zellerlevél

zellerlevél

Aktivitások

Praxis Fiktív fogászati kezelések TAJ-kártya adatok lopásával 2015.05.27 08:55:27

Szeretném, hogyha minél több emberhez időben eljutna az az információ, hogy a TAJ-kártya számával és személyes adatokkal az OEP és az Ügyfélkapu oldaláról is lekérdezhető ez a betegéletút, ami tételesen jegyzi a kapott és az állam által finanszírozott egészségügyi…..

zellerlevél 2015.07.02 17:48:50
Kedves Sándor!

Az én betegéletút oldalomon ugyanez volt. A lap alján lehet panaszt tenni. Én tettem. Pár nap múlva értesítettek, hogy "tévedés történt", a doktornő "feltehetőleg elírta" a taj számot... na ja, többször is, rendszeresen. A kezelések közül törölték ezeket, miután életemben nem jártam az adott településen. Arról természetesen semmiféle értesítés nem érkezett, hogy a fogorvosnő milyen büntetést kapott.

Azért megnéztük a családtagokét is. Csak nem nekik is kamu fogászati kezelések voltak elszámolva? A gyerekeknek évi kétszer iskolafogászaton, ahol mondjuk nyolc év gimi alatt egyszer jártak, és semmilyen kezelést nem kaptak.

Érdekes, hogy a nem fogorvosi kezelések között nem fordult elő valótlan egyik családtagnál sem.
zellerlevél 2015.07.02 17:55:52
@asztalosani:

Az ügyfélkapun le lehet tiltani a betekintést... az a gond vele, hogy akkor, hasürgősen kéne, pl. egy balesetnél, a szakorvos sem fér hozzá az adatokhoz.
Zártkert Kiscsibék, első keltetés, második menet... 2015.06.30 17:47:20

Ma újabb három kiscsibe kelt ki. Egy nagy tojás maradt, az a tyúk kidobta a fészekből, alátettem a másik kotlósnak. Nem tiltakozott. :) A három ma kikelt csibe közül az egyik sárga (a japán keverék kakas fehér): A másik fekete, csak a feneke sárga: A harmadik valószínűleg…..

Belépve többet láthatsz. Itt beléphetsz