Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Valakinyolc

0 bejegyzést írt és 220 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mai hír, hogy John Riccitiello, az Electronic Arts CEO-ja távozik a cégtől. Aki követte kicsit is az EA sorsát az elmúlt években, azt nem lepte meg a döntés, már gazdasági elemzői blogok is pedzegették, hogy Riccitiellót ki kellene rúgni. Pedig amikor 2007-ben kinevezték,…..
Kigondoltam Nőgyűlölet 2012.10.12 17:15:33
A Kigondoltam! blog kifejezetten és szó szerint szánalmas periódusba ért, melynek során megtudhattuk, hogy szánalmas egy kibaszott lúzer, valamint azt is, hogy több olyan, erejében levő férfi is van köztünk, aki szeretni próbálja a nőket, ne adj' Isten tiszteli őket. Tudományos…..
Valakinyolc 2012.10.13 20:20:21
Most már hivatalos: az azerbajdzsániaknak eszükben sincs magyar állampapírt vásárolni. Ha a magyar kormány arra bazírozott, hogy a baltás gyilkosért cserébe majd kapunk pénzt, hát nagyot tévedett. Egy egyébként is szégyenletes történet irtózatosan ciki vége.kép:napi.hu A…..
Valakinyolc 2012.09.04 19:38:40
A romantikus mítosz, mely szerint egy ember, esetleg egy nemzedék képes megváltoztatni az ország, a nemzet, a közösség sorsát, egyszerűen nem igaz. A nagy emberek hamis legendája vérbeli XIX. századi ostobaság, amely Magyarországon sajnos ma is meghatározza némely politikai…..
Valakinyolc 2012.08.20 23:42:05
Pártot alapítanának a cigányvajdák, és képviselőket juttatnának az országgyűlésbe - erről tudósított egy Index-videó a néhány napja tartott országos vajdatalálkozóról. A cigányság politikai képviseletében ez újdonságnak hangzik. De újdonság sajnos az is, hogy…..
Valakinyolc 2012.08.02 14:38:09
@Void Bunkoid: 10/10
Vagy lezárjuk, vagy újra le fogjuk játszani a huszadik századot, és az csúnya lesz. Különös véletlen és otromba fricska a huszadik században rekedt magyar közéleti publikumnak, hogy egyszerre két kivénhedt vérfarkas is feltűnt a színen: előbb Csatáry…..
Elérkeztünk ide is, nevezzük évadzáró epizódnak a péntekit, ami lehetett volna izgalmas is, ha kivágtak volna úgy 23 percet, ami unalmas volt. Egyébként nem tudom túltenni magam a Rózsák háborúja színházi előadásán, amelyben Barta Zsolt és neje játszanak, aki ugye a Rózsa…..
Milyen jó lenne, ha úgy ránézésre meg lehetne állapítani valakiről, hogy hátsó szándékkal közeledik a gyerekekhez. Akkor egyszerűen csak ki lehetne herélni, mielőtt bármit is árthatna a kicsiknek. De a legtöbb alkalommal egy pedofil pont úgy néz ki és úgy is viselkedik, mint…..
  A Médiatanács napirendjén nemrégiben szerepelt egy ügy, amivel kapcsolatban most az Önök véleményét kérdezzünk. Egy országos kereskedelmi rádió reggeli élő adása a kihaló vagy veszélyeztetett állatfajokról szólt, meglehetősen vitatható formában. A műsorral kapcsolatban…..
Tegnap a fényes utcán egy idióta odament egy 90 éves emberhez, és inzultálta, már ez szégyen lenne. De a 90 éves ember Dr. Schweitzer József nyugalmazott főrabbi és csak azért inzultálták, szóltak be neki, mert zsidó. Másik ok nem lehetett, az antiszemitizmuson kívül nincs más…..
Valakinyolc 2012.06.06 17:07:39
Vannak érthetetlen dolgok, és vannak érthetetlen dolgok, amelyek még érthetetlenebekké válnak ha az ember többet tud meg róluk. Tegnap Nagykanizsán több házat is megjelőltek szélsőjobboldaliak, megjelőlték őket, hogy fel fogják gyújtani, mert mocskos cigányok laknak benne.…..
Valakinyolc 2012.05.30 14:06:01
Nézzük mi történt, egy feltehetően náci csoport meg akart félemlíteni egy csomó cigányt, úgy, hogy a házukra gyűlöletkeltő feliratokat festettek.

index.hu/belfold/hirek/2012/05/29/ciganyellenes_feliratok_nagykanizsan/

Nézzük csak az első képet. Nagy izgalmukban a nácik sajnos elrontották a horogkeresztet. Megesik.

Viszont a második képen, a führer, a szeretett vezérük nevét is elrontják, mert két darab T betűvel írják.

