Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dr gonzo

3 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Közkívánatra újra baglyos nyaklánc, bronz és ezüst színben. A bagoly mérete 8,5 cm, a lánc 70 cm hosszú. (Korlátozott mennyiség)  Ár: 700 Ft/db Készleten :) ..
 Létezik a Földön egy maroknyi ember, aki erre csak annyit mond: hajózene.   ..
 Hogy emberek mennyire különbözőképpen tudnak viszonyulni ugyanahhoz a dologhoz, azt jól példázza, ahogyan gyurmapokhoz képest én viszonyultam késői tinikoromban a pszichedelikus drogokhoz. Minél többet olvastam róla (jót, s rosszat egyaránt), annál inkább meg akartam élőben is tapasztalni. Mindig…..
dr gonzo 2011.05.26 13:29:28
Az első találkozásom Jim Morrisonnal és a Doorsszal a kilencvenes évek elején történt (bántóan későn, persze, de mentségemre megjegyzendő, hogy kis lurkó voltam még ekkortájt; ha pedig úgy nézzük, hogy később vártak rám pár hetes-hónapos rajongói korszakok olyan zenekarok…..
A sokoldalú német, Ulrich Schnauss a 90-es évek közepétől kezdve adagolja zenéit különféle nevek alatt és szagol bele mindenféle irányzatba, több kevesebb sikerrel. Légiesen könnyed, utaztató stílusa azonban érezhető szinte az összes alteregójánál és nagyjából…..
Van néhány előadó és mű, melyeket a blog indulása óta szinte hétről-hétre szeretnék megosztani. Csak aztán mindig eszembe jut valami, épp más passzol a hangulatomhoz, vagy csak nincs erőm/időm tisztességesen írni erről a pár fontos darabról. Így megpróbálom a közeljövőben…..
Ahogy közeledik a már említett, a naptárba piros betűs dátumként bevésett esemény, egyre gyakrabban kalandozom el a keményebb technók felé a youtube-ot böngészve, illetve olyan előadók ugranak be, akik évek óta eszembe sem jutottak. Bár a stílusnak ezzel az - úgynevezett tört-…..
  Amikor henrik_ tegnap megkért, hogy ugorjak be helyette, eléggé bajban voltam, mit is válasszak ilyen gyorsan, amiről még talán írni is tudok. Abban biztos voltam, hogy megint megtöröm a csütörtöki nap gépzenei monopóliumát, úgyhogy tegyünk is egy virtuális…..
A rock és rock'n'roll legenda 40 éve van a színpadon, az alapokon nem változtatva sikeres és alkot jelenleg is. Amitől ő igazán király az a minimalizmus, hangja hamis vagy inkább nincs is, 2-3 akkordos gitártémákból építkezik, de ezt mégis utánozhatatlanul egyedi módon adja…..
Örülök, hogy elérkeztünk a Joy Divisonhöz, mert így mondhatok nektek pár szót az egyik kedvenc együttesemről. A szomorú apropót az adja, hogy ma van a frontember, Ian Curtis halálának harmincadik évfordulója. Mindössze 24 éves volt, mikor öngyilkos lett macclesfieldi házában -…..
A matematika rockba ágyazásával pillanatnyilag felhagyva, ezúttal az elektronikába injektált mértannal foglalkozom. A seattle-i illetőségű szarkasztikus tekintetű Jeff McIlwain alias Lusine megjárva többek között a Shitkatapultot és a Mute-ot, 2009-ben már a Ghostly International…..
A H.U.V.A. Networktől nagyjából egy hónapja posztoltam hallgatni valót, de ma valamiért olyan hangulatom van, hogy ismét előveszem a svéd-francia párost. Ennek a számnak valamivel lassabb tempója van, mint a Cobaltnak, de annál (főleg a negyedik perctől) jóval több energiát…..