Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Joeymano

2 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Úgy gondolom, hogy ilweranTimi és Joeymano remek ismertetői után nekem már abszolúte felesleges részletes ismertetéssel szaporítanom a szót (egyfajta lustasági ráta is lehet magamnak, hogy hány könyves blogger posztolt már róla előttem: az említett két…..
Kedvenc karakter: Arnót IgnácAz van, hogy ez egy varázslatos, felejthetetlen olvasmányélmény és én Darvasit most már a legkiválóbb élő magyar írók közt tisztelem.Elmondom, miről van szó.Arról van szó, hogy Darvasi Laci nem írja, hanem költi a regényt: metaforizál,…..
mitikus (?) misztikus thriller (?) a ’la Murakami Kedvenc karakter: Birkaember Egyetértek joeymano-val abban, hogy ez a könyv se nem mitikus se nem igazán thriller (bár vannak, akik olyannyira tágan értelmezik a thriller műfaját, hogy konzekvensen thrillernek hívnak mindent, amiben…..
Vasárnap este, amikor Pest néptelensége végképp megszűnik létezni, szerény, alig többezres csoport vándorol a Déli pu.-i metróba. Akinek szerencséje van, éppen beugorhat az éppen indulni készülő metróba, akinek nem, az kénytelen várni további 10 percet a következő…..
A szavak az idő ölében alszanak.Tudom, hogy már sok helyen szerepelt, hiszen mások (név szerint: szeee, Annamarie, Athala és Nima) az Online Könyv Club kapcsán már remek kritikákat/ beszámolókat írtak róla, de most, hogy magam is elolvastam, nagyon…..
Megkezdem ügynökösködésem az első egyetemi hét után. Elég színesre sikerült a paletta, mert első hét lévén sokat mászkáltam, ennek eredménye sok helyen, sok olvasó. Egyébként azt hittem sokkal könnyebb lesz, de nem, mert meg kell lesni, meg kell figyelni az olvasót, mindezt…..