Regisztráció Blogot indítok
Adatok
perzsmacska

0 bejegyzést írt és 173 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Két éve került adásba az Éden hotel, az újkori magyar tévézés egyik legjobb realityje, aminek sem a menetébe, sem a kimenetelébe nem szóltak bele a nézői sms-ek, a játékosok egymás között döntötték el, kivel tolnak ki az adott pillanatban és hagyják pár nélkül, azaz…..
hogyvolt VV4 - 4X04 2010.12.18 10:05:00
Tanultam az előző estéből, egyedül ülök a tévé elé, még a telefont is kikapcsolom, bubis ási, olajbogyó. Stohl András úgy hiányzott már, mint egy falat kenyér. Az entellektüel szemüveg nem segít, szegény Buci úgy néz ki, mint az egyszeri asztalos, aki a nagyzolási mániában…..
Subba Subba szív iWiW: Tele 2010.11.26 08:34:00
Franszisz MercédeszVariációk egy témáraLatexloverFotosop Artista JuniorFotosop Artista, van bajFotosop Artista, fényFotosop Artista, legjobb képeimKommentChola A hozzászólások között Eszteranyu kommentjeiben folytatódik a móka.  ..
perzsmacska 2010.11.26 19:16:00
@FuBu: Nem mondtam, hogy nincsenek divat szittyák, hanem, hogy mindkét oldalon vannak seggfejek.Subbáról meg még az sem mondható el, hogy a jobboldali seggfejekre szakosodott, hanem az ő agyacskájában az van, hogy: jobboldali=seggfej.
perzsmacska 2010.11.26 19:18:12
@FuBu: Ja, én meg ismerek baloldai embert, aki a politikamentes munkahelyén (rehabilitációs intézet) a felvételre jelentkezőtől kérdezgette, hogy kire szavaztak. De ez még nem azt jelenti, hogy minden baloldali ilyen.
perzsmacska 2010.11.27 14:09:42
@FuBu: Nem, azt hogy mindkét oldalon vannak seggfejek, azt én írtam. Te azt írtad, hogy csak a jobboldaliak azok.
Emberek, olyan őrült olvasókat keresünk, akik hajlandók lenének napi hogyvoltot írni a a Való világ 4 eseményeiről, mivel mi nem bírjuk az erőltetett menetet, a heti egy hogyvoltnak meg nem sok értelme van. A celebkiadásos ma esti összefoglaló a próbafutam, tessék megnézni és…..
perzsmacska 2010.11.24 21:17:52
@Babette_: A született feleségek hv-k nekem is hiányoznak.
Vészesen apad a kontent! Küldjétek a kiváló ismerőseiteket továbbra is!Mellesleg  Legenda Ribancrendszám (komment) Kedvenc együttesem Andi & Gábor Fotosop Artista: Tímea alkotta magáról, még nincs készEtienneMelanie Zsa ZsaKekFotosop Artista FAILFotosop Artista…..
perzsmacska 2010.11.19 18:15:24
@Mikrobi: Ne csodálkozz! Itt az már eleve cikinek számít, ha valakinek az adatlapján látszik, hogy jobboldali, de a baloldalon nem szoktak poénkodni.
perzsmacska 2010.11.19 18:17:47
@Mikrobi: Egyébként nekem tetszik, jobb, mint a már dögunalom, itt megszokott
1. magát bombanőnek képzelő vénasszony
2. erotikus képek
3. jobboldali
felhozatal.
FasztortaMiLFCSAK ÉS KIZÁRÓLAG OLYAN HÖLGY JELÖLJÖN VISSZA AKI NEM HÚZÓDIK VISSZA HA MEGHÍVÁST KAP TŐLEM EGY VACSORÁRA KETTESBEN MEGHITTEN BESZÉLGETVE ELTÖLTVE AZ IDŐT!!Újévi CirmiBea asszonyIsten nem férfi? (Komment!)Fotosop artistaAlaposan dokumentált tükör előtt…..
perzsmacska 2010.11.05 18:22:44
Köszönjük a bemutatót.