Most mondhatnám, hogy ez provokáció, vagy a cigányok saját maguk voltak, de inkább nem mondom :)
Tegnap a Parlamentben egy jobbikos képviselő beszélt arról, hogy vannak a magyarok és vannak a "magyar állampolgárságú cigányok", akik Kanadában rontják Magyarország jó hírnevét. Ezt már megszoktuk, de a külügyminiszter helyett válaszoló Hende Csaba államtitkártól…..
"...az elmúlt tizenöt év során egy olyan helyzet alakult ki Magyarországon, hogy az emberek a számukra fontos kérdések eldöntését egyre távolabb érzik maguktól. A köztársasági elnök személyének kérdése tekintettel a nemzeti egységet kifejező funkciójára, a közélet…..
Tegnap Erdő Péter bíboros, a Magyar Katolikus Egyház feje elmondta az elmúlt sok év talán legfontosabb beszédét az Élet menetén. Amióta újra divat lett Magyarországon a rasszizmus, az antiszemitizmus, a kirekesztés, amióta ezt nyíltan lehet vállalni, egyetlen keresztény egyház se…..
“A központi költségvetésből csak olyan szervezet részére nyújtható támogatás, vagy teljesíthető szerződés alapján kifizetés, amelynek tulajdonosi szerkezete, felépítése, valamint a támogatás felhasználására irányuló tevékenysége átlátható.” - Magyarország…..
A Jobbiknak három kártyája van, ezt kevergetik szorgalmasan: zsidók, cigányok, melegek. Teljesen felesleges elmagyarázni nekik, hogy milyen magyarországi és Európai Uniós alapjogokat sért ez az agyszüleményük, amit "T/6721 Egyes szexuális magatartászavarok visszaszorítása…..
Valakinyolc 2012.04.11 18:17:35
@milyen szép a Vértes, ó: sose értem a muszlimokat miért nem veszik ide. Ahol jobban megvetik a lábukat, ott kb. a cigányokkal meg a gettó niggerekkel vannak 1 szinten, csak mindent a vallás nevében. Vagy a gonosz Izrael bombázza szegény Palesztínát és akkor szegény arabok?
Az Epiros TV1 egyik műsorvezetője, Panagiotis Vourhas nyugodtan készült április 6-i interjújára az egyik helyi politikussal, nem is sejtve, hogy nem egészen két perccel az adás kezdete után 17 maszkos, ipari mennyiségű joghurttal és tojással felszerelkezett rosszakarója érkezik…..
Valakinyolc 2012.04.10 19:57:49
@Josef Virek: Azzal a lendülettel te is mehetsz Izraelbe :)
  Ha el akarjuk képzelni, milyen is lenne, ha a Jobbik lenne hatalmon az országban, kóstoljunk bele ebbe a pár percbe a parlamenti közvetítésből. Miután Balczó Zoltán megadja a szót, napirend utáni felszólalásában Baráth Zsolt, egy eddig kevéssé ismert jobbikos a hátsó…..
Sokszor leírtuk már ezen a blogon, az érdemtelen és felelőtlen nácizás nem használ senkinek. Viszont azt is hozzátettük, van amikor ki kell mondanunk, hogy náci! Baráth Zsolt a Jobbik képviselője például egy náci! Egy olyan ember akinek semmi keresnivalója a magyar…..
Vastagbőr Nem plagizált? 2012.03.27 08:55:00
"A megújulás azt is jelenti, hogy Magyarország nem lehet a jövőben olyan következmények nélküli ország, mint az elmúlt nyolc évben volt." - Orbán Viktor, 2011A Magyar Nemzet hozta az első trailert a holnapi nap remeknek ígérkező eseményéből, amikor is a Bizottság két hónapnyi…..
Még csak kiszivárogtatás, de úgy tűnik, megvan a Schmitt Pál-féle plágiumügy egyetlen felelőse, az opponens, akinek fel kellett volna hívnia a szerző figyelmét arra, hogy a disszertációban felhasznált források megjelölése szakszerűtlen. Mivel ez nem történt meg, Schmitt Pál…..
Mindig is kíváncsi voltam, hogy egy olyan takarékos-zamatos, gondos-okos-megfontolt gazda, mint a Magyar Állam mihez kezd, ha egyszer az életben rászakad a világ legnagyobb lottófőnyereménye, 3000 milliárd forint.Ehhez még nyugodtan tegyük hozzá a nyugdíjvédelmi nagyasszony, Selmeczi…..
 Te is érzed, hogy az utcán az emberek gyanakodva szemlélnek? Félelemmel? Rossz szemmel néznek rád? Bizalmatlanul vizsgálnak téged? Beléd kötnek lényegtelen dolgok miatt? Hogy egyre többet ütközöl konfliktusba, pedig te csak élnéd a saját életed? Hogy mindenki utál valakit? A…..