Regisztráció Blogot indítok
Adatok
koroncsapári ottokár

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Qualcomm Snapdragon processzorai eddig a megbízhatóság,  a minőség szinomimáinak számítottak a mobiliparban, A konkurens nVidia néhány rosszabbul sikerült Tegra generációja után különösen megnyugtatónak hangzott, ha Q-val kezdődő processzort tudhattunk a telefonunkban, még a…..
Emlékezeteset szívott Barnabás, amikor az Allee Electro World áruházában vett egy - természetesen új - laptopot, amiről kiderült, hogy természetellenes módon mégsem zsír új, hanem használt. A szolgáltató Homár most a a nagyközönség elé tárja X.Y. levelét, aki azt állítja,…..
koroncsapári ottokár 2010.01.18 09:12:47
@Micsoda??? Ez nevetséges!!:
Nem tudom, hogy mikor jönnek rá vállalatok, cégek, hogy nem a tv-ben, rádióban kell hirdetni milliókért, hanem korrekten viselkedni a vevővel, nem totál idiótának nézni, ha problémája van a vevőnek, akkor azt rögtön gyorsan intézni. Mert, az ember olyan, hogyha valahol kedves, korrekt kiszolgálást kap, oda visszamegy többször is: csak azért is ott veszem meg, mert rendesek voltak.
Sok ember nem a reklámokból tájékozódik, hanem az internetről, haveroktól, ismerősöktől és oda megy, amiről jókat hall.
1993-at írtunk, 23 éves voltam. Dolgoztam már ekkor pár éve. Egy örökségből és félretett pénzemből sikerült vennem egy Suzuki Swift 1.3 GC típusú autót. Azért döntöttem emellett mert mindenki dicsérte, olcsó volt, fürge modern. 880.000 Ft-ot fizettem érte. Fess fiatalember…..