Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Thothem

2 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pár napja járta körbe a szaksajtót a játékpiacon elég alapos felméréseket készítő NPD Group elemzőcég új, Gamer Segmentation 2010 című tanulmánya. A majdnem 19 ezer játékos megkérdezésével készült felmérés leginkább meghökkentő eredménye az, hogy a játékosok 4…..
Fejben nyilván sokan lejátszották, hogy megkapják a kiállítás élőben épülő tuning verdáját – Stump Andris szerint egész tisztességes, folyamatos pörgés volt az ajándék V-ös Golf körül a három nap alatt. Tehát bőven voltak olyanok, akik gondolatban a mesterekkel…..
Thothem 2010.04.05 18:56:13
@mr.editor: kizárja a kettő egymást? :)
Ralph tényleg embertelenül nagy. Tavaly májusban elhunyt édesanyja, Amy a halálakor 19 kilót nyomott és 1,2 méter hosszú volt. Ralph őt már túlszárnyalta, de nem lehet tudni a pontos méreteit. Az biztos, hogy napi háromezer forintnyi kaját eszik, és elég ritkán emelik fel, annyira…..
A mai nap kellemesen telt, reggel nyolctól este hatig nyomtuk az ipart. Közben mr1 Kossuth szólt. Amikor éppen nem volt "áramszünet" az egyik fázison.Idegesítő emberek:A délelőtt nyugodtan zajlott, majd elköltöttük az ebédet. Utána vissza a műhelybe, csend volt. Kis…..
Thothem-oszlop Elkezdem... 2010.02.19 22:16:00
Úgy döntöttem, írok egy blogot.Azt, hogy miért, azt pontosan még nem tudom, de úgy érzem, most jött el az idő. Az elmúlt nyolc évet egy régen patinás, ma a saját szép hagyományait megtipró egyetemen töltöttem el. Diploma nélkül zártam a dolgot. Részben elegem lett belőle,…..