Regisztráció Blogot indítok
Adatok
cigi

9 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rúgd Ki A Lekvárt! Ready to Die 2006.09.27 18:35:00
A Scanners nyáron, a Dim Maknál megjelent debütalbuma, a Violence is Golden, nem egy akkora dobás. Első hallásra izgalmas lehet ugyan, de korántsem az igazi. A lényeg viszont hogy van rajta egy kiemelkedő szám, az első kislemez, a  Tigertrap Recordsnál megjelent Lowlife.Az…..
Van ugyebár a Strokes nevű együttes. Idén jelent meg a harmadik nagylemezük, mondták már rájuk, hogy ők robbantották ki az új rockforradalmat, ilyesmi. Most mégsem őróluk lesz szó, hanem csak a gitárosukról, Albert Hammond Jr.-ról, ugyanis hamarosannemsokára megjelentet egy…..
A Rapture új albuma tegnap jelent meg. A Pitchforkmedia szerint egy viszonylag barátságtalan környezetbe érkezik, ugyanis a discopunk már elég rég kimúlt, valahol épp a House of Jealous Lovers után, ami 2003 körül a legnagyobb táncparkettőrjítő szám volt a stílusban. Elbújhatott…..
Az új Say Hi To Your Mom lemez Impeccable Blahs címen július 25-én jött ki. A brooklyni együttes jórészt Eric Elbogen szólóban, de az új albumra beszerzett egy dobost meg egy billentyűst is maga mellé. Eddig is és most is fura témákkal dolgoznak, törött robotok, Star Trekes…..
Szabad-e rockzenének olyasmi teóriával foglalkozni, mely szerint mondjuk manapság Amerikát egy fehér-keresztény kaszt és elv uralja egy fasiszta rendszerben? Lehet, hogy rosszul hangzik, de az én válaszom az, hogy attól függ, hogyan csinálják. Akár igazuk van, akár nem, nem számít.…..
cigi 2006.08.24 21:08:06
nem csak neked:
www.drownedinsound.com/release/view/7968
meg a guided by voicest többen is mondják
nekem valahogy nem.
Rúgd Ki A Lekvárt! Sziget / 7 2006.08.17 17:13:00
Nem akarok annyira összefoglalni semmit, úgyhogy inkább felsorolom, mi mindent láttam a fesztiválon. Ne várjon senki gokartos, bungiejumpingos, vizespólóversenyes sztorikat, jó? Első nap a Franz Ferdinand nem volt túl izgalmas. Azon felül, hogy Alex Kapranos állítólag hangszállilag…..
A punkból meg ordibálós rockzenéből soha nem elég. Na jó, ez nem igaz, de ha az ember reggel óta a Blood Brothers új lemezét hallgatja, akkor így érzi. A Blood Brothers Seattle-i és a Minor Threat meg Black Flag által elindított hagyományt élesztgetik, ráadásul elég jól.…..
Furcsa együttes a Long Blondes. Öten vannak, lányok meg fiúk Sheffieldből, és az eddigi kislemezeik alapján érdekes zenéket hallgathattak, mielőtt megcsinálták a sajátjukat. A számaikban van hatvanas girlie pop, mint a Pipettesben, egy kis glames csillogás, Blondie New Yorkja, meg…..
Egy szám, amiben minden benne van, ami ahhoz kell, hogy egy filmben az előtérben szóljon mialatt a főhős sikereinek legjobb pillanatai vezetik el a szenvedések után ahhoz, hogy megtanuljon valami hülyén elnevezett rúgást (amit a mester elismerő fejbólintással jelez), vagy…..