iwiw.hu/pages/image/imagedata.jsp?imageID=91131502&userID=12929931

Megnézve a pasi adatlapját, van egy kamasz lánya. Kíváncsi lennék, neki is ilyeneket mutogat-e.
Melyik volt az a '91től nagyjából '94ig nagyon népszerű, vallásos jófiú imidzsel futó fiúbanda, amelyik igazándiból annyira komolyan vette a rock 'n roll életformát az agárdi Popstrandos bulijaik idején, hogy az egyik éjszakai meztelenül fürdőzős-csajt…..
  Kinéztünk a Budaházyért rendezett 72 órás éhségsztrájkra és mindenkit megkérdeztünk - egy lányt, Toroczkait, Budaházy anyukáját, Molnár Balázst (aki a Kuruc-per vádlottja) és természetesen Zagyva urat is. Kicsit elcsigázottan kószáltak, de Toroczkai azt ígérte, hogy…..
  Úgy történt, hogy Zagyva Gyula az első találkozáskor majdnem megevett minket, mert szerinte manipulatív, liberális hazudozók vagyunk, ráadásul nem tudok beszélni és idétlenül vigyorgok. Később azonban megpuhult ez a hatalmas ember, és mélyinterjút adott nekünk a…..
A Borsod megyei rendőrség előtt le a kalappal, sok munkájuk ellenére is megőrizték kreativitásukat. Az Uzsoranaptár után most egy újabb közérthető kampánnyal rukkoltak elő. Dr. Csiba Gábor a Borsod-A-Z. Megyei Kórház főigazgató főorvosa, valamint Dudás Péter r. alezredes a…..
perzsmacska 2010.10.25 16:59:35
Elkapott pillanatLiftünk (SZUPER MI RÉGRŐL IMÁDJUK A LIFT FOTÓKAT!)Másfél éve nem, de majd becsúszik valami (Kommentek)Mindkettő nyerőEgy másik perspektívaMilfMilf IIBüszkeAlaposan dokumentált PuszedliAlaposan dokumentált két emberKockaFotosop…..
Már megint itt vagyunk, és itt vagy te is!Caesar Junior2x-es anyuka, feleség, és családjaDr. SzerelemDr. SintérSzelebriti Fotosop ArtistaAndré AngyalaiKomoly nézésNyár Ha október 4.-én szürke hétfőre ébrednétek…akkor is van remény! Hétfőn este az Arénában az…..
"Ezt a láthatóan megfáradt macskát Budvában (Montenegro) fotóztam. A kép nem beállított, magától (illetve a macskától) ilyen" - írja Prohászka László Köszönjük!..
perzsmacska 2010.09.29 19:59:05
 Szerencsére a múlt heti drámai fordulatokat hozó sírás-rívás után visszatért a sorozat fanyar humora. Rögtön itt van például Karl és az ő végrendelete, mely néhány teljesen érdektelen tétel (zongora a nagynéninek, kötvények a gyereknek) mellett tartalmaz egy igencsak…..
1 Mi az élet értelme?2 Van Isten?3 A szőkéknek tényleg jobb?4 Melyik a legjobb fogyókúra?5 Van-e élet a Földön kívül?6 Ki a leghíresebb a világon?7 Mi a szerelem?8 Mi a boldogság titka?9 Meghalt-e Tony Soprano?10 Meddig fogok élni?(Az Ask Jeeves site kutatása alapján.)..
 A "mi lett volna, ha" igazából "mi van, ha" illetve "mi lesz, ha", de ilyen apróságokkal ugye nem foglalkozunk. A lényeg, hogy a fél  utcát meg egy csomó embert legyaluló repülőszerencsétlenség után ebben a gyakorlartilag humormentes részben…..
perzsmacska 2010.09.17 19:43:32
@Farkasokkal táncoló: Ha kicsit idősebb leszel rá fogsz jönni, hogy egy filmbeli gyerek halála általában felzaklatja a nézőt, egy felnőtté nem.
