. A Beatrice sztárja komolyan gondolta nem mindennapi…..
Delhusa fun a mágus, ez derült ki rövid beszélgetésünkből.                           Általában a fellépő művészek szokták "elvarázsolni", "megbabonázni" a közönséget, ám a legutolsó Pély Barna…..
Hatodik alkalommal került megrendezésre az Old Man's Pub online szépségversenye, annak döntőjéről beszéljenek a képek…..
 Óriási sikerrel zárult a Cotton Club Singers búcsúkoncertje az arénában, ami egyben a zenekar lezárását is jelenti. Boldi már a második évadot nyomja a szegedi operában és frisssen meg is jelent első ilyen jellegű albuma. Már kapható Boldi első Opera lemeze VINCERÓ!…..
A világhírű ex-pornószínésznő barátnői társaságában a Fever zenekar koncertjére érkezett az Oldba. A koncert szünetében beszélgettünk, mesélt mindennapjairól, munkájáról és aktuális szakításáról Müller Attila műsorvezetővel. - Tele van a média a szakításommal, és…..
Tudtátok, hogy Európa vagy talán az egész világ legnagyobb orsósmagnó gyűjteménye a kis nógrád megyei faluban, Terényben egy régi falusi házban található. A tulajdonos, Nagy Vilmos évtizedek óta fanatikusan gyűjti a világ minden részéről az egykoron technikai csodának…..
 A hazai blues kereszteslovagja Török Ádám nem nyugszik. Ezúttal január 22.-re szervezett monstre nemzetközi zenei találkozót, a Pecsába. A Rockin Chair Duo és a fergeteg bluest játszó Bőrgyári Capriccio után az Icecrean Blues band lép színpadra. A formáció a legendás…..
- A MOGÜRT klubban voltak az első fellépéseink, az éneklés mellett akkor még doboltam. De különböző az öböl háborúval kapcsolatos sötét üzelmek miatt hamar bezárták a klubot-  kezdi a visszaemlékezést Takáts Tamás. Ugyanis húsz éve indult a Takáts Tamás …..
- Nagyon hiányzik már a pecabot, a víz, a csend, várom a tavaszt, rohanok a vízpartra.- mondta Tátrai Tibusz a gitárkirály.- Irtó sűrű évet zártunk tavaly. A Latinnal jó sok koncertünk volt, de a Magyar Atommal is sok zúztunk rendesen. Felvettük a Trendel a debütáló lemezt, no…..
Huszonöt év után, január 30.-án a Syma Csarnokban újra koncertezik a Napoleon Boulevard zenekar. Ez alkalomra jelenik meg a NB új lemeze. "Igazi remake lemez lesz, játék az idővel, a zenével, a dalszövegekkel. Tizenhárom régi slágerünket vettük fel újra. Nagyon…..
- Nagyon aranyos, nagyon kedves, egyáltalán nem beképzelt, tök jó fej- lelkendezett Brigi a pultos lány, miután a közelmúltban kb két hete az Oldban megismerkedett Bódi Sylvivel..- A pultnál italozott társaságával, meghívtam egy italra, és másnap már Szilvi asszisztense …..
Az Old Man's Music Pub 2009-as évi Arc Szépségversenyének Döntő Gálája 2010. január 22.-én délelőtt 11:00 órai kezdettel kerül megrendezésre. 10:30-tól online közvetítés adunk a Pubból. A döntőbe jutott 20 csinos hölgyet az online szavazók választották ki. Nem kicsi a tét,…..
 Egy 13 éves Renault Megannal érkezett Tamás tegnapi fellépésére, ahol már várta a Billy Idolt Tribüte Band.  - Ez se sokkal jobb állapotban van, mint a Trabik annak idején, de most örüljünk ennek is. Teljes visszaesésünk van a koncertpiacon, kevés a fellépés, úgyan…..
Egyike a legsikeresebb zenekarok között tartom számon a Cotton Club Singerst az Old Man’s történetében. Több éven keresztül ( több mint öt) nem volt gondom a vasárnapi programszervezéssel, Boldizsárék kisajátították maguknak a vasárnapokat, és minden alkalommal telt ház…..
Hatalmas baráti társaság gyűlt össze kedd este a feltörekvőben lévő Fever zenekar bulijára. Születésnapos is volt a vendégseregben, az ünneplők között Jáksó László és Kasza Tibi is. Jáksó szerint: - Ahányszor jövök az Old Man’s-be mindig rá kell ébrednem,hogy…..
Három napra Gyomaendrőd volt a világ közepe. Hatodik alkalommal rendezték meg a Disznótorock fesztivált a gyomaendrődi Bowling Treff Sörözőben. A Bikini, a Republic, a Hooligans, a Karthago, a 100 Folk Celsius, az Edda, Tóth Vera és az Abrakadabra „szigorú” helyi és…..
A Péterfy Bori & Love Band második lemeze előkelő helyeken végzett a különböző 2009-es magyar lemezeket összesítő listákon és a december 27-i lemezbemutató koncertre is rengetegen voltak kíváncsiak. A Bűvös vadászhoz néhány hete készült videóról beszélgettünk…..
                                    Szűcs Antal Gábor igencsak elfoglalt mostanában, ugyanis ő is készül a közeljövőben a Pecsában megrendezésre kerülő Dinamit koncertre. A Dinamit…..
Nem vagyok budapesti, úgyhogy innen vidékről könnyebben fújom a passzátszelet, mintha a saját bőrömön tapasztalnám a fővárosi tömegközlekedés anomáliáit, de már nekem is felháborító ami a BKV körül történik.Az idei télen már ez a harmadik sztrájk, csak ezt most be is…..
Gondolom sokan csodálkoztatok azon annó, hogy miért pont Polgár "Tomcat" Tamást választotta a Zöld Párt (tudjátok, amihez nincs köze Seres Máriának, csak épp egy kicsi) képviselőjelöltnek. Hát, ha akkor is az expressz.hu-n (berakom az URL-t, mert zseniális:…..
Subba Bond, a vadállat 2010.01.12 11:15:00
Ez a csóka nem semmi! Nem elég, hogy zseniális firkász, ő büszkélkedhet a világ legmagasabban lévő graffitijével: egy, a Himaláján nagyjából 4500 méter magasan elhelyezett cuccal. Azt írja, ez volt a legjobb festése eddig: snowboarddal közelítette meg a helyszínt, és miközben…..
oldmanspub 2010.01.12 13:36:53
@Rosszindulatú Vászka: tom én is, csak belassult a wifi
Holnap kedd. Vagyis BKV-sztrájk. Még mindig nem tudom elhinni, hogy 24 (!!!) szakszervezet van a BKV-nál, és most, hétfőn 16:00 órakor senki meg nem tudja mondani, hogy melyik szakszervezet fog dolgozni és melyik sztrájkolni, fog-e közlekedni a HÉV vagy sztrájkol, fog-e közlekedni a…..
Lala semmiképp nem hagyna ki egy Depech Mode koncertet sem. Ezen alkalommból barnára festette  a haját és új imidzsben jelent meg az arénában. A koncert után lejött az Oldban, és egy két koktéllal vezette le a koncertfílinget. Persze nem csak ez az alkalom hozta el az új…..
HAVASI - Zongraművész & Zeneszerző Liszt és Bartók Hazájából Havasi Balázs új Guinness világrekordot állított be: ugyanazon zongorabillentyű 498 alkalommal történő leütésével 60 másodpercen belül. A rekordot egy koncert közben állította be, 80 klasszikus zenész, 40…..