Ilyenkor arra gondol az ember, hogy mi lenne, ha a sajátjával is ez történne. Ha az ember szülő lesz megváltozik a hormonháztartása és érzékenyebb lesz dolgokra.
Ha meg már idősebb vagy, akkor furcsa a szemléleted.
Egyébként én nem szimpatizálok Angival és sajnálom, hogy Monát kiírták. Kíváncsi lettem volna, hogy hogyan oldják meg a szitut, ha életben marad. Pl. Angie utasítja Dannyt, hogy férfiúi sármját bevetve győzze meg már MOnát, hogy érdemesebb hallgatni, vagy legalábbis időt adni a pénz összegyűjtésére.
perzsmacska 2010.09.17 20:02:54
@Farkasokkal táncoló: Így már minden érthető.
perzsmacska 2010.09.17 20:03:27
@Farkasokkal táncoló: Így már minden érthető, nem is kell többet mondanod.
Advent van. A lakók izzófüzéreket meg angyalhajakat cibálva nagyban készülnek a Mikulás-kuckóval és ünnepi kórussal felturbózott utcakarácsonyra. Minden szuper, egy bibi van, a hangulat inkább paprikás, mint az áhitatos. Gaby és Lynette immár nyilvánosan nyírja egymást (mondjuk…..
Susannek a lövöldözős ügye tárgyalására sikerül kikapnia azt a bírónőt, aki szokatlan, bár kétségkívül koherens büntikiszabásairól híres: Bunkó voltál a bejárónőddel? Takaríts te nála hat hétig. Nem csináltattad meg a fűtést a bérlőidnek? Élj egy hónapig abban a…..
Kiss Róbert Gárda-főkapitány nem a feleségével smárolt perceken át. Lehet-e ennek köze a pornós Müller Nikihez? Mit reagál minderre Vona Gábor?A Jobbik folyamatosan tisztaságot és erkölcsiséget ígér. Szép példája volt ennek, amikor Deutsch Tamáson kérték számon a bibliai…..
A Hetek című lap újságírói riportot szerettek volna készíteni a jobbikos (formálisan a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom szervezte) Magyar Sziget fesztiválról. Annak ellenére, hogy megvették a teljesárú jegyet, nem engedték őket szabadon mozogni. Kísérőjük megszabta,…..
perzsmacska 2010.08.07 20:55:25
@medián: HOgy túlmúlja-e Zagyva állítólagos (ha hallom a felvételt, akkor el fogom hinni), az egyéni megítélés kérdése.
Megverni nem akart senkit sem, csak kirúgatni.
A lényeg: Megkérdezte tőle a riporter, hogy mit szól a választási eredményekhez. Mivel már 8 éve történt a pontos szavakra nem emlékszem, de K.László elég emelt hangnemben ráripakodott a riportere, hogy most új idők jönnek és a fidesz dolgaihoz az m1 is asszisztált és most majd az ott dolgozók meg fogják ezt bánni.
Ha Zavagy a 10 pont, akkor ezt mennyire értékeled?
perzsmacska 2010.08.07 21:23:45
@medián: Nem kellett volna a gépeléssel fárasztanod magadat. Ennyit is irhattál volna: "Te ám hülye vagy, mert nem azt gondolod, amit én." Válaszod lényege ez.
Végre itt a jó idő Tegnap azt hazudta az időjós picsa, hogy jön a jó idő, végre itt a péntek, végre itt az iWiW válogatás!Fasznyalóka fasztorta helyettBandi jó bőrben (Subba szív iWiW Klasszik)Savos tortaFotosop ArtistaCsöcsi 1Csöcsi 2Én és a nagy képű haverjaim…..